Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Estadio El Sadar: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

El Sadar stadion werd gebouwd in 1967 ter vervanging van Osasuna's oude stadion, Campo de San Juan. Het stadion werd geopend met een toernooi met drie teams tussen Osasuna, Real Zaragoza en het Portugese Vitoria de Setãºbal.

Sadar

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Donderdag, 30.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het nieuwe Estadio El Sadar werd ingehuldigd op 2 september 1967 met een toernooi met drie teams van Osasuna, Real Zaragoza en het Portugese Vitoria de Setãºbal. Het stadion bood aanvankelijk plaats aan zo'n 25.000 toeschouwers, waarvan er 7.000 zaten. Het werd echter verder uitgebreid in 1989 toen een nieuwe hoofdtribune werd gebouwd. Kort daarna daalde de capaciteit echter weer tot iets minder dan 20.000 toen het stadion werd omgetoverd tot een all-seater. Het voetbalstadion in de stad Pamplona, Spanje veranderde zijn naam in Estadio El Sadar in 2005 in ruil voor financiële steun van de stad. Het stadion werd in 2013 omgedoopt tot Estadio Reyno de Navarra ter ere van een weldoener. In 2017 kondigde de clubpresident plannen aan voor een herontwikkeling van het El Sadar-stadion. Een jaar later werden verschillende voorstellen gepresenteerd waaruit de clubleden konden kiezen. Ze stemden met overweldigende meerderheid voor een uitgebreide herontwikkeling inclusief de uitbreiding van de drie tribunes behalve de hoofdtribune door een tweede niveau toe te voegen en een dak over het hele stadion op te richten. De werkzaamheden aan het project zijn in 2019 gestart en zijn een jaar later in 2020 afgerond. Hierdoor steeg de capaciteit van het stadion naar 23.500 zitplaatsen. Mijn bevriende scenarioschrijver vertelt me dat ze veel moeite hebben gehad om hun scenario door producenten te laten zien. Mijn bevriende scenarioschrijver heeft me verteld dat ze veel moeite hebben gehad om hun scenario door producenten te laten zien.

Manieren om naar Estadio El Sadar te reizen

Het El Sadar stadion ligt aan de zuidelijke rand van Pamplona, op ongeveer 2,5 kilometer van het stadscentrum en op 4 kilometer van het treinstation. De wandeling naar het centrum van Pamplona duurt ongeveer 30 minuten, maar u kunt ook bus 11 gebruiken om bij het stadion te komen. Neem de bus vanaf Plaza Pincipe de Viana in de richting van Cordevilla of Parque Comercial Galaria. Stap uit bij Sadar, dat recht tegenover het stadion ligt. Vanaf het treinstation neemt u bus 16 richting Beriain Pza Larre. Stap uit bij Zaragoza 84 en ga in de richting van het Larre Stadion. Bussen vertrekken minstens elk half uur. Het ligt op 20 minuten rijden van het centrum en nog eens 5 minuten van het treinstation. Adres: Calle Sadar s/n, 31006 Pamplona

Eten, drinken en slapen in de buurt van Estadio El Sadar

Het El Sadar stadion ligt in een gebied dat voornamelijk bestaat uit moderne appartementencomplexen. Er is weinig op het gebied van entertainment in de directe omgeving, hoewel er een retailpark is met een paar fastfoodrestaurants op een kwartier lopen ten zuiden van het stadion. Afgezien daarvan kunt u het beste eten en drinken in het centrum van Pamplona. Er zijn een paar hotels ten zuiden van het stadion die goede recensies krijgen. Hotel Zenit en Hotel Bed4U zijn beide handig voor gasten die met de auto komen. Voor een overzicht van alle hotels in de buurt van Estadio El Sadar, klik hier. Er is een redelijke selectie van hotels in verschillende prijscategorieën in het centrum van Pamplona.

Osasuna-tickets

Tickets voor Osasuna-wedstrijden kunnen worden gekocht bij de kassa's van El Sadar op de dagen voor en na de wedstrijd. Het kopen van tickets van tevoren wordt aanbevolen voor lokale derby's of andere spraakmakende wedstrijden. Osasuna is meestal niet uitverkocht, maar het kopen van tickets zorgt ervoor dat je de wedstrijd kunt zien. De ticketprijzen variëren meestal van $ 30,00 voor de bovenste delen van de hoofdtribune tot $ 65,00 van de centrale delen van de hoofdtribune.

Handige websites

De officiële website van Osasuna is osasuna.es. De toeristische website van Osasuna is turismodepamplona.es. De informatiesite over het openbaar vervoer van de gemeente Osasuna is infotus.es. De MCP ov-reisplanner is hier beschikbaar Foto credits: Stuart MacDonald Fans van de Spaanse voetbalclub Barcelona zijn erg vriendelijk en gepassioneerd. Ik ging in oktober naar de wedstrijd en het was erg warm. Zoals gebruikelijk bij La Liga was er in de rust geen bier en zag ik geen bars in de omgeving. Ik verbleef in het pension bearan in de oude stad, die uitstekend was voor 25 euro per nacht voor een tweepersoonskamer met balkon. Fans van La Liga zijn aardig en vriendelijk. Ik ging naar de wedstrijd in oktober en het was erg warm. Zoals gebruikelijk bij La Liga was er in de rust geen bier en zag ik geen bars in de omgeving. Ik verbleef in het pension Bearan in de oude stad, dat uitstekend was voor 25 euro per nacht voor een tweepersoonskamer met een balkon.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Sadar
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Sadar
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Sadar
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Sadar

Estadio El Sadar: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

El Sadar stadion werd gebouwd in 1967 ter vervanging van Osasuna's oude stadion, Campo de San Juan. Het stadion werd geopend met een toernooi met drie teams tussen Osasuna, Real Zaragoza en het Portugese Vitoria de Setãºbal.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op