Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Roazhon Park: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het stadion ligt in de stad Lorient en heeft een capaciteit van 25.000. Het is de thuisbasis van Ligue 1-team Rennes en het Bretonse nationale voetbalelftal. Het park, beter bekend als Stade de la Route de Lorient, opende in 1912 met een wedstrijd tussen Rennes en Parijs. Het stadion ligt in de stad Lorient, Frankrijk en heeft een capaciteit van 25.000. Het is de thuisbasis van Ligue 1-team Rennes en het Bretonse nationale voetbalelftal.

Routedelorient

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Donderdag, 30.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het nieuwste voetbalstadion in Frankrijk, Roazhon Park, opende officieel zijn deuren in oktober 1912 met een wedstrijd tussen Rennes en Racing Club de France. Het stadion, dat aan de rand van de stad werd gebouwd nadat hun vorige terrein op de zuidoever van de Vilaine herhaaldelijk was overstroomd, zag Rennes het opnemen tegen hun traditionele rivalen met een score van 0-4. Weinig veranderingen werden aangebracht in de volgende twee decennia, totdat het stadion een reeks herontwikkelingen onderging in de late jaren 1930. Na de oorlog, in de jaren 1950, had Stade de la Route de Lorient een volgende reeks herontwikkelingen die resulteerden in een capaciteit van iets minder dan 30.000. Vanwege de afnemende successen van de club in het midden van de jaren 1970 en de daaruit voortvloeiende daling van het aantal toeschouwers, werden er in die periode weinig wijzigingen aangebracht in het stadion. De club bleef plannen maken om het stadion om te bouwen tot een moderne 30.000-arena. In 1987 begon Rennes eindelijk deze plannen te volgen met de bouw van een nieuwe tribune die was geïnspireerd op het Olympiastadion in München, maar het project werd na één stand verlaten toen de club degradeerde naar de tweede divisie. Na het midden van de jaren 1990 was het fortuin van Rennes gekeerd en begon de club plannen voor een volledige herontwikkeling van het stadion. Nadat de gemeenteraad voor het project van 37 miljoen euro had gestemd, begonnen de werken in 1999. In de loop van vijf jaar werden alle stands herbouwd of gerenoveerd. Het Stade de la Route de Lorient werd op 18 augustus 2004 heropend met een vriendschappelijke wedstrijd tussen de nationale teams van Frankrijk en Bosnië. In 2015 veranderde het stadion zijn naam in Roazhon Park na een sponsorovereenkomst voor naamrechten. Tegelijkertijd onderging het stadion een kleine renovatie, inclusief het veranderen van de stoelkleuren van groen en blauw naar rood.

Manieren om naar Roazhon Park te reizen

Het park ligt aan de westelijke rand van de stad Rennes, op ongeveer twee en een halve kilometer van het stadscentrum en drie en een halve kilometer van het centraal station van de stad. Het stadion ligt bijna naast de ringweg van de stad. Neem vanaf de westkant van de ringweg afslag 10 Port de Lorient en sla af richting de stad. Het stadion ligt aan de rechterkant van de weg. Bus 11 verbindt het stadion met het stadscentrum en het centraal station. Neem de bus richting Z.I. Ouest en stap uit bij halte Stade Rennais. Busdienst rijdt over het algemeen minstens elke 15 minuten, en de rit van Repãºblique duurt ongeveer 10 minuten, vanaf het station (Gares) een paar minuten meer. Bus 30 verbindt Roazhon Park met de noordelijke delen van de stad. Adres: 111 Route de Lorient, 35000 Rennes

Stade Rennais Kaartjes

Tickets voor wedstrijden van Stade Rennais kunnen online worden gekocht, in de Fanshop (officiële boetiek) in Roazhon Park, of via de Francenet- en Ticketnet-verkooppunten. Kaarten zijn te koop bij de kassa's in het stadion op de dag van de wedstrijd vanaf 1,5 uur voor de aftrap. Rennes verkoopt slechts af en toe spraakmakende wedstrijden uit. Prijzen voor tickets voor wedstrijden variëren afhankelijk van de tegenstander. Voor een reguliere wedstrijd variëren ze meestal van € 9,00 voor een stoel op een lager niveau achter het doel tot € 38,00 voor een centrale stoel op de hoofdtribune. Voor spraakmakende wedstrijden worden de prijzen verhoogd tot tussen ?13,00 en €58,00. Voor meer informatie, e-mail [email protected] of bel +33 (0) 2 99 14 35 80.

Relevante internetlinks

De officiële website van Stade Rennais FC en de website van het VVV-kantoor hebben beide informatie over het openbaar vervoer in de omgeving van Rennes.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Routedelorient
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Routedelorient
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Routedelorient
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Routedelorient

Roazhon Park: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het stadion ligt in de stad Lorient en heeft een capaciteit van 25.000. Het is de thuisbasis van Ligue 1-team Rennes en het Bretonse nationale voetbalelftal. Het park, beter bekend als Stade de la Route de Lorient, opende in 1912 met een wedstrijd tussen Rennes en Parijs. Het stadion ligt in de stad Lorient, Frankrijk en heeft een capaciteit van 25.000. Het is de thuisbasis van Ligue 1-team Rennes en het Bretonse nationale voetbalelftal.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op