Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Coventry Building Society Arena: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Coventry City FC is een Engelse voetbalclub uit Coventry, West Midlands. De Coventry Building Society Arena, tot 2021 vernoemd naar de lokale bankinstelling Ricoh, is sinds 2005 de thuisbasis van Coventry City Football Club. De club is een Professionele Voetbalclub uit Coventry, West Midlands en speelt in de Championship.

Ricoharena

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Woensdag, 29.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

De Coventry City Arena, oorspronkelijk bekend als de Ricoh Arena, is sinds 2005 hun thuisstadion. Het gebouw diende eerder als de thuisbasis van Coventry Rugby Club en Coventry Bears. Plannen voor de verhuizing werden al in 1997 aangekondigd, maar door verschillende vertragingen opende het stadion vier jaar later dan aanvankelijk gepland. Dit zorgde er ook voor dat de voorgestelde capaciteit van 45.000 werd teruggeschroefd naar iets meer dan 30.000. Op 20 augustus 2005 werd een competitiewedstrijd tussen Coventry City en Queens Park Rangers gespeeld in de Ricoh Arena. Het stadion werd een half jaar later officieel geopend in februari 2006. De Ricoh Arena was een van de zes speellocaties tijdens de Olympische Spelen van 2012. Het organiseerde een aantal groepswedstrijden in de eerste ronde. In de loop der jaren heeft Coventry City een omstreden relatie gehad met de Coventry Building Society Arena, die geen eigendom is van de club, die draait om het niveau van de huurbetalingen. Het geschil leidde ertoe dat Coventry hun thuiswedstrijden van het seizoen 2013-14 speelde in het Sixfields Stadium van Northampton, dat meer dan 25 mijl verwijderd is van Coventry, maar ze keerden terug voor het volgende seizoen. In 2014 werd het terrein gekocht door de London Wasps rugbyclub. Ze verhuisden vervolgens naar Coventry vanuit hun vorige huis in High Wycombe. Een ander huurconflict in 2019 zorgde ervoor dat Coventry City weer verhuisde. Na twee seizoenen in het Birmingham City's St. Andrewâs Stadium kwam de club tot een overeenkomst met de Wasps en verhuisde in 2021 terug naar de Coventry Building Society Arena. Coventry Building Society Arena organiseert ook regelmatig grote concerten.

Hoe kom je bij de Coventry Building Society Arena

De Coventry Building Society Arena ligt in het noordelijke deel van Coventry, ongeveer drie mijl van het stadscentrum en nog een mijl van het centraal station. Het stadion is gemakkelijk te bereiken met de auto, vanwege de nabijheid van de snelweg M6. Verlaat de M6 bij knooppunt 3 Coventry/Nuneaton en volg de A444 richting Coventry tot aan de Romley's Green rotonde, waar borden u naar de parkeerplaatsen leiden (het stadion is recht voor u zichtbaar). Als alternatief is er een bushalte voor het stadion die naar het nabijgelegen stadscentrum gaat. U kunt ook bus 4 of 5 nemen vanaf het pool meadow busstation in de buurt van het Coventry Transport Museum. De reis duurt ongeveer 20 minuten. Adres: Phoenix Way, Coventry, CV6 6GE

Eet, drink en slaap in de buurt van de Coventry Building Society Arena

De Coventry Building Society Arena bevindt zich in een winkelpark aan de rand van de stad. Het gebied is voornamelijk residentieel, en hoewel je misschien de vreemde plek vindt om te eten of te drinken op Longford Road, zijn de opties vrij beperkt. Het DoubleTree by Hilton in de Ricoh Arena bevindt zich direct in het stadion en heeft een aantal kamers met uitzicht op het veld. Het Novotel Coventry ligt aan de M6 en kan handig zijn als u met de auto komt, maar verder moet u een hotel vinden in het centrum van Coventry. Blader door hotels in de buurt van de Coventry Building Society Arena en verken de opties in het stadscentrum.

Coventry City-tickets

Tickets voor wedstrijden van Coventry City kunnen online worden gekocht of bij het ticketkantoor in de Coventry Building Society Arena. Tickets kunnen op de dag van de wedstrijd aan de gate of aan de kassa worden gekocht met contant geld of een creditcard. Coventry is meestal niet uitverkocht. Tickets kunnen £ 20,00, £ 25,00 of £ 30,00 kosten, afhankelijk van de stand. E-mail [email protected] voor meer informatie.

Foto's van Coventry Building Society Arena

De juf vraagt iedereen om te blijven zitten want we gaan even pauzeren. Iedereen moet zijn spullen meenemen en de kamer verlaten.

Handige websites

De officiële website van Coventry City Football Club, de Coventry Building Society Arena website, toeristische informatie voor de omgeving van Coventry en Warwickshire en informatie over het openbaar vervoer zijn hier allemaal beschikbaar. Coventry is dakloos en speelt zijn thuiswedstrijden in St. Andrews in Birmingham. Gewoon zeggen. Highfield Road had niet uit je vorige terreingedeelte moeten worden weggelaten, want het is een belangrijk onderdeel van je geschiedenis. Als u het wilt opnemen, kan ik u helpen met eventuele afbeeldingen en informatie. Vraag het maar. De Ricoh is, zoals veel nieuwe stadions, gewoon een plastic kom zonder ziel. Een goede zaak is dat het veld onder het maaiveld ligt. Supporters betreden dus een derde van de tribune het stadion. Dit is goed omdat het betekent dat fans die rolstoelen gebruiken gemakkelijk toegang hebben tot het veld en een fatsoenlijk uitzicht hebben. Sommige mensen geloven dat een goed zicht op het veld geen voordeel is, terwijl anderen denken dat het gemakkelijker is om te evacueren in het geval van een brand. omdat het Coventry City Stadium onbruikbaar is door schade aangericht door Storm Doris. Ik schrijf in februari 2020 over Coventry City dat dakloos is en hun thuiswedstrijden speelt in St. Andrews in Birmingham (de thuisbasis van Birmingham City Football Club) omdat het Coventry City Stadium onbruikbaar is vanwege schade aangericht door Storm Doris. Gewoon zeggen.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Ricoharena
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Ricoharena
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Ricoharena
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Ricoharena

Coventry Building Society Arena: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Coventry City FC is een Engelse voetbalclub uit Coventry, West Midlands. De Coventry Building Society Arena, tot 2021 vernoemd naar de lokale bankinstelling Ricoh, is sinds 2005 de thuisbasis van Coventry City Football Club. De club is een Professionele Voetbalclub uit Coventry, West Midlands en speelt in de Championship.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op