Major League Soccer
2'51'' geleden
Major League Soccer
2'51'' geleden
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Stadio Renzo Barbera: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het Stadio Renzo Barbera opende op 24 januari 1932 met een wedstrijd tussen Palermo en Atalanta (5-1). Het stadion bestond oorspronkelijk slechts uit twee tribunes aan elke kant en had een atletiekbaan rond het veld.

Renzobarbera

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Donderdag, 30.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

De oorspronkelijke naam was Stadio della Giovenco. Het Renzo Barbera Stadion opende op 24 januari 1932 met een 5-1 overwinning op Atalanta. Het bestond aanvankelijk uit twee tribunes aan elke kant en had een atletiekbaan rond het veld. De oorspronkelijke naam was het Stadio della Giovenco. Het stadion heette oorspronkelijk Stadio Littorio, maar veranderde al snel zijn naam in Stadio Michele Marrone, een gevallen oorlogsheld van de Spaanse Burgeroorlog. Na de val van het fascistische regime veranderde het zijn naam weer in La Favorita. Stadio La Favorita onderging zijn eerste grote herontwikkeling in 1948 toen de atletiekbaan werd verwijderd en beide bochten werden gebouwd. Dit resulteerde in een capaciteit van ongeveer 30.000 toeschouwers. Het stadion onderging een tweede grote herontwikkeling in 1984 toen een tweede niveau werd toegevoegd, waardoor de capaciteit toenam tot iets minder dan 50.000. Misschien te ambitieus, want Palermo slaagde er niet in de sprong naar de Serie A te maken en was daarom in de jaren daarna slechts twee keer uitverkocht. Met het WK van 1990 in het achterhoofd werd het tweede niveau van stadions uitgebreid, hoewel de capaciteit van de zitplaatsen afnam omdat tribunes werden geïnstalleerd in plaats van staanplaatsen. Tijdens de werken kwamen 5 arbeiders om het leven toen een deel van een tribune instortte. Stadio La Favorita organiseerde drie groepswedstrijden tijdens het WK van 1990. In de decennia daarna zijn er geen grote renovaties uitgevoerd, hoewel er een paar kleine upgrades zijn uitgevoerd om aan de UEFA-vereisten te voldoen. In 2002 werd het stadion omgedoopt ter ere van voormalig clubpresident Renzo Barbera. Palermo overweegt al jaren om een nieuw stadion te bouwen. Op een gegeven moment presenteerden ze plannen voor een nieuw stadion met 35.000 zitplaatsen genaamd Stadio di Palermo, maar deze kwamen niet tot wasdom. De club kijkt momenteel naar de herontwikkeling van de Renzo Barbera.

Manieren om naar Stadio Renzo Barbera te reizen

Het Renzo Barbera stadion ligt in het noorden van Palermo, op ongeveer 3,5 kilometer van het historische stadscentrum, op 3 kilometer van de haven en op iets meer dan 5 kilometer van het centraal station. Het strandgebied Mondello ligt ongeveer 6 kilometer noordelijker. Het is een lange wandeling van het historische stadscentrum naar het stadion, dat ongeveer 45 minuten duurt. Het is een aangename wandeling langs de brede en lommerrijke Via della Liberta in het noorden. Als u met de auto komt vanaf de Viale della Regione Siciliana, slaat u bij de Via Belgio af naar het oosten de stad in en volgt u de borden naar Stadio La Favorita. Sla na een paar honderd meter rechtsaf de Via Empedocle Restivo in en kort daarna linksaf de Via Alcide de Gasperi in. Het stadion ligt voor je. Als u met het openbaar vervoer naar Stadio Renzo Barbera reist, kan bus 101 worden bereikt met haltes bij Stazione Centrale of Via Roma. Bussen vertrekken bijna elke vijf minuten, dus het is belangrijk om vroeg aan te komen om een zitplaats te garanderen. Bus 107 volgt een minder regelmatige route dan bus 108, maar verbindt het stadion met Mondello. Lijn 614 en 615 verbinden het stadion met Mondello. Adres: Viale del Fante 11, 90146 Palermo

Palermo Kaartjes

Tickets voor palermo wedstrijden kunnen online worden gekocht, bij de Via Vittorio Emanuele 106, Via Dante 26 en Piazza Guiseppe Verdi 1/S ticketvensters, of bij een van de Lottomatica verkooppunten. Kaarten zijn vanaf twee uur voor de wedstrijd aan de poort te koop. Palermo is bijna nooit uitverkocht. De ticketprijzen variëren van $ 9,00 voor een stoel in een van de bochten tot $ 95,00 voor een centrale stoel op de hoofdtribune. Andere stoelen aan de lange zijden gaan voor tussen de $12,00 en $50,00.

Relevante internetlinks

Palermocalcio.it is de officiële website van us Palermo.Amat.pa.it informatie geeft over Palermo openbaar vervoer.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Renzobarbera
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Renzobarbera
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Renzobarbera
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Renzobarbera

Stadio Renzo Barbera: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het Stadio Renzo Barbera opende op 24 januari 1932 met een wedstrijd tussen Palermo en Atalanta (5-1). Het stadion bestond oorspronkelijk slechts uit twee tribunes aan elke kant en had een atletiekbaan rond het veld.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op