Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Stadio Renato Dall?Ara: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het stadion heeft een totale capaciteit van 50.000. Renato Dall'Ara Stadion werd gebouwd in het midden van de jaren 1920 en officieel geopend op 29 mei 1927 met een vriendschappelijke wedstrijd tussen de nationale teams van Italië en Spanje (2-0). Het stadion heeft een totale capaciteit van 50.000.

Renatodallara

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion is de thuisbasis geweest van een aantal voetbalclubs, waaronder Parma FC, Juventus FC en Torino FC. Het Stadio Renato Dall'Ara werd gebouwd in het midden van de jaren 1920 en officieel geopend op 29 mei 1927 met een vriendschappelijke wedstrijd tussen de nationale teams van Italië en Spanje (2-0). Het stadion is de thuisbasis geweest van een aantal voetbalclubs, waaronder Parma FC, Juventus FC en Torino FC. Het stadion heette aanvankelijk Il Littoriale en bood plaats aan slechts 50.100 toeschouwers. Het leek al erg op het stadion van vandaag. De bouw van een nieuw en groter stadion buiten de stad werd in de jaren 1960 verlaten. Na de oorlog was het stadion al van naam veranderd in Stadio Comunale en werd het omgedoopt tot Stadio Renato Dall? Ara ter ere van een voormalig voorzitter van de club in 1983. Het Stadio Renato Dall'Ara werd geselecteerd als een van de speellocaties voor het WK 1990 en onderging hiervoor een uitgebreide renovatie en uitbreiding. Het stadion bood onderdak aan drie groepswedstrijden en de ronde van 16 wedstrijden tussen Engeland en België. In 2016 werden de gele stoelen vervangen door een nieuw blauw-rood kleurenschema. In 2018 werden de blauwe en rode stoelen vervangen door een nieuw blauwgroen kleurenschema. In 2016 werden plannen gepresenteerd om Stadio Renato Dall'Ara uitgebreid te herontwikkelen. Deze herontwikkeling zou de reconstructie van beide bochten omvatten, het elimineren van de atletiekbanen rond het stadion en het dichter bij het veld plaatsen van de tribunes, het verwijderen van de meeste externe ijzerwerken, maar het intact laten van de historische delen van de buitenkant, en het hele stadion bedekken met een dak, dat gedeeltelijk transparant zal zijn, zodat de historische marathontoren nog steeds vanuit het stadion te zien is. De herontwikkeling van het stadion zou de capaciteit met 11.000 zitplaatsen verminderen, wat resulteert in een potentiële capaciteit van iets minder dan 24.000. De kosten van de herontwikkeling worden geschat op ongeveer 60 tot 80 miljoen euro, maar het uiteindelijke project kan nog steeds afwijken van wat tot nu toe is gepresenteerd.

Hoe kom je bij Stadio Renato Dall? Altaar

Renato Dall'Ara Stadium ligt in het westen van Bologna, op ongeveer 3 kilometer van het historische stadscentrum van Bologna en iets meer van het centraal station van de stad. Als u met de auto komt vanaf de A1 (noord of zuid), volg dan de borden naar Bologna en de A14 Ancona. Neem vanaf de A14 afslag 2 en rijd richting Bologna Centro. Vanaf daar volgt u de borden naar Stadio. De rit duurt ongeveer 20 minuten en de bus stopt in de buurt van Santa Maria Maggiore. Als u het historische stadscentrum wilt verkennen, maar niet wilt lopen of de bus wilt nemen, is er een alternatief. Neem bus 14 vanaf de Via Rizzoli en neem deze in de richting van Piazza Giovanni XXIII. De busrit duurt ongeveer een kwartier en bussen rijden regelmatig. Adres: Via Andrea Costa 174, 40134 Bologna

Eten, drinken en slapen in de buurt van Stadio Renato Dall? Altaar

Stadio Renato ligt in een geweldige stedelijke buurt. Er zijn verschillende lokale restaurants aan de Via Andrea Costa en de Via Saragozza, maar het is onnodig om te zeggen dat het prachtige historische centrum van Bologna nog veel meer opties biedt. Er zijn geen grote hotels in de buurt van Stadio Renato Dall? Ara, maar diverse appartementen verhuur en B & B's zoals Bed in Bo zijn in de buurt te vinden. Er zijn echter verschillende hotels aan de westelijke rand van het historische centrum van Bologna die nog steeds op loopafstand liggen. Deze omvatten onder meer Best Western Hotel Re Enzo, Hotel Muã en Palazzo Trevi Charming House. Klik hier voor een overzicht van hotels en B&B's in de buurt van Stadio Renato Dell? Altaar.

Bologna Tickets

Tickets voor Bologna-wedstrijden kunnen online of bij een van de Vivaticket-verkooppunten worden gekocht. Er zijn verschillende verkooppunten in het historische centrum van Bologna of in de buurt van het centraal station van Bologna. ticketprijzen zijn afhankelijk van de oppositie. Verwacht tussen $ 18,00 en $ 90,00 te betalen voor een low-profile wedstrijd, en tussen $ 25,00 en $ 130,00 voor juventus en de clubs uit Milaan. Een plattegrond van de zitplaatsen vindt u hier. Als u vragen heeft, kunt u [email protected] e-mailen.

Foto's van Stadio Renato Dall? Altaar

Ik heb het gevoel dat ik iemand nodig heb om mee te praten over wat er de laatste tijd is gebeurd. Ik heb het gevoel dat ik iemand nodig heb om met me te praten over wat er de laatste tijd is gebeurd.

Nuttige internetlinks

Welkom op de officiële website van Bologna FC. Hier vindt u informatie over de club en haar spelers, evenals links naar onze verschillende andere websites. Wij wensen u veel plezier met uw bezoek! 1. Darren Pryer schrijft: Het stadion is geweldig voor elke Engelse fan. Dit is waar David Platt zijn memorabele Italia 90-doelpunt scoorde tegen België, en als fan van Italiaans voetbal kan ik begrijpen waarom het tegenwoordig misschien een beetje groot is voor BFC. Ik denk echter dat het echt kan rocken op de Curva Andrea Costa. Zeker een bezoekje waard nu de Rossoblu weer in A1 liggen. divisie. Het geweldige stadion is perfect voor elke Engelse fan, want dit is waar David Platt zijn gedenkwaardige Italië 90-doelpunt scoorde tegen België. Als fan van het Italiaanse voetbal kan ik toegeven dat het tegenwoordig een beetje groot kan zijn voor BFC, maar het kan rocken in de Curva Andrea Costa. De Rossoblu zijn terug in divisie A, dus dit stadion is nu zeker een bezoekje waard.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Renatodallara
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Renatodallara
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Renatodallara
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Renatodallara

Stadio Renato Dall?Ara: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het stadion heeft een totale capaciteit van 50.000. Renato Dall'Ara Stadion werd gebouwd in het midden van de jaren 1920 en officieel geopend op 29 mei 1927 met een vriendschappelijke wedstrijd tussen de nationale teams van Italië en Spanje (2-0). Het stadion heeft een totale capaciteit van 50.000.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op