Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Red Bull Arena: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het stadion heeft een capaciteit van 27.594 zitplaatsen en is daarmee een van de grootste in MLS. De Red Bull Arena heeft ook een schuifdak dat bij slecht weer kan worden geopend.

Redbullarena

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Woensdag, 29.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Om de New York Red Bulls een voetbalspecifiek thuis te geven, werden er plannen gemaakt om de Red Bull Arena te bouwen. De Red Bull Arena werd gebouwd in hun eerste decennium van hun bestaan en ze hadden hun thuiswedstrijden gespeeld in het veel te grote Giants Stadium. Na de overname van de club door Red Bull veranderde het ontwerp van het stadion in een voetbalstadion in meer Europese stijl. De bouw van de Red Bull Arena begon in 2007, maar vanwege verschillende vertragingen werd deze pas in 2010 voltooid. Het stadion werd officieel geopend op 20 maart 2010 met een vriendschappelijke wedstrijd tussen de New York Red Bulls en het Braziliaanse Santos FC (3-1). Het stadion heeft naar schatting tussen de 150 en 200 miljoen dollar gekost. Het is de grootste arena van Oostenrijk en werd gebouwd in 2006. De Red Bull Arena is een van de drie stadions die zijn gebouwd als onderdeel van het Red Bull Arena-project. De andere twee stadions bevinden zich in Leipzig, Duitsland en Salzburg, Oostenrijk. De Red Bull Arena is het grootste stadion van Oostenrijk en werd gebouwd in 2006. In 2012 was het stadion gastheer van de Franse Super Cup tussen de Franse kampioen Montpellier en bekerwinnaar Olympique Lyonnais. De wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel, waarbij beide ploegen de overwinning claimden in hun respectievelijke hoeken van het stadion.

Hoe kom je in de Red Bull Arena

De Red Bull Arena bevindt zich in Harrison, New Jersey. Het is ongeveer 8,5 mijl ten westen van Manhattan en 4 mijl ten noorden van Newark International Airport. Als u met de auto vanuit Lower Manhattan komt via de Holland Tunnel, volgt u de US 1-9 South. Stap uit bij Raymond Boulevard /Newark en rijd rechtdoor op Raymond Blvd. Rijd ongeveer een mijl en neem de oprit rechts naar Jackson Street en de Passaic River Bridge. Het stadion komt na de brug aan de rechterkant van de weg te liggen. Als u vanuit Midtown Manhattan via de Lincoln Tunnel komt, blijft u op de I-95. Neem de afslag 15W richting de I-280. Na de tolhuisjes volgt de I-280 West. Neem afslag 16 Harrison, sla rechtsaf bij de eerste verkeerslichten (naar South 5th Street), linksaf bij de volgende lichten (bergen street op) en nog eens linksaf bij de volgende lichten (naar Frank E Rodgers Blvd). Volg tot je het stadion aan de linkerkant ziet. Als u vanuit Uptown Manhattan komt, volgt u de I-95 South. Als u vanaf de George Washington-brug komt, blijft u volgen voor de I-95 South. Als u het openbaar vervoer gebruikt om naar het stadion te komen, kunt u het PATH-forensentreinsysteem naar Newark nemen. Vanaf het World Trade Center PATH Station neemt u de trein naar Newark (rode lijn). Zodra je uitstapt bij Harrison, is het een paar minuten lopen naar het stadion. Neem vanaf 33rd St Station de trein naar Journal Square en stap over op een trein naar Newark. Als je op een wedstrijddag een wedstrijd in de Red Bull Arena bijwoont, zijn er verschillende manieren om daar te komen. Je kunt een NJ Transit-trein nemen naar Newark Penn Station of Newark Broad Street. Vervolgens brengt een pendeldienst u rechtstreeks naar het stadion. Adres: 600 Cape May St, Harrison, NJ, 07029

NY Red Bulls Tickets

Tickets voor New York Red Bulls-wedstrijden zijn online te koop bij Ticketmaster of aan de kassa in de Red Bull Arena. Als er nog tickets beschikbaar zijn, kunnen ze dan op de dag van de wedstrijd aan de kassa van de arena worden gekocht? Ticketprijzen kunnen afhankelijk zijn van de tegenstander, maar variëren meestal van $ 30,00 voor een stoel op het bovenste niveau in de hoeken tot $ 155,00 voor de beste stoelen aan de zijkanten. E-mail [email protected] voor meer informatie.

Foto's van de Red Bull Arena

Het spijt me zo voor de manier waarop ik je heb behandeld. Ik ben de laatste tijd erg boos en ongevoelig en het klopt niet. Ik wil dingen rechtzetten tussen ons en me op een meer respectvolle en medelevende manier gaan gedragen.

Nuttige internetlinks

De officiële website van de New York Red Bulls, Redbullarena.us en NYC GO geven informatie over de stad New York. Het PATH openbaar vervoersysteem wordt ook op deze website beschreven. Over het algemeen was het personeel niet voorbereid op de verwachte menigte. Ze waren onbeleefd en incompetent. Het zou moeilijk zijn om nog een dubbeltje te verspillen aan zo'n slecht gerunde arena. Dit is een schande! Over het algemeen was het personeel niet voorbereid op de verwachte menigte, onbeleefd en incompetent. Zou het moeilijk zijn om nog een dubbeltje te verspillen aan zo'n slecht gerunde arena. Wat een schande! Ik was vandaag aanwezig bij de 1-0 overwinning van Red Bulls op Orlando City. Het stadion was zeer gemakkelijk te bereiken (pad trein van World Trade Center en dan 5 minuten lopen). Ik kocht mijn ticket op ticketmaster onder de nominale waarde (print thuis). De arena is erg mooi en modern. Ik was vandaag aanwezig bij de 1-0 overwinning van Red Bulls op Orlando City. Het stadion was gemakkelijk te bereiken via de PATH-trein vanaf World Trade Center en vervolgens 5 minuten lopen. Ik heb mijn ticket op Ticketmaster onder de nominale waarde gekocht (thuis afdrukken). De arena is erg mooi en modern.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Redbullarena
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Redbullarena
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Redbullarena
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Redbullarena

Red Bull Arena: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het stadion heeft een capaciteit van 27.594 zitplaatsen en is daarmee een van de grootste in MLS. De Red Bull Arena heeft ook een schuifdak dat bij slecht weer kan worden geopend.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op