Eerste Divisie
Ma 20:00
Eerste Divisie
Ma 20:00
Champions League
Di 18:45
Champions League
Di 18:45
Champions League
Di 21:00
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Radio Times Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

Als u op zoek bent naar informatie over tv, film en radio in het Verenigd Koninkrijk, is Radiotimes.com de perfecte site. Je kunt erachter komen wanneer je favoriete programma's worden uitgezonden, doordachte recensies en denkstukken lezen en radio-uitzendingen bijhouden terwijl je je vermaakt. Lees vandaag mijn recensie voor meer informatie!

Radio Times

voetbal live radio

radio times

live radio voetbal

radio times online tv guide

radio times tv

radio times website

tv tonight radio times

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zondag, 10.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

radiotimes.com

Ik heb geprobeerd om zendtijden te googelen voor mijn favoriete programma's, en ik merk dat het niet zo eenvoudig is als het lijkt alsof het zou moeten zijn. Voor het grootste deel komt Google heel gemakkelijk door. Als ik een recept wil vinden, typ het dan gewoon in en er zijn honderden opties waaruit ik kan kiezen. Op zoek naar het dichtstbijzijnde restaurant bij mij en vind er een in een kwestie van seconden. Maar als ik google op uitzendtijden voor programma's of films die op tv of op de radio worden uitgezonden, heb ik moeite met het vinden van informatie.
Er zijn een paar sites die veel nuttige informatie bieden. Deze sites zijn gewijd aan het verstrekken van al deze informatie wanneer u het nodig hebt, evenals entertainmentnieuws en denkstukken met betrekking tot de wereld van film, tv, radio en muziek. Voorbij zijn de dagen dat je je Radio Times-tijdschrift moest vinden en door moest bladeren om erachter te komen wanneer je favoriete shows zouden worden uitgezonden. Tegenwoordig kunt u gewoon een paar keer klikken en al deze informatie binnen handbereik krijgen.
Radio Times biedt ook een schat aan informatie over de nieuwste films, muziek en boeken. Als je in het Verenigd Koninkrijk woont, is de kans groot dat je radio times al goed kent. Misschien ben je opgegroeid met het zien van deze wekelijkse publicaties verspreid over het huis. Deze publicatie heeft echter uitstekend werk verricht door zich aan te passen aan de tijd. Hoewel je er nog steeds voor kunt kiezen om je te abonneren op de papieren versie van Radio Times (als je van nature wat ouderwetser bent), heeft iedereen gratis toegang tot de inhoud van Radio Times op internet. Maar het is zoveel meer dan alleen een weekschema van wat er op tv is. Radio Times biedt ook een schat aan informatie over de nieuwste films, muziek en boeken.
door alle nieuwe en verbeterde functies die het te bieden heeft. Als u radiotimes.com nog niet hebt uitgecheckt, is dit misschien een goed moment om dit te doen. Ik denk dat je misschien onder de indruk bent van alle nieuwe en verbeterde functies die het te bieden heeft.

Geschiedenis

Radio Times was 's werelds eerste tijdschrift voor omroeplijsten, opgericht in 1923 door John Reith (toen manager van de BBC). Het tijdschrift werd in-house uitgegeven door BBC Magazines van 1937 tot 2011 - toen BBC Magazines werd opgevouwen in Immediate Media Company. In 2017 werd het gekocht door het Duitse bedrijf Hubert Burda.
Radio Times werd voor het eerst gepubliceerd op 28 september 1923. Het kostte slechts 2d, en het bood details over alle BBC Wireless-programma's, evenals een iconische wekelijkse "boodschap aan luisteraars" die werd geschreven door de toenmalige voorzitter van de BBC, Lord Pease.
De oorspronkelijke visie voor Radio Times was om een joint venture te zijn tussen de BBC en de beroemde uitgever George Newnes. Tegen de tijd dat 1937 rondrolde, had de BBC echter de volledige controle over het publicatieproces overgenomen en snel een reputatie opgebouwd voor het presenteren van topschrijvers en illustratoren. Veel van de covers van klassieke edities van Radio Times zijn nu verkrijgbaar als verzamelobjecten, vereerd om hun tijdloze ontwerp.
Tijdens de Tweede Wereldoorlog groeide de Radio Times aanzienlijk in omvang en reikwijdte, en breidde uit met Ierse uitzendingen. Na het einde van de oorlog hebben ze zich echter niet vertakt naar Amerikaanse shows of andere uitzendingen uit andere landen in Europa. Radio Times is een strikt Brits tijdschrift dat altijd heeft geprofiteerd van zijn Engelse exclusiviteit.

Ontwerpen

Hoewel de online aanwezigheid van de Radio Times niet lijkt op het klassieke ontwerp van de publicatie, heeft het een gevoel van ingetogen elegantie behouden. Ze hebben gekozen voor een zeer minimalistische benadering van hun webdesign. Het is informatief en gemakkelijk te gebruiken, maar op geen enkele manier flitsend of overdreven interactief. Er staat: "Hier is onze inhoud; hier zijn de eenvoudige manieren waarop je er toegang toe hebt." Niets meer, niets minder.
Ik hou van het webdesign van de Radio Times website. Het is meestal een zwart-witthema, met hier en daar spatten van kleur die worden geleverd door afbeeldingen of het vreemde gemarkeerde artikel, dat het oog trekt waar de ontwerpers willen dat het wordt geleid. De menubalk van de site is ook gemakkelijk te gebruiken. Blader gewoon door de website door een van de volgende kopteksten: TV Guide, News, TV, On Demand, Film, Sport, Radio of My Radio Times.
Radio Times biedt geweldige inhoud die zowel informatief als tot nadenken stemmend is. Ze combineren het laatste entertainmentnieuws met uitzendinformatie, evenals tonnen insider-informatie over aankomende shows en films. De site ziet er geweldig uit met al deze informatie.

Tevreden

Dus, hoe zit het specifiek met het ontwerp van de site? Welnu, volgens Radio Times is de site ontworpen om gemakkelijk te navigeren met een moderne uitstraling. Ze hebben een kleurenschema gebruikt dat licht en luchtig is met een focus op typografie. Alles, van hun sociale media-pictogrammen tot de call-to-action-knoppen van de officiële website, doet denken aan een strak, eigentijds ontwerp. Bovendien is elke afzonderlijke pagina ontworpen als een "onzichtbaar frame" dat geen ruimte op uw scherm inneemt, maar toch alle benodigde informatie biedt. De navigatiebalk bovenaan elke pagina helpt ook om alles georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk te houden. Over het algemeen vond ik het ontwerp van de site behoorlijk strak en modern. Het was gemakkelijk te navigeren en had een geweldige moderne uitstraling.
Ik hou van het gevoel van organisatie van de site in de entertainmentnieuwssectie.
Als je geïnteresseerd bent in Britse uitzendingen, bekijk dan radio times. De ?radio? het gedeelte van de site is opgezet net als de tv-gids, maar het is gewijd aan radioprogrammering. Er is zoveel informatie beschikbaar dat het onmogelijk zou zijn om het allemaal in één keer te verkennen, maar Radio Times biedt alles wat je moet weten over de Britse omroep.

Desktop- en mobiele ervaring

Ik hou van de manier waarop de desktopversie van deze website eruit ziet en ik denk dat de app net zo goed is. Het is gemakkelijk te gebruiken, uitgekled en Spartaans, maar het ziet er nog steeds goed uit. De manier waarop het is opgezet leest zoals een wekelijkse publicatie dat zou kunnen, hoewel je in artikelen kunt klikken in plaats van ze te moeten omdraaien en vinden.
Ik waardeer de Radio Times-app echt. Ik hou ervan hoe het de traditionele ervaring van het lezen van Radio Times magazine weerspiegelt. Ik vind dat een mooie touch. En mensen lijken het daarmee eens te zijn. De Radio Times-app heeft een 5-sterrenbeoordeling gekregen in de Apple App Store. Let daar dus op!

Prijzen en plannen

Radio Lab is gratis beschikbaar om naar hartenlust te gebruiken. Er zijn geen vervelende betaalmuren of abonnementskosten om te betalen. Als u zich wilt abonneren op de wekelijkse papieren publicatie van Radio Times, moet u natuurlijk nog steeds betalen. Maar maak je klaar om te genieten van alles wat radiotimes.com te bieden heeft - zonder prijskaartjes! Nou ja, behalve dan het feit dat er advertenties zijn. Maar hé, elke site heeft advertenties, toch? Het is een kleine prijs om te betalen, denk ik, voor de hoeveelheid geweldige inhoud die deze site te bieden heeft.

Suggesties die ik heb voor Radio Times

Ik denk dat de enige suggestie die ik zou hebben voor Radio Times is dat het persoonlijker zou kunnen zijn. Het lijkt er echter op dat deze suggestie al is geanticipeerd en wordt aangepakt in hun My Radio Times-app en lidmaatschap. Daarnaast heb ik geen klachten. Voor wat het is, een bron van informatie over Britse tv en radio, is het bijna perfect.

Conclusie

Er zijn maar weinig publicaties die de hele 20e eeuw hebben kunnen overleven en vervolgens ook in het digitale tijdperk hebben kunnen floreren. In feite is de lijst waarschijnlijk klein genoeg om op dit moment te noemen: Rolling Stone magazine, Playboy, Time, People en Radio Time. Geen van de bovengenoemde publicaties bestaat echter al bijna zo lang als Radio Times. Het is dus echt een indrukwekkende prestatie om te zien dat ze zo'n succesvolle website onderhouden. Al bijna 200 jaar is Radio Times de autoriteit op het gebied van Britse media en het vertoont geen tekenen van vertraging.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Radio Times

voetbal live radio

radio times

live radio voetbal

radio times online tv guide

radio times tv

radio times website

tv tonight radio times

Radio Times Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

Als u op zoek bent naar informatie over tv, film en radio in het Verenigd Koninkrijk, is Radiotimes.com de perfecte site. Je kunt erachter komen wanneer je favoriete programma's worden uitgezonden, doordachte recensies en denkstukken lezen en radio-uitzendingen bijhouden terwijl je je vermaakt. Lees vandaag mijn recensie voor meer informatie!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op