Primera Division
Vr 01:00
Primera Division
Za 00:00
Eliteserien
Za 16:00
Eliteserien
Za 18:00
Primera Division
Za 21:00
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Primephonic Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

Primephonic.com is een unieke audiostreamingservice die gespecialiseerd is in klassieke muziek. Ze hebben bijna 3 miljoen opnames om uit te kiezen en een krachtige zoekfunctie die speciaal is ontworpen voor het archiveren van klassieke muziek. Als u op zoek bent naar een geweldige audiostreamingservice die klassieke muziek van hoge kwaliteit biedt, dan is Primephonic zeker het overwegen waard! Lees vandaag mijn volledige beoordeling van de service voor meer informatie!

Primephonic

primephonic kosten

klassieke muziek streamen

primephonic app

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Donderdag, 30.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

primephonic.com

De klassieke wereld staat grotendeels los van andere muziekgenres. Dit is in alle betekenissen van het woord uitzonderlijk. Zo hoor je de 5e symfonie van Beethoven nooit op popradiostations spelen. Evenzo zou je nooit verwachten dat Justin Bieber in een symfoniezaal zou optreden. Deze twee werelden kruisen elkaar zelden. En als ze dat doen, is het alleen als een orkest een speciaal klassiek arrangement van populaire liedjes opzet. Toch hebben deze uitvoeringen niet zozeer de neiging om fans van de top 40-radio aan te trekken als wel muziektheoriestudenten en -instructeurs, collega-muzikanten en nieuwsgierige componisten.

Daarom is het alleen maar verstandig dat er een streamingdienst is die uitsluitend gewijd is aan klassieke muziek. De meeste beschikbare audiostreamingdiensten zijn niet ideaal als het gaat om het ontdekken van nieuwe klassieke stukken of het vinden van een uitgebreide bibliotheek met de beste uitvoeringen van de werken die we kennen en waar we van houden. Ze zijn gewoon niet ontworpen om tegemoet te komen aan de unieke archiveringsstructuren die klassieke muziek vereist.

Eén nummer heeft bijvoorbeeld veel verschillende opgenomen uitvoeringen. Een Chopin Nocturne is opnieuw bedacht door veel verschillende pianisten, en elke interpretatie, elke uitvoering ervan, biedt zijn eigen subtiele verschillen.

Elke muzikant, dirigent en streamingdienst heeft zijn eigen manier om de muziek, dynamiek, uitdrukkingen en persoonlijke speelstijl te interpreteren. Dus echte fans en studenten van klassieke muziek hebben een streamingdienst nodig die het bladeren door al deze versies zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk maakt.

Als je van klassieke muziek houdt, kan het frustrerend zijn als je een specifieke opname van een stuk probeert te vinden. Streamingdiensten die zich meer richten op popmuziek - zoals Spotify, Tidal, Apple Music, enz. - hebben niet de neiging om het browsen naar specifieke artiesten, dirigenten of symfonische uitvoeringen erg gemakkelijk te maken. Ze zijn meer ontworpen rond het zoeken naar een bepaalde artiest of een nieuwe songrelease.

Fans van klassieke muziek verheugen zich echter. Vandaag zal ik je kennis laten maken met een streamingdienst die speciaal is gemaakt voor en door mensen die van klassieke muziek houden en deze begrijpen. Maak kennis met Primephonic.

Geschiedenis

Primephonic is in 2014 opgericht als een manier om de kwaliteit van klassieke muziek die beschikbaar is op populaire muziekstreamingservices te verbeteren. In het begin bood Primephonic alleen de mogelijkheid om muziekbestanden te downloaden. Er waren in eerste instantie geen streamingmogelijkheden. In mei 2016 werd Primephonic overgenomen door Sony Classical. In juni van het volgende jaar (2017) herintroduceerde Primephonic zichzelf als een volledig streamingplatform in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Vandaag, vanaf deze recensie, biedt Primephonic streaming en downloaden van meer dan 10.000 titels, met streamingkwaliteit van 16-bit FLAC (standaard CD-kwaliteit). 10.000 unieke titels komt neer op ongeveer 3 miljoen individuele tracks als je rekening houdt met de meervoudige opnamefactor.

Een team van zes musicologen bedacht het idee voor de site en de daaropvolgende apps. En een legioen van klassieke muziekstudenten is verantwoordelijk voor het archiveren, categoriseren en catalogiseren van alle nummers die beschikbaar zijn op de service.

Het belangrijkste doel van Primephonic volgens Wikipedia is om de rijke metadata te begrijpen die verband houden met klassieke muziekstukken. Dit is niet het geval op andere generalistische sites, zoals Spotify en Deezer, waar de zoektocht naar klassieke muziek vaak ijl of zelfs onsamenhangend aanvoelt. Op Primephonic bevatten alle pagina's gewijd aan werken of kunstenaars volledige informatie en suggesties op basis van de overeenkomsten tussen metadata.

Ten slotte is een geloofwaardige autoriteit op het gebied van streaming en downloaden van klassieke muziek geboren met Primephonic.

Ontwerpen

Elke site, de app en de webplayer zijn allemaal vakkundig ontworpen. Alle formaten van Primephonic zijn naar mijn mening erg gemakkelijk voor de ogen. Het heeft een elegante (durf ik te zeggen stijlvolle?) esthetiek. Door te kiezen voor een minimalistische look, kan Primephonic gemakkelijk concurreren met de grote spelers op het gebied van muziekstreaming - in feite geven sommigen misschien zelfs de voorkeur aan de slanke look en feel van Primephonic boven de enigszins relatief onhandige ontwerpen van bijvoorbeeld Apple Music of Spotify. De zoekfunctie is geweldig en is duidelijk speciaal gebouwd voor het archiveren van klassieke muziek. Er is een app waarmee u gemakkelijk en gemakkelijk een exact stuk, componist, dirigent, uitvoerder of uitvoering kunt vinden zonder dat u uren van kruisverwijzingen en onderzoek hoeft te doorlopen. Met Primephonic kunt u zich volledig verdiepen in de wereld van klassieke muziek, allemaal vanaf uw smartphone, tablet of desktopcomputer.

Primephonic is een geweldige muziekstreamingservice die specifieke klassieke werken, componisten en uitvoeringen kan aanbevelen waar je dol op zult zijn. Het is gemakkelijk te gebruiken en heeft een geweldige Discover-sectie.

Tevreden

Zoals ik al eerder zei, biedt Primephonic bijna drie miljoen individuele stukken. En met de toevoeging van nieuwe titels en uitvoeringen aan hun database elke dag, groeit, evolueert en wordt de enorme catalogus van klassieke muziek van Primephonic voortdurend groeiend, evoluerend en efficiënter. Omdat Primephonic het beste biedt op het gebied van geavanceerde audiokwaliteit, betekent het combineren met het feit dat hun klassieke muziekbibliotheek vakkundig is samengesteld, dat u te allen tijde toegang hebt tot de perfecte selectie klassieke muziekopnamen. Waarom zou je de moeite nemen om door rommelige en rommelige bibliotheken met ondermaatse klassieke muziekopnamen op Spotify of Apple Music te graven als je een vakkundig samengestelde verzameling composities binnen handbereik hebt met de Primephonic-app?

Desktop- en mobiele ervaring

Nogmaals, het ontwerp van Primephonic is geoptimaliseerd, visueel aantrekkelijk en super gebruiksvriendelijk. De web- en app-versie van deze streamingdienst is top, eenvoudig en effectief in het bieden van een handige catalogus van klassieke opnames van de hoogste kwaliteit ter wereld.

Prijzen en plannen

Primephonic biedt een abonnement met twee niveaus. Er zijn Primephonic Premium en Primephonic Platinum abonnementen. De prijzen voor Primephonic Premium en Primephonic Platinum doen denken aan de prijzen van Tidal. Premium muziekstreamingservice Primephonic gaat u $ 9.99 per maand in rekening brengen (of $ 99.99 voor een jaar). Dit is de standaardprijs voor muziekstreamingservices en voor je tien dollar per maand krijg je volledige toegang tot de bibliotheek van Primephonic met 2,8 miljoen opnames (en tellen), slim zoeken, wekelijks nieuwe releases, exclusieve podcasts over klassieke muziek en interviews met topartiesten en dagelijkse aanbevelingen die met de hand zijn geselecteerd door klassieke muziekexperts.

Maar als u gewoon op zoek bent naar iets dat een beetje meer up-to-date en geavanceerd is, is Platinum waar het is. Dan zijn er nog de opties van Premium en Platinum. Premium biedt 320 kbps MP3-bestanden om te streamen, terwijl Platinum 24-bits FLAC lossless streamingkwaliteit biedt. Deze twee opties hebben ook verschillende prijzen: Premium is $ 19.99 per maand (of $ 149.99 voor een verbintenis van een volledig jaar) of u kunt geld besparen door platinum-lid te worden voor slechts $ 4 meer per maand. Als je echt geïnteresseerd bent in klassieke muziek van hoge kwaliteit, dan kost het worden van een premium lid je $ 39,99 per maand (of $ 299,99 voor een verbintenis van een volledig jaar). Maar als u gewoon iets meer up-to-date en geavanceerd wilt, bespaart het worden van een platina-lid u $ 20 per maand (of $ 240 per jaar).

Suggesties die ik heb voor Primephonic

Eerlijk gezegd heb ik geen suggesties voor Primephonic. Dit is een van die zeldzame diensten die iets wilde doen en dat is gelukt, voor zover ik kan zien. Ik veronderstel dat de enige klacht die ik ermee heb als ik er een zou moeten kiezen, de prijs van het Platinum-plan zou zijn. Ik denk niet dat ik bereid zou zijn om $ 20 uit te geven aan een streamingdienst, laat staan een die slechts één muziekgenre biedt. En het introduceren van videostreaming zou ook een geweldige toevoeging zijn. Het zou gewoon de perfecte manier zijn om de ervaring af te sluiten als je ook exclusieve opnames van muzikanten van wereldklasse kunt bekijken die klassieke stukken uitvoeren.

Conclusie

Ik geloof dat Primephonic een van de beste audiostreamingdiensten op de markt is. Het feit dat het met de hand is gemaakt door studenten en professionals in de klassieke muziek, maakt het een echt unieke service - een die uiterst effectief is en de moeite waard om naar te kijken.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Primephonic
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Primephonic
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Primephonic
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Primephonic

primephonic kosten

klassieke muziek streamen

primephonic app

Primephonic Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

Primephonic.com is een unieke audiostreamingservice die gespecialiseerd is in klassieke muziek. Ze hebben bijna 3 miljoen opnames om uit te kiezen en een krachtige zoekfunctie die speciaal is ontworpen voor het archiveren van klassieke muziek. Als u op zoek bent naar een geweldige audiostreamingservice die klassieke muziek van hoge kwaliteit biedt, dan is Primephonic zeker het overwegen waard! Lees vandaag mijn volledige beoordeling van de service voor meer informatie!

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op