Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Subaru Park: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het stadion werd voltooid in 2006 en heeft een capaciteit van 19.500 zitplaatsen.

Pplpark

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion werd voltooid in 2007 en heeft een capaciteit van 18.000. Subaru Park, voorheen bekend als PPL Park en Talen Energy Stadium, is een voetbalspecifiek stadion gebouwd voor Major League Soccer-uitbreidingsteam Philadelphia Union. Het stadion werd voltooid in 2007 en heeft een capaciteit van 18.000. De bouw van het stadion begon eind 2008 en werd voltooid in de zomer van 2010. Het stadion werd voor het eerst gebruikt op 27 juni 2010 tussen Philadelphia Union en Seattle Sounders (3-1). Hoewel werd verwacht dat het een katalysator zou zijn voor het revitaliseren van het watergebied van Chester, kwam hier in de jaren daarna weinig van terecht. Concrete plannen zijn er op dit moment niet om het stadion uit te breiden naar een capaciteit van meer dan 20.000 zitplaatsen. Er worden pogingen gedaan om de haalbaarheid van de bouw van een nieuw stadion in het centrum van Philadelphia te onderzoeken na de golf van nieuwe MLS-stadions, maar er zijn geen definitieve beslissingen genomen. In 2015 veranderde de stadionnaam van PPL Park in Talen Energy Stadium en in 2020 wordt het omgedoopt tot Subaru Park na sponsordeals voor naamrechten.

Manieren om naar Subaru Park te reizen

Het is een populaire bestemming voor zowel toeristen als inwoners van Chester. Subaru Park is de thuisbasis van een breed scala aan faciliteiten, waaronder een honkbalveld, voetbalveld, basketbalveld en tennisbanen. Subaru Park ligt in Chester, ongeveer 15 mijl ten zuidoosten van het centrum van Philadelphia en 2 mijl ten oosten van het centrum van Chester. Het is een zeer populaire bestemming voor zowel toeristen als inwoners van Chester. Subaru Park heeft een breed scala aan faciliteiten, waaronder een honkbalveld, voetbalveld, basketbalveld en tennisbanen. Je ziet een grote parkeerplaats met een bord met de tekst 'Delaware River Stadium'. Het stadion ligt aan de waterkant van de Delaware River naast de Commodore Barry Bridge. Het is gemakkelijk te bereiken vanaf de I-95, die Philadelphia met Baltimore verbindt. Neem afslag 4 en ga richting de 322 East/Commodore Bay Bridge. Neem vervolgens de afslag naar Chester Waterfront en je ziet een grote parkeerplaats met een bord met de tekst 'Delaware River Stadium'. De club exploiteert een pendeldienst die mensen vervoert van het regionale treinstation van SEPTA in Chester T.C. naar het stadion. Je kunt treinen nemen naar Wilmington of Newark vanaf 30th Street Station in Philadelphia, en de shuttles rijden vanaf 4 uur voor de wedstrijd en na de wedstrijd totdat iedereen is vertrokken. Adres: One Stadium Drive, Chester, PA 19013

Philadelphia Union-tickets

Tickets voor wedstrijden van Philadelphia Union kunnen online worden gekocht. De prijs van tickets voor sportevenementen kan variëren afhankelijk van de oppositie, met prijzen die meestal variëren van $ 33,00 voor een stoel achter het doel tot $ 68,00 voor een centrale stoel op de hoofdtribune. Tickets zijn meestal gemakkelijk beschikbaar voor de meeste wedstrijden, maar het wordt nog steeds geadviseerd om van tevoren te reserveren voor de oneven uitverkoop. Een plattegrond vind je hier.

Nuttige internetlinks

De Philadelphia Union website is de officiële website van de Philadelphia Union. De website biedt informatie over de club, waaronder nieuws, spelersprofielen en video's. De bezoekerssite voor Philadelphia heet Visit Philly. Deze site biedt toegang tot informatie over attracties, restaurants en meer in Greater Philadelphia. Het openbaar vervoer in de omgeving is te vinden op Septa.org. Over het algemeen had ik een behoorlijke MLS-ervaring. Het stadion ligt ver van de stad, wat een beetje jammer is. Er zijn echter vaak veel pre-match activiteiten voor kinderen en volwassenen buiten het stadion. De bierselectie was redelijk, maar eten was gemiddeld en te duur. Het uitzicht op de West River / Bridge vanaf de tribunes is prachtig, maar er zijn nauwelijks uitverkoop, wat moet worden bijgewerkt in de beschrijving. Parkeren hier is afschuwelijk en ik zou aanraden om te parkeren op de kerkterreinen aan de overkant van het stadion, het is goedkoper en duurt niet 30 + minuten na de wedstrijd om eruit te komen. De begeleiders zijn altijd super vriendelijk. Over het algemeen was mijn MLS-ervaring goed. Ik vond dat het stadion een beetje ver van de stad en in een slecht deel van de stad ligt, maar er zijn meestal veel pre-match activiteiten voor kinderen en volwassenen buiten het stadion. De bierselectie is redelijk, zij het een beetje duur, en het eten is gemiddeld.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Pplpark
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Pplpark
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Pplpark
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Pplpark

Subaru Park: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het stadion werd voltooid in 2006 en heeft een capaciteit van 19.500 zitplaatsen.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op