Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Pluto TV Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

Pluto TV is een online app waar gebruikers gratis nieuws, films, tv-programma's en sporthoogtepunten kunnen bekijken. De app heeft honderden kanalen en meer dan duizend uur aan on-demand content. Het enige nadeel is dat er een aanzienlijke hoeveelheid videoadvertenties zijn tijdens de stream. Anders is Pluto TV een geweldige app zonder negatieve aspecten.

Pluto TV

pluto tv nederland

pluto app

pluto tv

pluto tv app

pluto tv belgië

pluto.tv app

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

pluto.tv

Grote bedrijven hebben het potentieel van wereldwijde streamingplatforms gerealiseerd en investeren er dienovereenkomstig in. Er zijn veel streamingdiensten beschikbaar, maar Netflix en Prime Video richten zich op doelgroepen van over de hele wereld. De vraag naar premium streaming content is aanzienlijk gestegen, daarom willen mediaconglomeraten deze kans optimaal benutten met Pluto TV. Het is een mobiele tv-kijk-app die gratis is, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor consumenten.

Wat is Pluto TV?

Pluto TV is een app waarmee gebruikers gratis livestream van meer dan 100 kanalen kunnen bekijken, samen met een on-demand video. De pre-roll-advertenties zijn nodig om de app gratis te houden, en als gebruiker die op zoek is naar gratis inhoud, kun je ze zeker verdragen als je premiumkanalen zoals MTV, Nickelodeon en Comedy Central wilt bekijken. Met pluto's on-demand service kunnen gebruikers films, tv-programma's en nieuws van meer dan 100 tv-kanalen bekijken. U hoeft uw creditcardgegevens niet in te dienen of uzelf te binden aan contracten of maandelijkse rekeningen. Met de Android-app heb je een televisie-achtige ervaring direct op je mobiele scherm. Niet alleen dat, je kunt de app zelfs gebruiken om inhoud op je tv te casten met behulp van verschillende tv-apps en Chromecast.

Wat mag je verwachten van Pluto TV?

Pluto TV biedt geweldige compatibiliteit en voldoet zeker aan de behoeften van kijkers. De app kan worden gestreamd via een webbrowser, maar is ook beschikbaar als downloadbare app op iOS- en Android-platforms. Daarnaast heeft Pluto speciale versies van de app voor een lokaal en internationaal publiek. Naast laptops en mobiele telefoons kunnen kijkers ook Apple TV, Amazon Fire TV, Android TV, Chromecast en PlayStation 4 gebruiken om toegang te krijgen tot de content. Als u Smart TV's van Samsung, Vizio en Sony hebt, kunt u ook inhoud op die apparaten streamen.

On-Demand Content

Van alle hierboven genoemde compatibele apparaten is Pluto TV niet op elk platform beschikbaar. PlayStation 4 mist bijvoorbeeld de on-demand contentfunctie. Dus als je een Fire TV-, iOS-, Roku-, Android- of Apple TV-apparaat hebt, ben je klaar om te gaan, maar als het de gameconsole van Sony is, krijg je geen toegang tot de on-demand functie.

Interface vernieuwen

De Pluto TV-app heeft een strakke gebruikersinterface met een donker thema. Het is gemakkelijk om toegang te krijgen tot verschillende genres van inhoud, waaronder nieuws, sport, films, komedie en entertainment. U kunt ook video's op aanvraag bekijken en toegang krijgen tot de tv-gidsfunctie met slechts één klik.

Enorme inhoudsbibliotheek

Aangezien Pluto TV een samenwerking is tussen Viacom en CBS, is er gegarandeerd veel content op het platform te vinden. Enkele populaire kanalen die je op de app vindt, zijn The Addams Family, Fear Factor, Criss Angel Mindfreak, Hillsong Channel, MTV Bloc Party, American Gladiators. Anders dan deze netwerken, vind je Awesomeness TV, de verschillende kanalen van VH1 en Pluto TV Sci-Fi. Geloof me - we hebben nog niet eens het oppervlak bekrast met deze namen! Er zijn ook tal van andere topkanalen.

Pluto TV App Informatie

De nieuwste update voor de Android-app werd slechts een paar dagen geleden uitgebracht op 8 april 2020. Het is erg populair, met meer dan 10 miljoen installaties. Als u een Android-gebruiker bent, kunt u streamen op de app als u de nieuwste versies van uw telefoon hebt - bij voorkeur KitKat en hoger. De grootte van de app is afhankelijk van het apparaat waarop u de app installeert.

Hoe krijg je toegang tot Pluto TV?

Om toegang te krijgen tot Pluto TV, moet je de app op je apparaat downloaden. Het is beschikbaar op mobiele Android-apparaten, Android-tv's en iOS-apparaten. U kunt door het platform bladeren en zelfs inhoud streamen zonder u aan te melden op het platform.

Ontwerpen

Bovendien kunt u het volume en de afspeelsnelheid voor elke afzonderlijke show regelen. Pluto TV heeft in maart 2020 een volledige revisie van zijn interface doorgevoerd, waardoor het proces van afspelen en het ontdekken van inhoud is gestroomlijnd. Met een intuïtief ontwerp is navigatie in verschillende categorieën, zoals sport, nieuws, films, komedie en entertainment probleemloos. Je hoeft niet langer te wieden via meer dan 250 kanalen en kunt de clips opslaan, shows markeren en inhoud toevoegen aan je volglijst. Bovendien kunt u het volume en de afspeelsnelheid voor elke afzonderlijke show regelen. Met een enkele klik kunt u de video uitbreiden naar volledig scherm. Met de schakelopties kunt u andere categorieën bekijken, zelfs wanneer u streamt. De genre-gebaseerde sorteerfunctie is een waardevolle toevoeging. En tot slot geeft de kanaalgids het platform een eigentijdse uitstraling die broodnodig was.

Tevreden

Bovendien heeft Pluto TV een uitgebreide selectie originele programma's die je nergens anders zult vinden. Ik hou van Pluto TV omdat het de thuisbasis is van enkele van de beste films, cultklassiekers en blockbusters zoals Shutter Island, Batman Begins, Purple Rain, Bill & Ted's Excellent Adventure, Legally Blonde, Hellraiser, Overboard, Two Night Stand, Child's Play en Rango. Er zijn duizenden on-demand films en tv-programma's, samen met 17 exclusieve kanalen die je gewoon op de app zou vinden. Bovendien heeft Pluto TV een uitgebreide selectie originele programma's die je nergens anders zult vinden. Dus of je nu op zoek bent naar explosieve actiefilms of horrortitels die koude rillingen over je rug zullen sturen, je kunt ze allemaal hier op dit platform vinden. Uitstekende documentaires, romantische films, gedurfde indiefilms, komedie en klassiekers zijn allemaal beschikbaar. U vindt er zowel Engelse als Spaanse titels, waardoor u gemakkelijker kunt vinden wat u zoekt.

Met Pluto TV heb je een breed scala aan opties als het gaat om het bekijken van je favoriete inhoud. U kunt gratis on-demand films en tv-programma's, livekanalen en een verscheidenheid aan andere inhoud bekijken.

Kanalen

Omdat het CBS aan boord is, zou je het nieuws theoretisch kunnen voorspellen zoals het gebeurt. Gebruikers hebben de hele dag door toegang tot nieuwskanalen, en natuurlijk host het niet elk stuk programmering en vindt u alleen belangrijke hoogtepunten, gecondenseerde clips of commentaar op een onderwerp. De lijst met nieuwskanalen op de app omvat NBC News, CBSN, CNN, Bloomberg, Cheddar News, Court TV, WeatherNation, Newsmax TV en Best of the Today Show. Sportstreaming is niet beschikbaar op dit platform. Je vindt hoogtepunten en beknopte clips van de werkelijke gebeurtenissen op de vermelde kanalen - Fox Sports, NFL Channel, Red Bull TV en Major League Soccer.

Een uitgebreide inhoudsbibliotheek kan niet worden voltooid zonder entertainmentkanalen. Met Pluto TV krijgt u toegang tot tal van kanalen van netwerken zoals ? Comedy Central?, ? MTV?? Nickelodeon?? VH1?, ? Spike tv?, ? Entertainment vanavond?, ? CMT?, en ? WEDDEN?. Vergeet niet dat niet al deze kanalen beschikbaar zijn om te bekijken, alleen clips en afleveringen.

Desktop/mobiele ervaring

Ik ben teleurgesteld over de advertenties op Pluto TV. Er zijn te veel pre-roll-advertenties die de streamingervaring verpesten. In feite voelt het kijken naar Pluto TV alsof je op een traditioneel kanaal streamt. Voor elke stream van 30 minuten moet je 4 reclameblokken bekijken. Elke pauze herbergt 5-7 advertenties van elk 20-30 seconden. Natuurlijk zijn de commercials niet zo repetitief als we op Crackle zagen, maar het is gewoon te veel.

Suggesties die ik heb voor Pluto TV

Hoewel ik me vrij comfortabel voel met geen live tv-toegang, zou ik er bij de ontwikkelaars op aandringen om het aantal commercials in elk slot te verminderen. Pluto TV is een geweldig platform, maar het wordt gebombardeerd met advertenties, wat ertoe kan leiden dat mensen alternatieve streaming-apps vinden.

Conclusie

De inhoud is van hoge kwaliteit, maar de advertenties maken het moeilijk om te KIJKEN.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Pluto TV
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Pluto TV
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Pluto TV
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Pluto TV

pluto tv nederland

pluto app

pluto tv

pluto tv app

pluto tv belgië

pluto.tv app

Pluto TV Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

Pluto TV is een online app waar gebruikers gratis nieuws, films, tv-programma's en sporthoogtepunten kunnen bekijken. De app heeft honderden kanalen en meer dan duizend uur aan on-demand content. Het enige nadeel is dat er een aanzienlijke hoeveelheid videoadvertenties zijn tijdens de stream. Anders is Pluto TV een geweldige app zonder negatieve aspecten.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op