Npfl
10'' geleden
Eliteserien
11'' geleden
Eliteserien
Nu
Eliteserien
Nu
Eliteserien
Nu
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Pittodrie Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Ik kan niet geloven dat hij mij dit zou aandoen Ik ben zo boos dat hij me dit zou aandoen.

Pittodrie

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Pittodrie Stadium is sinds 1899 de thuisbasis van Aberdeen F.C. en heeft een capaciteit van 25.000 toeschouwers. Pittodrie Stadium werd oorspronkelijk gebruikt als een voetbalveld door de oorspronkelijke Aberdeen voetbalclub in 1899. De openingswedstrijd, tussen Aberdeen en Dunbarton, resulteerde in een 7-1 overwinning voor Aberdeen. Pittodrie Stadium is momenteel de thuisbasis van Aberdeen F.C., en het heeft een capaciteit van 25.000 toeschouwers. Toen de club in 1903 fuseerde met Orion en Victoria tot Aberdeen FC, behielden ze hun thuis in Pittodrie. Pittodrie onderging in de jaren 1920 een aantal ontwikkelingen, waaronder de bouw van een nieuwe hoofdtribune in 1925. Rond die tijd werd ook de eerste moderne dug-out in de geschiedenis van het voetbal in het stadion geïntroduceerd. In 1991 werd een nieuwe tribune gebouwd met de naam Cumbernauld End ter nagedachtenis aan de voormalige voorzitter John Cumbernauld. Het Pittodrie Stadion bood plaats aan een recordaantal van 45.061 toeschouwers tijdens een wedstrijd tegen Hearts in 1954. Het terrein onderging renovaties in de daaropvolgende decennia en in 1978 werd het het eerste grote Britse all-seater stadion. In 1980 werden overdekte tribunes toegevoegd aan de Zuidtribune en in 1991 werden banken vervangen door individuele zitplaatsen. Tegenwoordig is het Pittodrie Stadium de thuisbasis van Aberdeen F.C. De meest recente ontwikkeling is de Richard Donald Stand, die werd gebouwd in 1993. Tegen het midden van de jaren 2000 was Pittodrie ernstig verouderd en de raad van bestuur van Aberdeen begon de optie te onderzoeken om het te renoveren. Ze realiseerden zich echter al snel dat door een gebrek aan ruimte elke renovatie zou leiden tot een vermindering van de capaciteit tot ongeveer 12.000, en besloten in plaats daarvan om een nieuw stadion te bouwen in het zuiden van de stad. In 2011 keurde de stad Aberdeen plannen goed voor de Aberdeen Arena, maar vanwege verschillende juridische problemen is de bouw met een jaar vertraagd. Nu hoopt Aberdeen het nieuwe stadion aan het begin van het seizoen 2014/15 te bezetten. (foto's van het huidige Pittodrie Stadion hieronder)

Hoe kom je er

Het Pittodrie Stadion ligt ongeveer anderhalve kilometer ten noorden van het stadscentrum en op nog geen paar honderd meter van de Noordzeekust. De wandeling vanaf aberdeen treinstation duurt niet meer dan een half uur. Het zal nog minder vergen van de meeste andere locaties in de binnenstad. Rijd vanaf de A90 naar het zuiden op Holburn Street. Neem op de tweede rotonde de bocht naar rechts en ga verder naar Union Street. Volg Union Street totdat het kruist met King Street. Sla rechtsaf de Pittodrie-straat in en het stadion bevindt zich aan uw rechterhand. Adres: Pittodrie Street , Aberdeen, AB24 5QH

Tickets

Tickets voor Aberdeen-wedstrijden kunnen online worden gekocht, telefonisch op +44 (0) 1224 63Â 1903, of bij het ticketkantoor in het stadion. Tickets voor de voetbalwedstrijd tussen Manchester United en Liverpool variëren in prijs van £ 18,00 voor een stoel aan het Merkland End tot £ 28,00 voor een stoel op de hoofdtribune. Voor meer informatie kunt u bellen met +44 (0) 1224 63Â 1903.

Stadion tours

Een rondleiding door het stadion bij Aberdeen FC biedt bezoeken aan de kleedkamers, kofferruimte, trofeeënkamer, directiekamer en bedrijfsruimten. Rondleidingen worden wekelijks aangeboden om 10:30 uur .m op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag. Er zijn geen rondleidingen op wedstrijddagen. Aanvragen voor reserveringen moeten worden gedaan via e-mailontvangst of telefoon op +44 (0) 1224 650400.

Relevante internetlinks

Aberdeen City en Shire officiële toeristische website, Aberdeenshire-grampian.com, en Firstgroup bus routes kaarten en dienstregelingen. Ik kom hier graag terug. Herinneringen aan het midden van de jaren 1970, een paar drankjes in de Pavilion bar lounge met mijn oude schoolvrienden, dan op naar het "Beach end?". Het is magisch! Ik kom graag terug naar deze locatie. De herinneringen aan de jaren 1970, toen ik tijd doorbracht met oude schoolvrienden in de Pavilion bar lounge, en dan naar het "Beach End" ging, zijn magisch. Tim Kersher schreef: Ik hou van het stadion. Het heeft een huiselijk gevoel, net als de stadions in Duitsland. Mooi stadion. Huiselijk gevoel. Net als die in Duitsland.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Pittodrie
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Pittodrie
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Pittodrie
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
23:00
Peñarol
Liverpool
  Wedstrijden streamen
7 Wedstrijden
Eliteserien - Speeldag 11
0 - 0
Bodø / Glimt
Aalesund
Eliteserien - Speeldag 11
2 - 1
Sandefjord
Tromsø
Eliteserien - Speeldag 11
1 - 0
Strømsgodset
Lillestrøm
Eliteserien - Speeldag 11
Vandaag
20:00
Vålerenga
Odd
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Plaza Colonia
Cerrito
Major League Soccer - Regular Season
Vandaag
21:00
Los Angeles FC
New York RB
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
23:00
Peñarol
Liverpool

Populaire zoekopdrachten

Pittodrie

Pittodrie Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Ik kan niet geloven dat hij mij dit zou aandoen Ik ben zo boos dat hij me dit zou aandoen.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op