Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Philips Stadion: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

. Het stadion heeft een huidige capaciteit van 41.500 en was de locatie van de Europa Cup Finale van 1974. Het Philips Stadion is de thuisbasis van PSV Eindhoven en is dat al sinds de oprichting in 1913. Het heeft momenteel een capaciteit van 41.500 mensen en was de locatie van de Europa Cup Finale van 1974.

Philipsstadion

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Philips Stadion is sinds de oprichting van de club in 1913 de thuisbasis van PSV Eindhoven. Het werd officieel geopend op 13 augustus 1913 met een aftrap door de 8-jarige Frits Philips, zoon van Philips Electronics-oprichter Anton Philips en toekomstig levenslang fan van PSV. Het Philips Stadion was aanvankelijk een kaal veld en het duurde tot 1916 voordat de eerste houten tribune werd gebouwd. In de daaropvolgende decennia werd het stadion geleidelijk uitgebreid, wat resulteerde in een capaciteit van ongeveer 22.000 in de naoorlogse periode. Het stadion werd tussen 1969 en 1977 volledig herbouwd, wat resulteerde in een afgesloten en overdekt stadion met een capaciteit van 26.500 plaatsen. De nieuwe hoofdtribune was de laatste die in 1977 werd voltooid, maar kreeg ook een renovatie in 1988 toen scheuren in het beton werden gevonden. De nieuwe tweeledige hoofdtribune had ruime bedrijfsfaciliteiten en gold op dat moment als de modernste van Nederland. In de volgende zes jaar werd verder gewerkt aan de reconstructie van de twee tribunes aan de uiteinden van het stadion en ten slotte aan het repareren en herbouwen van de andere kant van het stadion. Het Philips Stadion werd geselecteerd als een van de speellocaties van het Euro 2000-toernooi, waar drie groepswedstrijden in de eerste ronde plaatsvonden. Het stadion had op dat moment een capaciteit van slechts ongeveer 30.000 mensen, die later toenam toen de bovenste lagen aan de zuidkant werden aangesloten. In 2006 werd de UEFA Cup-finale tussen Sevilla en Middlesbrough gehouden in het Philips Stadion.

Manieren om naar Philips Stadion te reizen

Het Philips Stadion ligt in het centrum van Eindhoven. Het ligt op slechts 5 tot 10 minuten lopen van de belangrijkste winkelstraten van Eindhoven en het centraal station. Loop het treinstation uit aan de centrumzijde van de stad, sla rechtsaf en volg de laan tot je het stadion ziet. Er is echter een beperkt aantal parkeergarages in het stadscentrum die dicht bij het stadion liggen. Als u met het openbaar vervoer komt, neemt u de trein naar Eindhoven Centraal Station en neemt u vervolgens de tram of bus naar het RPS Training Stadion. Als u vanaf Eindhoven Airport komt, neemt u bus 401 naar het centraal station en stapt u uit bij Philips Station. De rit duurt ongeveer 20 minuten. Adres: Frederiklaan 10a, 5616 NH Eindhoven

Eten, drinken en slapen in de buurt van Philips Stadion

Door de centrale ligging van het Philips Stadion zijn er tal van bars en restaurants in het centrum van Eindhoven. Het uitgaansgebied van Eindhoven rond Stratumseind ligt aan de zuidrand van de stad, op 15 minuten lopen van het stadion. Meer bars en restaurants zijn te vinden rond de Kleine Berg, Markt of het centraal station, allemaal nog dichter bij het stadion. U kunt een van de hotels in het centrum van Eindhoven kiezen, want deze liggen allemaal op loopafstand van het Philips Stadion. Klik hier voor een overzicht van hotels in de buurt van het Philips Stadion.

PSV-tickets

Kaarten voor PSV-wedstrijden zijn online te koop of in de FANworld PSV-winkel in het stadion. Zorg ervoor dat je de clubkaartvereisten op de officiële PSV-website controleert om tickets voor de meeste wedstrijden te kunnen kopen. Mogelijke sportlocatie woordenschat: Providence St. Vincent's verkoopt doorgaans een kwart van alle thuiswedstrijden per seizoen uit. Als er op de dag van de wedstrijd tickets beschikbaar blijven, kunnen deze tickets ook vanaf twee uur voor de aftrap aan de gate worden gekocht, hoewel dezelfde clubkaartvereisten van toepassing zijn. De PSV biedt speciale wedstrijddagarrangementen voor buitenlanders, waaronder een wedstrijdticket, cadeaubon voor de PSV-winkel en een cadeaubon voor eten of drinken voor in het stadion. Deze speciale pakketten zijn duurder dan een regulier ticket. Reserveringen kunnen worden gemaakt door een e-mail te sturen naar [email protected] Tickets voor reguliere wedstrijden variëren in prijzen van $ 28,00 voor een stoel aan een van de uiteinden tot $ 67,00 voor een centrale stoel aan een van de lange zijden. De prijzen worden iets verhoogd voor een paar spraakmakende wedstrijden. Je kunt hier zitplannen vinden. Voor meer informatie kunt u bellen naar +31 40 2505 505 of een e-mail sturen naar [email protected]

Philips Stadion rondleidingen

De rondleiding door het Philips Stadion is een 60 minuten durende ervaring met toegang tot de kleedkamers, spelerstunnel, businessclub, perscentrum, trofeeënkamer en PSV-museum. De rondleidingen lopen elke dag rond 13:00-14:00 uur. U kunt de website (in het Engels) controleren om te zien of er actuele tourtijden zijn en deze online boeken. De rondleiding in het PSV-stadion kost 16,50 euro, maar museum-only tickets zijn slechts 7,50 euro.

Relevante internetlinks

PSV.nl is de officiële website van PSV Eindhoven. Het biedt informatie over de club en haar team, evenals informatie over reizen van en naar de thuisbasis van de club, het Philips Stadion. VVVEindhoven.nl is de website van de Eindhovense VVV. Het biedt informatie over accommodatie, attracties en evenementen in en rond Eindhoven. NS.nl is de website voor treinreisinformatie en reisplanner. 9292ov.nl is een ov-reisplanner.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Philipsstadion
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Philipsstadion
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Philipsstadion
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Philipsstadion

Philips Stadion: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

. Het stadion heeft een huidige capaciteit van 41.500 en was de locatie van de Europa Cup Finale van 1974. Het Philips Stadion is de thuisbasis van PSV Eindhoven en is dat al sinds de oprichting in 1913. Het heeft momenteel een capaciteit van 41.500 mensen en was de locatie van de Europa Cup Finale van 1974.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op