Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Petrovsky Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Petrovsky Stadium werd geopend op 26 juli 1925. De eerste voetbalwedstrijd werd twee weken later gespeeld toen een team uit Sint-Petersburg (Leningrad) het opnam tegen een team uit Charkov (5-1).

Petrovsky

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Woensdag, 29.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Petrovsky Stadium werd geopend op 26 juli 1925. De eerste voetbalwedstrijd werd twee weken later gespeeld toen een team uit Sint-Petersburg (Leningrad) het opnam tegen een team uit Charkov (5-1). Ter ere van Vladimir Lenin kreeg het stadion de naam V. Lenin Stadion. De oorspronkelijke stadioncapaciteit was 10.000, maar het was al uitgebreid tot een capaciteit van 25.000 in 1933. Sinds de Tweede Wereldoorlog is het stadion beschadigd door gebruik voor luchtafweergeschut. Het duurde tot 1957 voordat het stadion werd gereconstrueerd en werd wat we vandaag kennen - een enorm Kirov-stadion. Het Leninstadion had een capaciteit van iets meer dan 30.000 zitplaatsen voordat het werd herbouwd. Er werden echter weinig voetbalwedstrijden in het stadion gespeeld omdat Zenit zijn thuiswedstrijden in het Kirov-stadion speelde. Het stadion onderging een laatste grote renovatie in de late jaren 1970 om het klaar te maken voor de Olympische Spelen van 1980. Daarin organiseerde het verschillende wedstrijden van het voetbaltoernooi en diende het als trainingsbasis. In 1992 werd het stadion omgedoopt tot Petrovsky Stadium en onderging een renovatie die de capaciteit terugbracht tot het huidige totaal. Kort daarna maakte Zenit er hun permanente thuis van. Het Petrovsky-stadion was nog lang geen moderne arena, maar eind 2008 begon Zenit met de bouw van het nieuwe Stadion van Sint-Petersburg op de plaats van de voormalige Kirov. Vanwege verschillende vertragingen werd een initiële voltooiingsdatum van 2009 verschillende keren naar achteren geschoven en werd het nieuwe stadion pas in april 2017 voltooid. (foto's van het huidige Petrovsky Stadion hieronder)

Manieren om naar Petrovsky Stadium te reizen

Petrovsky Stadium ligt dicht bij het centrum van Sint-Petersburg? Het ligt iets meer dan 2 kilometer ten noordwesten van de Hermitage, maar verder van de treinstations van Sint-Petersburg ten zuiden van het centrum (ongeveer 6 kilometer). Het is slechts 30 minuten lopen van de Hermitage en het Paleisplein naar het stadion. Steek de brug over de rivier de Neva over tegenover het Paleisplein naar vasilevsky-eiland en verlaat 200 meter later het eiland weer via de volgende brug over de tweede tak van de rivier. Houd parallel aan de rivier links aan en na een paar honderd meter ziet u het stadion voor u. Het metrostation Sportivnaya, dat zich in de buurt van het stadion bevindt, kan worden bereikt door lijn 5 te nemen. Dit betekent dat het toegankelijk is vanaf de zuidelijke rand van het stadscentrum op station Sadovaya of op het treinstation Vitebskii (metrostation Zvenigorodskaya). Lijn 40 verbindt het stadion met het treinstation Kastrovskii. Adres: Petrovsky Stadium, 2-G, Petrovsky Island, St. Petersburg

Eet, drink en slaap in de buurt van Petrovsky Stadium

Het stadion heeft een capaciteit van 81.000 zitplaatsen. Het speelvlak is kunstgras. Petrovsky Stadium ligt aan de oevers van de rivier de Neva op een kunstmatig eiland met Petrovsky Park en andere sportfaciliteiten die deel uitmaken van het Petrovsky Sports Complex. Het veld is gemaakt van kunstgras en heeft een capaciteit van 81.000 zitplaatsen. Het stadion ligt in een dichtbevolkt stedelijk gebied, wat betekent dat er af en toe restaurants of cafés in de©buurt zijn. Het juiste centrum van Sint-Petersburg is echter niet ver weg en biedt nog veel meer opties. Alle hotels bieden pendeldiensten van en naar het stadion. Ontdek andere hotels in het centrum van Sint-Petersburg in de buurt van Petrovsky Stadium.

Gerelateerde internetlinks

De officiële website van FC Zenit, Petersburg.ru, en het officiële toeristenportaal van de stad, Metro.spb.ru, zijn allemaal geweldige bronnen van informatie over de stad.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Petrovsky
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Petrovsky
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Petrovsky
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Petrovsky

Petrovsky Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Petrovsky Stadium werd geopend op 26 juli 1925. De eerste voetbalwedstrijd werd twee weken later gespeeld toen een team uit Sint-Petersburg (Leningrad) het opnam tegen een team uit Charkov (5-1).

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op