Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Stadion Miejski Legii Warszawa: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Pools legerstadion, ook bekend als Stadion Miejski Legii Warszawa, werd gebouwd om het oude en vervallen stadion van Legia met dezelfde naam te vervangen.

Pepsiarena

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Donderdag, 30.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het heeft een capaciteit van 54.018 personen en werd geopend op 12 september 1995. Stadion Miejski Legii Warszawa im. Marszalka J. Pilsudskiego, ook bekend als Stadion Wojska Polskiego w Warszawie, is een stadion in Warschau, Polen dat werd gebouwd ter vervanging van het oude en vervallen stadion van Legia met dezelfde naam. Het heeft een capaciteit van 54.018 personen en werd geopend op 12 september 1995. Eerst werden er plannen gemaakt voor het nieuwe stadion in de jaren 1990. Vanwege problemen met betrekking tot het eigendom van het land (eigendom van het Poolse leger), begon de bouw echter pas in 2008. Het is het grootste stadion van Polen en biedt plaats aan 55.000 mensen. Tussen 2010 en 2015 heette het stadion Pepsi Arena na een sponsordeal voor naamgevingsrechten. Maar toen die deal afliep, kreeg het stadion de naam Stadion Miejski Legii Warszawa im. Marszalka J. Pilsudskiego. Hoewel het nog steeds vaak wordt aangeduid als Pools legerstadion.

Manieren om naar Stadion Miejski Legii Warszawa te reizen

Het stadion van Legia Warschau ligt in het zuiden van Warschau, op ongeveer drie kilometer van het oude stadscentrum en op vergelijkbare afstand van het centraal station en het Paleis van Cultuur. De Pepsi Arena ligt aan de zuidelijke rand van de Nowy Swiat-straat, een van de populairste bar- en restaurantwijken van Warschau. Het centraal station ligt op loopafstand van het stadion, want bus 107 rijdt er elke 15 minuten. U kunt uitstappen bij halte Rozbrat of Legia-Stadion. De reis duurt ongeveer 10 minuten en bussen rijden om de paar uur. Vanuit de oude stad kunt u bus 185 nemen. Neem de bus vanaf de weg die langs de rivier de Wisla loopt, in de richting van Ursynów Zach. Stap na ongeveer 7 minuten uit bij halte Legia-Stadion. Bussen rijden elke 15 minuten. Adres: ul. ?azienkowska 3, 00-449 Warschau

Eet, drink en slaap in de buurt van Stadion Miejski Legii Warszawa

Het stadion van het Miejski Legion Warschau ligt in een rustige omgeving, omgeven door parken en andere sportfaciliteiten. Ten noorden van het stadion is een gebied vol met buitenlandse ambassades en aan de zuidkant ligt ?azienki Park (en ?azienki Palace), een van de populairste parken van de stad. De Rivier de Wisla loopt een paar honderd meter naar het oosten. Er is weinig entertainment direct rond het stadion, maar de gebieden rond Nowy Żwiat zijn gemakkelijk te voet bereikbaar. Er zijn geen hotels in de nabijheid van het stadion, afgezien van Hotel Lazienkowski, dat verder van het centrum ligt. Er zijn echter tal van huurappartementen en een paar eenvoudige hostel voor mensen met een beperkt budget. Iets verderop is er het Sheraton voor degenen die zich een uitspatting kunnen veroorloven. Het is misschien een betere optie om dichter bij het centrum in de buurt van Nowy Swiat te blijven. Sommige van de meer populaire boutique B&B's, Royal Route Residence, Mamaison Residence Diana en Moon Hostel krijgen zeer goede beoordelingen, terwijl het Mercure Warszawa, Hotel Metropol en Novotel Warszawa goedkopere opties zijn. Klik hier om alle hotels in de buurt van Nowy Swiat te bekijken en hier voor alle hotels in Warschau.

Legia Warschau Tickets

Tickets voor Legia-wedstrijden kunnen online worden gekocht (als je een Pools staatsburger bent), of aan de kassa's van de Pepsi Arena. Poolse burgers hebben een Legia Fan Card (Karta Kibica) nodig om tickets te kunnen kopen, die kunnen worden verkregen bij het Fan Service Point in het stadion. Buitenlanders moeten alleen een ID hebben om tickets te kopen. Tickets kunnen op de dag van de wedstrijd aan de gate worden gekocht, maar dezelfde fankaartvereisten zijn van toepassing. . Legia Warschau heeft hun wedstrijdtickets in twee categorieën verdeeld: categorie 1, die tussen PLN 48 en PLN 120 kost, en categorie 2, die varieert van PLN 33 tot PLN 90. Een plattegrond vind je hier.

Relevante internetlinks

KP Legia Warschau Warszawa.pl Jakdojade.pl ZTM.waw.pl De bus zat vol en de Legia-fans waren in volle stem ondanks dat ze werden geslagen. Het is misschien het beste om na de wedstrijd een half uur te wachten om weer de stad in te gaan. 10 op 10 en laat de Premier League eruit zien zoals het is?. één grote afzetterij!. De bus zat afgeladen vol en de Legia-fans waren in volle stem, ondanks dat ze werden geslagen. Het is misschien het beste om na de wedstrijd een half uur te wachten om weer de stad in te gaan. 10 op 10 en laat de Premier League eruit zien zoals het is?. één grote rip-off!. Wojciech schreef: 15 juni 2015 om 5:54 pm De grond is erg mooi. De ondersteuning is geweldig. Ik ging naar de wedstrijd tussen Legia Warschau en Gornik Zabrze. Ik kocht mijn ticket op de dag voor 42 Poolse zloty's. Een busrit bracht me 15 minuten van het stadscentrum. De bussen zijn erg druk op de terugweg. Legia verkoopt wedstrijddagprogramma's voor 5 Poolse zloty's. Het stadion is zeker een bezoek waard. De grond is erg mooi en heeft geweldige ondersteuning. Ik ging naar de Wedstrijd Legia-Gornik en kocht die dag mijn kaartje voor 42 Poolse zloty's. Een ritje met de bus kostte me 15 minuten van het stadscentrum. De bussen zijn erg druk op de terugweg, maar Legia verkoopt wedstrijddagprogramma's voor 5 Poolse zloty's. Het stadion is echt een bezoek waard, en ik zou het zeker aan iedereen aanraden.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Pepsiarena
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Pepsiarena
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Pepsiarena
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Pepsiarena

Stadion Miejski Legii Warszawa: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Pools legerstadion, ook bekend als Stadion Miejski Legii Warszawa, werd gebouwd om het oude en vervallen stadion van Legia met dezelfde naam te vervangen.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op