Eerste Divisie
in --'--''
Eerste Divisie
in --'--''
Champions League
Di 18:45
Champions League
Di 18:45
Eerste Divisie
Di 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Paramount Plus Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

Paramountplus.com net gelanceerd en veel mensen stellen dezelfde vraag: is het het waard? Paramount Plus biedt een unieke mix van films, tv-series, live streaming en sport en is zeker niet uw typische filmstreamingsite. Sommigen zeggen zelfs dat het misschien wel de beste filmstreamingsite op de markt is op dit moment. Is dit waar? Kom vandaag nog mijn review lezen om erachter te komen!

Paramount Plus

paramount plus belgië

paramount plus den haag

paramount plus app

paramount plus

paramount+ netherlands

paramount+ tv-programma's

paramount plus belgië aanbod

paramount plus nederland

paramount plus nederland wanneer

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Maandag, 02.Oktober 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

paramountplus.com

De meest verwachte nieuwe filmstreamingsite van 2021 is officieel gearriveerd. Dat klopt, Paramount Plus werd op 3 maart van dit jaar gelanceerd en heeft al veel hype gegenereerd onder zowel film- als tv-liefhebbers. Als het passieproject van een van de meest gerespecteerde en langstlopende filmstudio's ter wereld, Paramount Pictures, belooft Paramount Plus een succes van de ene op de andere dag te worden, en schiet het onmiddellijk omhoog in gesprekken van de beste filmstreamingsites. Ongetwijfeld zullen mensen tegen het einde van het jaar, wanneer ze de beste beschikbare filmstreamingsites bespreken, de gebruikelijke verdachten vermelden - Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, enz. - maar Paramount Plus zal waarschijnlijk ook in de mix worden gegooid.
Paramount Plus is van plan om de komende maanden veel exclusieve en originele content van hoge kwaliteit uit te brengen, waardoor het een van de geweldige streamingdiensten wordt. Ze hebben al een aantal geweldige dingen aangekondigd, zoals de terugkeer van Mike Judge's Bevis and Butthead met een nieuwe film, een reboot van het geliefde SpongeBob SquarePants-universum, een tv-serie gebaseerd op de ongelooflijk populaire Halo-videogames en een bijgewerkte kijk op Avatar: The Last Airbender - die allemaal zullen samenvallen met bioscoopreleases. Dit geeft me veel vertrouwen dat Paramount Plus tot de beste streamingdiensten zal behoren.
Paramount Plus is een nieuwe streamingdienst die compleet zal worden geleverd met de zeer gewilde Star Trek-catalogus van CBS All Access en een schat aan CBS-gesyndiceerde inhoud. Vanaf 3 maart 2021 heeft iedereen die CBS All Access heeft toegang tot Paramount Plus.
Deze filmstreamingsite heeft ongekende toegang tot populaire tv-programma's, evenals de hele catalogus van Paramount Pictures-films. Dit is een aantrekkelijke functie voor gebruikers, die kunnen rekenen op het genieten van enkele van hun favoriete moeilijk te vinden shows.
Als u op zoek bent naar een minimale live tv-streamingservice die ook een brede selectie streaming-inhoud biedt, dan is Paramount Plus misschien de juiste keuze voor u. In vergelijking met andere live tv-streamingdiensten kan de selectie hier een beetje dun zijn, maar afhankelijk van uw kijkgewoonten is dit misschien geen probleem. Daar gaan we later dieper op in.
Ik geloof dat Paramount Plus een hoogwaardige filmstreamingsite is die iets anders biedt dan de andere sites die er zijn. In een markt die oververzadigd raakt, zal een site die een unieke kijkervaring biedt met open armen worden ontvangen. Heeft Paramount Plus echter wat nodig is om de beste filmstreamingsite te worden genoemd die beschikbaar is? Laten we het eens nader bekijken en erachter komen. Er is immers maar zoveel ruimte in onze budgetten voor maandelijkse abonnementskosten.

Ontwerpen

Paramount Plus presenteert een indrukwekkend site-ontwerp, gezien de 108-jarige geschiedenis en de recente fusie met Viacom CBS. Het budget van het conglomeraat biedt een niveau van verfijning en detail waar de meeste andere filmstreamingsites alleen maar van kunnen dromen. Dit is te zien aan het slanke, dynamische ontwerp van Paramount Plus, dat bijna vlekkeloos is.
Deze lay-out is gemakkelijk te navigeren en maakt het vinden van wat u zoekt een fluitje van een cent. Het is niet zo dat de mensen bij Paramount heel veel doen om een revolutie teweeg te brengen in het ontwerp van filmstreamingsites of wat dan ook, maar ze zijn behoorlijk dicht bij het perfectioneren ervan gekomen. De startpagina van de site zal er bijvoorbeeld redelijk bekend uitzien voor iedereen die eerder een premium filmstreamingsite zoals Netflix of Hulu heeft gebruikt. U wordt begroet door een grote banner bovenop de pagina die aanbevolen en gepromoot films en shows promoot. Daaronder kun je, zoals gebruikelijk, door aflopende rijen met inhoud scrollen, geordend op genre en categorie. Deze lay-out is gemakkelijk te navigeren en maakt het vinden van wat u zoekt een fluitje van een cent.
Paramount Plus heeft een rij kanalen tussen de banner en het bladermenu, waarmee u snel tussen de hubs kunt navigeren als u dat wilt. Klik op MTV, BET, VH1, Comedy Central, Nickelodeon, etc., om naar hun eigen pagina's te worden getransporteerd, waar ik mijn enige ontwerpklacht vind.
Het zou mooi zijn als de hubpagina's meer opties bieden voor het filteren van content, zoals het kunnen browsen op genre op de MTV-pagina. Ik vind het moeilijk om door alles te navigeren wat MTV aanbiedt als ik op zoek ben naar iets specifieks. De hubs moeten ook worden georganiseerd op een manier die vergelijkbaar is met de belangrijkste films en tv-pagina's, zodat het gemakkelijker is om te vinden wat ik zoek.

Inhoud en functies

Paramount Plus biedt ongeveer 30.000 tv-programma's en honderden films. Deze service heeft veel inhoud van hoge kwaliteit, dankzij een unieke mix van originele en gesyndiceerde inhoud en exclusieve releases aan de horizon.
Als u op zoek bent naar een goede filmstreamingsite die toegang biedt tot uw lokale CBS-livestream, is Paramount Plus misschien niet de beste optie. Je hebt echter op zijn minst toegang tot je lokale CBS-livestream - alleen de primetime-shows. Lokaal nieuws en een groot deel van de dagprogrammering worden hier niet uitgezonden.
Waar Paramount Plus dit echter goedmaakt, is de indrukwekkende live sportverslaggeving. In tegenstelling tot veel andere streamingdiensten brengt Paramount Plus geen extra kosten in rekening in ruil voor toegang tot live sportstreaming. Het maakt niet uit welk plan u kiest, iedereen kan alle wedstrijden bekijken die worden uitgezonden op CBS TV en het CBS Sports Network.
Dat betekent dat abonnees bepaalde NFL-games, NCAA March Madness-games, college hockey en Masters-golf kunnen bekijken. Als je een voetbalfan bent, vrees dan niet; Paramount Plus biedt een indrukwekkende line-up van EUFA-wedstrijden, evenals de National Women's Soccer League. Paramount Plus zal waarschijnlijk niet de enige streamingsite zijn die je nodig hebt om aan al je sportbehoeften te voldoen, maar het zal je veel dichterbij brengen dan de meeste andere filmstreamingsites op de markt.

Mobiele en desktopervaring

Paramount Plus heeft mobiele apps die net zo intuïtief, gebruiksvriendelijk en effectief zijn als de desktopsite. De app was pas één dag beschikbaar in de Apple App Store en heeft al 171.000 beoordelingen gekregen en een gemiddelde gebruikersbeoordeling van 4,5 uit 5.
Paramount Plus is beschikbaar op letterlijk elk apparaat, van Roku tot Xbox en alles daartussenin. Paramount is echter niet compatibel met LG Smart TV's, Nintendo Switch of Wii.

Prijzen en plannen

Het komt steeds vaker voor dat de beste filmstreamingsites twee basisabonnementsniveaus aanbieden: een met advertenties en een die advertentievrij is. Dit is ook het geval voor Paramount Plus. Als u het niet erg vindt om advertenties te accepteren voor en na het streamen van films, kost Paramount Plus u $ 5.99 / maand. Als je net als ik, helemaal geen advertenties kunt verdragen, zijn de kosten van de service vrij gemiddeld, $ 9.99 / maand. Ongeacht welk abonnement je kiest, de eerste maand is (voorlopig) gratis.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Paramount Plus

paramount plus belgië

paramount plus den haag

paramount plus app

paramount plus

paramount+ netherlands

paramount+ tv-programma's

paramount plus belgië aanbod

paramount plus nederland

paramount plus nederland wanneer

paramount plus netherlands

paramount+ belgie

paramountplus nederland

parmountplus.com/xfinity

sportsurge.comnet

"reboot online" -episodes -bob -"john spencer"

aramountplus

cbs all access nederland

fusie hbo max discovery plus

gratis paramount plus

kan je paramount plus kijken in nederland?

kosten paramount plus

paramount + belgie

paramount + gratis

paramount + kosten

paramount channel gratis

paramount gratis

paramount plus aanbod

paramount plus abonnement

paramount plus belgie

Paramount Plus Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

Paramountplus.com net gelanceerd en veel mensen stellen dezelfde vraag: is het het waard? Paramount Plus biedt een unieke mix van films, tv-series, live streaming en sport en is zeker niet uw typische filmstreamingsite. Sommigen zeggen zelfs dat het misschien wel de beste filmstreamingsite op de markt is op dit moment. Is dit waar? Kom vandaag nog mijn review lezen om erachter te komen!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op