Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Exploria Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het stadion werd gebouwd in een onontwikkeld gebied van Orlando, Florida en kostte $ 160 miljoen om te bouwen. Het stadion heeft een capaciteit van 25.000 zitplaatsen en is het nieuwste voetbalspecifieke stadion in de Verenigde Staten. Orlando City Stadium is een nieuw voetbalspecifiek stadion dat vorig jaar werd geopend in Orlando, Florida. Het kostte $ 160 miljoen om te bouwen en heeft een capaciteit van 25.000 zitplaatsen.

Orlando City Stadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Donderdag, 30.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Orlando City Stadium is het onlangs geopende voetbalspecifieke stadion van Orlando City. Het stadion maakte deel uit van het voorstel voor Orlando City om in 2015 toe te treden tot de MLS. In de zomer van 2015 werd een stadionplan aangekondigd en kort daarna werd begonnen met de bouw. Orlando City speelde zijn eerste twee seizoenen in MLS in de Orlando Citrus Bowl voordat het in 2017 naar het nieuwe Orlando City Stadium verhuisde. Het stadion was aanvankelijk gepland om 19.000 zitplaatsen te hebben, maar dit is sindsdien verhoogd tot 25.500 na sterke toeschouwersaantallen in de eerste twee MLS-seizoenen van Orlando City. Het stadion was het eerste in de MLS met een staanplaats. Het werd volledig privaat gefinancierd. Orlando City Stadium is officieel geopend en de eerste wedstrijd werd een paar weken later gespeeld op 5 maart. Het stadion werd in 2019 omgedoopt tot Exploria Stadium na een sponsordeal met een bedrijf.

Manieren om naar Exploria Stadium te reizen

Exploria Stadium ligt in het centrum van Orlando, op slechts een korte loopafstand van het centrum van Orlando. Adres: 655 W Church St., Orlando

Orlando City-tickets

Orlando City tickets zijn online te koop via Ticketmaster. Orlando City is regelmatig uitverkocht, dus vooraf reserveren wordt sterk aanbevolen. .

Exploria Stadion tours

Orlando City biedt rondleidingen door het stadion, waaronder een bezoek aan de spelerstunnel, kleedkamers, persruimte en VIP-ruimtes. Rondleidingen duren ongeveer 45 minuten. Rondleidingen lopen de meeste dinsdagen en donderdagen om 15.00 uur. Tickets kosten $20,00 en zijn online te boeken.

Foto's van Exploria Stadium

De National Weather Service heeft een Flash Flood Watch uitgegeven voor heel Los Angeles County tot 20.00 uur. De National Weather Service heeft een Flash Flood Watch uitgegeven voor heel Los Angeles County tot 20.00 uur. Dit betekent dat er potentieel is voor plotselinge overstromingen in gebieden die er gevoelig voor zijn, en mensen moeten bereid zijn om actie te ondernemen als er overstromingen optreden. Foto credits: Porsche997SBS & elisfkc

Relevante internetlinks

Orlando City SC is de officiële website van Orlando en visitororlando.com is de officiële website voor Orlando toeristische informatie. Wojtek schreef: Oktober 18, 2018 op 4:19 AM Ik ging naar de wedstrijd van Orlando City tegen Seattle Sounders. Het ticket was gemakkelijk online verkrijgbaar en vervolgens werd het via mijn telefoon gebruikt. Ik liep vanaf het busstation (ongeveer 15 minuten). Het stadion is erg mooi en modern. Het spel zelf was rustig goed, maar de sfeer was slecht vanuit Europees perspectief. Ik ging naar de wedstrijd van Orlando City tegen de Seattle Sounders. Het ticket was gemakkelijk online verkrijgbaar en vervolgens werd het via mijn telefoon gebruikt. Ik liep vanaf het busstation (ongeveer 15 minuten). Het stadion is erg mooi en modern. Het spel zelf was rustig goed, maar de sfeer was slecht vanuit Europees perspectief.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Orlando City Stadium
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Orlando City Stadium
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Orlando City Stadium
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Orlando City Stadium

Exploria Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het stadion werd gebouwd in een onontwikkeld gebied van Orlando, Florida en kostte $ 160 miljoen om te bouwen. Het stadion heeft een capaciteit van 25.000 zitplaatsen en is het nieuwste voetbalspecifieke stadion in de Verenigde Staten. Orlando City Stadium is een nieuw voetbalspecifiek stadion dat vorig jaar werd geopend in Orlando, Florida. Het kostte $ 160 miljoen om te bouwen en heeft een capaciteit van 25.000 zitplaatsen.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op