Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

OpenSubtitles Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

Opensubtitles.com is een online community van ondertitelingsliefhebbers die gemakkelijke toegang biedt tot ondertitels voor al uw favoriete films. Als u op zoek bent naar een site met downloadbare ondertitels in vele talen, is Open Subtitles de perfecte plek voor u. Benieuwd naar meer informatie? Lees vandaag nog mijn review van Open Subtitles!

Opensubtitles

beste ondertiteling site

discovery plus ondertiteling

gratis film kijken met ondertiteling

netflix ondertiteling storing

ondertiteling toevoegen aan gedownloade film

open subtitles

open subtitles app

opensubtiles

opensubtitle

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Donderdag, 30.November 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

opensubtitles.org

Ondertiteling is een essentieel onderdeel van de filmervaring voor doven en slechthorenden. Zonder uitstekende ondertitels zouden slechthorenden niet ten volle kunnen genieten van films en tv-programma's. Gelukkig is er echter nooit een tijd in de geschiedenis van film of tv geweest waarin ondertitels op grotere schaal beschikbaar waren. Of het nu gaat om gemakkelijk beschikbare ondertitels op live tv, vooraf geschreven ondertitels in verschillende talen op streamingplatforms zoals Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, enz., Fatsoenlijke ondertitels zijn meestal niet zo moeilijk te vinden.
Sommigen van jullie weten al dat ondertitels onnauwkeurig kunnen zijn. Ik weet zeker dat ik veel films en shows heb gezien waarin de ondertitelingstekst er helemaal naast zit. De acteur zegt het ene, de ondertitel zegt het andere.
Het is onaanvaardbaar dat van de dove en slechthorende gemeenschap wordt verwacht dat ze in 2020 kijken naar wat in wezen een andere film of show is dan de rest van ons. Dit is de reden waarom zoveel mensen erop aandringen dat ondertitels en ondertiteling verplicht worden voor alle inhoud.
Daarom is het vinden van de beste site voor het downloaden van ondertitels cruciaal. Weet je niet eens dat ondertitelingssites al bestonden? In feite zijn er veel van hen - en ze zijn niet allemaal gelijk geschapen. Sommige bieden natuurlijk meer ondertitels dan andere. Sommige richten zich op een meer divers scala aan talen. Anderen hebben ondertitels van betere kwaliteit en nauwkeurigere vertalingen. Hoe kunt u er dan zeker van zijn dat u de beste ondertitelingssite kunt vinden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Om u te helpen het meeste uit uw streamingervaringen te halen, bied ik mijn uitgebreide beoordelingen van de beste ondertitelingssites. Ze worden geëvalueerd op basis van hun inhoudskwaliteit, toegankelijkheid en betrouwbaarheid. Ik zorg ervoor dat ze gebruiksvriendelijk en betrouwbaar zijn, zodat u er gemakkelijk bij kunt.
Zelfs als je perfect kunt horen, kunnen ondertitels nog steeds een enorme hulp zijn bij het bekijken van films en tv-programma's. Er zijn zeker momenten dat je niet helemaal doorhebt wat er is gezegd: met ondertiteling kun je meelezen zodat je de scène niet opnieuw hoeft af te spelen. Misschien heeft een acteur een bijzonder dik accent en heb je moeite om ze te begrijpen. Met ondertitels wordt het glashelder wat er gezegd wordt als je het niet zeker weet.
ondertitels zijn de belangrijkste manier voor slechthorenden om toegang te krijgen tot buitenlandse films, omdat deze films vaak in het Engels worden ondertiteld; maar dit laat veel mensen buiten beschouwing die geen Engels kennen of wiens Engels niet goed genoeg is om mee te gaan met een snelle film. Gelukkig bieden online ondertitelingssites een gemeenschap van vertalers die hard werken om ervoor te zorgen dat de hele wereld evenveel van films kan genieten.
Als je je films en tv-programma's voornamelijk op Netflix streamt, kan het downloaden van ondertitels nuttig voor je zijn. Als je een film of serie hebt met de ondertitelingstrack van de verkeerde taal, kan een ondertitelingsdownload ook nuttig zijn.
Maar veel te vaak, wanneer u een film downloadt, bevat de bestandsmap helemaal geen ondertitelingsbestand. Door een van de beste ondertitelingswebsites te bezoeken, kunt u echter binnen enkele seconden een ondertiteling van hoge kwaliteit voor uw favoriete films hebben. Dan kan het vanaf daar niet eenvoudiger. Upload eenvoudig uw ondertitelingsbestand naar uw mediaspeler naar keuze - VLC is een gratis die alle codecs, bestandstypen en ondertitelingsbestanden zonder problemen ondersteunt; Ik raad het ten zeerste aan? maar er zijn er meer.
Ik geloof dat het nu een goed moment is om een kijkje te nemen bij Open Subtitles, een van de grootste gemeenschappen van ondertitelingsliefhebbers, propagators en vertalers op internet. Er is veel om van te houden over deze site, en we kunnen het later in meer detail bespreken.

Ontwerpen

Helaas moeten we deze review met een relatief negatieve noot beginnen. In feite zou het de achilleshiel van deze site kunnen zijn. Ik wil je echter niet ontmoedigen om zo vroeg van deze site af te komen - ik denk echt dat ontwerpfouten terzijde, het misschien wel een van de meest effectieve en nuttige ondertitelingssites op internet is. Dus laten we eerst de grootste negatieve opmerkingen uit de weg ruimen, neem ik aan.
De meest linkse kolom bevindt zich in het menu voor het selecteren van ondertitels en de middelste kolom bevat informatie over Open ondertitels. De meest rechtse kolom bevat het downloadgebied van de ondertitel. Het eerste wat me opviel aan Open Subtitles was dat het erg klein was. Het was wat moeilijk te lezen. De site is over het algemeen zo georiënteerd dat het lijkt alsof uw browser is uitgezoomd. Dat is niet gebeurd. Het is gewoon een ontwerpfout. Wanneer u Open Ondertitels bezoekt, wordt u begroet door een wit en limoengroen thema, doorspekt met blauwe hyperlinks. In de meest linkse kolom bevindt zich het menu voor het selecteren van ondertitels en in de middelste kolom vindt u informatie over OpenSubtitles. De meest rechtse kolom bevat het downloadgebied voor ondertitels.
Ten slotte vindt u daaronder een reeks links naar andere delen van de site, zoals Mijn account, Over ons en Contact. Boven aan de pagina staan enkele koppelingen naar gekoppelde sites, zoals Klassieke films, BRAVE, Engelse ondertitels en Releaselogboek. Daaronder bevindt zich een sitemenubalk met weinig pictogrammen in vergelijking met andere sites. Hier kunt u bladeren door te klikken op Zoeken, Uploaden, Aanvragen, Forum, Blog of Speler (meer over deze functies in een ogenblik). Ten slotte zijn daaronder links naar andere delen van de site, zoals Mijn account, Over ons en Contact.
De zoekbalk op de website is eenvoudig te gebruiken en biedt veel opties om te vinden wat u zoekt. U kunt de film of show typen die u zoekt en uw taal selecteren in een vervolgkeuzemenu aan de rechterkant. Er zijn ook opties voor een geavanceerde zoekopdracht en een Applet-zoekopdracht, waarmee u ondertitels gemakkelijker kunt vinden. Blijf naar beneden scrollen en je zult een paar vakjes vinden met ondertitels erin. Deze vakken bieden aanbevolen, nieuwe, maandelijkse topuploaderers, wekelijks meest gedownloade, nieuwste forumonderwerpen, nieuwste blogartikelen, aangevraagde en nieuwste opmerkingen.

Inhoud en functies

Ten tweede is de ondertitelingsselectie zeer divers ? van films en tv-programma's tot educatief materiaal en zelfs YouTube-video's. Ten slotte is de website ongelooflijk eenvoudig te gebruiken, met zoekmogelijkheden die het vinden van wat u zoekt een fluitje van een cent maken. Al met al is Open Subtitles een uitstekende bron voor iedereen die ondertitels aan zijn kijkrepertoire wil toevoegen.
Open Subtitles werkt momenteel aan een nieuwe slankere en responsievere website die nog steeds in uitvoering is, Opensubtitles.com. U kunt ook hun Chrome- en Firefox-extensies toevoegen, wat zorgt voor intuïtiever en gestroomlijnder zoeken en downloaden van ondertitels.
De site heeft ook een forum dat geweldig is voor gemeenschapsvorming. Gebruikers kunnen hier onder andere films, vertalingen, verzoeken, de beste ondertitels bespreken. Het leren kennen van gelijkgestemden die je passie voor vertalen en ondertitelen delen, kan leuk en lonend zijn.
Er is ook een blog. Artikelen op deze blog zijn fascinerend en on topic, over zaken als AI bij ondertiteling, de Oscars, waarom ondertitelaars een van de moeilijkste banen op tv hebben, enz. Enkele waardige lectuur is hier te vinden.
Elke ondertitel wordt geleverd met een eigen commentaarsectie, wat een geweldige manier is voor gebruikers om de inhoudskwaliteit hoog te houden. Als een ondertitel bijzonder slecht is, laat het anderen dan weten in de comments!
Er is hier veel activiteit gaande. Dit is een van de weinige ondertitelingssites waar ik echt langere tijd aan wil besteden!

Mobiele en desktopervaring

De mobiele site kan weliswaar veel beter. Er zijn veel advertenties. Het is niet optimaal afgestemd op telefoons en tablets. Tekst is klein. Maar in een mum van tijd kan het op je telefoon.

Prijzen en plannen

De site biedt een VIP-lidmaatschap dat advertenties verwijdert. Doneer gewoon $ 15 en geniet van dit VIP-lidmaatschap voor het leven!
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Opensubtitles

beste ondertiteling site

discovery plus ondertiteling

gratis film kijken met ondertiteling

netflix ondertiteling storing

ondertiteling toevoegen aan gedownloade film

open subtitles

open subtitles app

opensubtiles

opensubtitle

opensubtitles

opensubtitles app

opensubtitles on kodi

opensubtitles werkt niet

yelo tv ondertitels

OpenSubtitles Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

Opensubtitles.com is een online community van ondertitelingsliefhebbers die gemakkelijke toegang biedt tot ondertitels voor al uw favoriete films. Als u op zoek bent naar een site met downloadbare ondertitels in vele talen, is Open Subtitles de perfecte plek voor u. Benieuwd naar meer informatie? Lees vandaag nog mijn review van Open Subtitles!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op