Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Olympiastadion München: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Vernoemd naar het oude heiligdom van Zeus in Olympia, werd het stadion ontworpen door architect GÃ1/4nther Behnisch en werd slechts een paar maanden voor de openingsceremonie voltooid. Het Olympiastadion MÃ1/4nchen is speciaal gebouwd om te dienen als de vlaggenschiplocatie voor de Olympische Spelen van 1972. Het werd ontworpen door architect GÃ1/4nther Behnisch en werd slechts enkele maanden voor de openingsceremonie voltooid.

Olympiastadion Munchen

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Olympiastadion München werd gebouwd om te dienen als het vlaggenschip van de Olympische Spelen van 1972. De bouw begon in 1969 en werd drie jaar later officieel geopend op 24 mei 1972. Het was in de grond ingebouwd, viel op door het brede dak van de luifel en bood plaats aan ongeveer 80.000 toeschouwers. Het stadion maakte deel uit van het Olympiapark en tijdens de Olympische Spelen organiseerde het onder andere de openings- en sluitingsceremonies en atletiek. Zowel TSV 1860 München als Bayern München vierden meerdere successen tegelijk en het Grunwalder Stadion was niet langer groot genoeg om beide clubs te huisvesten. Daarom namen ze hun intrek in het pas voltooide Olympiastadion. TSV zou echter in de daaropvolgende decennia terugkeren naar hun oude terrein, totdat ze uiteindelijk in 1995 voorgoed naar het Olympiastadion verhuisden. Op dezelfde manier verhuisde Bayern in 2005 naar de nieuw gebouwde Allianz Arena. Het WK 1974 vond plaats in het Olympiastadion in Berlijn, Duitsland van 14 juni tot en met 7 juli. In totaal speelde het stadion drie groepswedstrijden, de wedstrijd om de derde plaats en de finale tussen Duitsland en Nederland (1-0). In 1988 zou het stadion dienst doen als speellocatie tijdens een internationaal toernooi, ditmaal het EK. Het was gastheer van een eerste ronde groepswedstrijd en de finale tussen Nederland en Sovjet-Unie (2-0). De eerste Europa Cup-finale werd door Nottingham Forest met 1-0 gewonnen van Malmö. De tweede Europa Cup-finale werd door Marseille met 1-0 gewonnen van Milan. De derde Europa Cup-finale werd door Borussia Dortmund met 3-1 gewonnen van Juventus. Sinds Bayern en TSV 1860 in 2005 het stadion verlieten, wordt het voornamelijk gebruikt voor concerten en andere grote evenementen. Het onderging een bescheiden opknapbeurt in 2010. In 2020 besloot TÃ1/4rkgÃ1/4cÃ1/4 München om de helft van hun thuiswedstrijden in het Olympiastadion te spelen na hun promotie naar bundesliga.

Manieren om naar Olympiastadion Munich te reizen

Het Olympiastadion München ligt in het noorden van München op iets minder dan 5 kilometer van het stadscentrum. Stadion is gemakkelijk bereikbaar met de metro (U-bahn). Het metrostation Olympiazentrum ligt op korte loopafstand van het stadion. Olympiazentrum ligt aan de oranje lijn U3 die rechtdoor loopt met het centrum van München. Stap aan boord van de U3 op bijvoorbeeld Odeonsplatz of Marienplatz station en het duurt iets meer dan 10 minuten om bij het stadion te komen. Neem vanaf Hauptbahnhof lijn U1 en stap over op Odeonplatz op de U3. U kunt het stadion ook vanuit het westen benaderen door de U3 rechtstreeks naar station Westfriedhof te nemen en vervolgens 15 minuten naar het stadion te lopen. Adres:

Olympiastadion München Tours

Het Olympiastadion biedt zowel begeleide als zelfgeleide rondleidingen door het stadion. Rondleidingen duren ongeveer 60 minuten en omvatten de voormalige kleedkamers en het veld. Je kunt ook de 291 meter hoge Olympische Toren beklimmen voor een uitzicht over het stadion van bovenaf. Het stadion opent om 9.00 uur en sluit om 16.00 uur. U kunt online controleren op de huidige data en boekingen van rondleidingen. Zelfgeleide kosten afleiden ? 3.50, de kosten van de rondleiding ? 8.00. E-mail [email protected] voor meer informatie.

Foto's van Olympiastadion München

Ik ben erg teleurgesteld in dit product. Het maakt de hype helemaal niet waar. Ik zou het niemand aanraden.

Nuttige internetlinks

De website van Olympiapark.de biedt informatie over de geschiedenis en attracties in het Olympisch Park van München. De site biedt ook toegang tot informatie over het openbaar vervoer en reizen in de omgeving van München, evenals een reisplanner. MVV-Muenchen is de officiële website van het openbaar vervoer voor de stad München en biedt dienstregelingen, kaarten en informatie over het gebruik van het openbaar vervoer.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Olympiastadion Munchen
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Olympiastadion Munchen
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Olympiastadion Munchen
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Olympiastadion Munchen

Olympiastadion München: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Vernoemd naar het oude heiligdom van Zeus in Olympia, werd het stadion ontworpen door architect GÃ1/4nther Behnisch en werd slechts een paar maanden voor de openingsceremonie voltooid. Het Olympiastadion MÃ1/4nchen is speciaal gebouwd om te dienen als de vlaggenschiplocatie voor de Olympische Spelen van 1972. Het werd ontworpen door architect GÃ1/4nther Behnisch en werd slechts enkele maanden voor de openingsceremonie voltooid.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op