Eliteserien
Nu
Eliteserien
Nu
Eliteserien
Nu
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Estadio Olímpico Universitario: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het iconische stadion van de Universidad de Chile, Estadio Olimpico Universitario, werd officieel geopend op 20 november 1952. De eerste wedstrijd, een American football-wedstrijd, werd negen dagen later gespeeld. In de volgende vijfenzestig jaar organiseerde het stadion een verscheidenheid aan sportevenementen en concerten, waarvan sommige tot op de dag van vandaag nog steeds worden herinnerd door Chileense fans.

Olimpicouniversitario

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Olympisch Stadion, voorheen bekend als het Estadio OlÃmpico Universitario, werd officieel geopend op 20 november 1952. De eerste wedstrijd, een American football-wedstrijd, werd negen dagen later gespeeld. Het Olympisch Stadion van 1968, dat nu bekend staat als het Estadio Olimpico Universitario, was het middelpunt van de Olympische Spelen van 1968. Het organiseerde de openings- en sluitingsceremonies en de atletiekevenementen. Het stadion was een van de speellocaties voor het WK van 1986. Het organiseerde drie groepswedstrijden en de ronde van 16 wedstrijden tussen Italië en Frankrijk. Het had op dat moment ongeveer 68.000 toeschouwers kunnen herbergen. Als gevolg van veiligheidsmaatregelen en renovaties nam de capaciteit van het stadion in de loop der jaren geleidelijk af van ongeveer 63.000 tijdens het grootste deel van de jaren 2000 tot ongeveer 52.000 zitplaatsen in de afgelopen jaren. De oostelijke kant van het stadion bevat een muurschildering van Diego Rivera, die van plan was om de hele buitenkant van het stadion met muurschilderingen te bedekken, maar zijn werk nooit kon afmaken vanwege zijn dood in 1957. Het Estadio Olimpico Universitario maakt deel uit van een complex van UNAM-universiteitsgebouwen dat door UNESCO de werelderfgoedstatus heeft gekregen.

Manieren om naar Estadio Olimpico Universitario te reizen

Het Estadio OlÃmpico Universitario ligt aan de zuidwestkant van Mexico-Stad, op de hoofdcampus van de UNAM-universiteit. Het maakt deel uit van het grotere Olympische complex, dat ook het stadion voor atletiekevenementen bevat. Het stadion is met de auto te bereiken via de Avenida Insurgentes Sur. Het is een van de belangrijkste lanen van de stad en het verschijnt aan de rechterkant wanneer je het naar het zuiden volgt. Het openbaar vervoer is de handigste manier om het stadion te bereiken. Metrobus en metro zijn beide opties, waarbij de metrobus het handigst is. Het metrobussysteem is het vast-baan, felrode bussysteem van de stad. Lijn 1 loopt helemaal langs de Avenida Insurgentes en kan worden ingescheept rond Avenida Reforma, of bij verschillende haltes in de gebieden Zona Rosa en Condesa. Neem de bus in zuidelijke richting en stap uit bij halte Dr. Galvez. Vanaf daar is het 5 tot 10 minuten lopen iets bergopwaarts langs Insurgentes. Als alternatief kunt u metrolijn 3 nemen naar het Copilco-station, uw weg vinden naar de universiteitscampus van UNAM en de campus oversteken naar het stadion. De wandeling duurt ongeveer 25 minuten. Adres: Avenida Insurgentes Sur s/n, Ciudad Universitaria, Coyoacán, México DF

Pumas Tickets

Tickets voor Pumas wedstrijden zijn online of via een Ticketmaster verkooppunten te koop. Tickets zijn verkrijgbaar aan de poort op de dag van de wedstrijd. Poema's zijn zelden uitverkocht. Prijzen voor tickets voor wedstrijden zijn afhankelijk van de tegenstander, maar variëren meestal van MXN 140,00 voor een stoel achter het doel tot MXN 230,00 voor de lagere delen van de lange zijden. Prijzen stijgen tot tussen MXN 180,00 en MXN 290,00 voor spraakmakende wedstrijden.

Relevante internetlinks

De Pumas UNAM-website, Metrobus-website en Mexico City metro-website zijn allemaal officiële websites van verschillende overheidsinstanties in Mexico-Stad. Het is duidelijk dat als het regent, je nat zult worden. Neem dus voorzorgsmaatregelen, of kom heel vroeg om een van de weinige overdekte stoelen te claimen. Na de wedstrijd stapten we zonder problemen snel het stadion uit om de metrobus terug te nemen naar het centrum van Mexico-Stad. Datum bezocht: 18 september 2011 Wedstrijd bezocht: Pumas UNAM-Toluca 4-1 Veel mensen wonen de wedstrijden van PUMAS bij, een van de populairste teams van Mexico, met hun haar nog nat van het douchen. We vonden de juiste halte bij Metrobus. Het vinden van de juiste manier om uit te stappen en naar het stadion te lopen was niet moeilijk, want het betekende gewoon het volgen van de menigte in PUMAS-uitrusting. Ondanks dat ze aanvankelijk hoffelijk waren, waren veel mensen bereid om ons te helpen door verschillende delen van het beveiligingsscreeningproces te identificeren. We moesten een kwartier in de rij staan voordat we vooraan in de rij aankwamen en nog eens tien minuten door de veiligheidscontroles gaan en onze stoelen lokaliseren. Het is dus het beste om niet te laat te komen. Het is niet toegestaan om riemen te dragen in het stadion. Hoewel er speciale service is om je riem tijdens de wedstrijd te bewaken - wat in feite betrouwbaar is - kun je je in het begin ongemakkelijk voelen bij het afgeven van je riem (wat me bij andere wedstrijden overkwam). Er zijn tal van verkopers rond de verkoop van PUMAS jerseys en eten en drinken. Onze tickets waren voor het lange einde van het stadion, dat technisch gezien de hoofdtribune is. Er is nauwelijks verschil tussen de tribunes, dus gratis zitplaatsen op betonnen banken waren gemakkelijk te vinden. Toluca speelde Pumas, geen rivaal, dus het was gemakkelijk om een plaats te vinden en tickets te krijgen. De intense en rabiate fans van PUMAS werden gespot op de hoofdtribune, een ongebruikelijke gebeurtenis voor Mexicaanse voetbalclubs. Op geen enkel moment werd de sfeer confronterend en bleek het publiek rijker dan bij andere clubs. Ze droegen allemaal PUMAS-truien en zongen mee met meer gebruikelijke gezangen. De wedstrijd begon met de universiteitshymne en iedereen zong mee met zijn vuist in de lucht. Eén bepaald gezang leek de voorkeur te hebben van de meeste mensen. Er speelde ook het typische Latijns-Amerikaanse salsa-type band mee. De sfeer was leuk, maar er was niets al te spannends aan. Misschien kwam het omdat het een uur te laat was? Het is duidelijk dat als het regent, je nat zult worden. Neem dus voorzorgsmaatregelen of kom vroeg om een van de weinige overdekte stoelen te claimen. Na de wedstrijd stapten we zonder problemen snel uit het stadion en namen we de metrobus terug naar het centrum van Mexico-Stad.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Olimpicouniversitario
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Olimpicouniversitario
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Olimpicouniversitario
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
23:00
Peñarol
Liverpool
  Wedstrijden streamen
7 Wedstrijden
Eliteserien - Speeldag 11
0 - 0
Bodø / Glimt
Aalesund
Eliteserien - Speeldag 11
1 - 0
Sandefjord
Tromsø
Eliteserien - Speeldag 11
0 - 0
Strømsgodset
Lillestrøm
Eliteserien - Speeldag 11
Vandaag
20:00
Vålerenga
Odd
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Plaza Colonia
Cerrito
Major League Soccer - Regular Season
Vandaag
21:00
Los Angeles FC
New York RB
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
23:00
Peñarol
Liverpool

Populaire zoekopdrachten

Olimpicouniversitario

Estadio Olímpico Universitario: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het iconische stadion van de Universidad de Chile, Estadio Olimpico Universitario, werd officieel geopend op 20 november 1952. De eerste wedstrijd, een American football-wedstrijd, werd negen dagen later gespeeld. In de volgende vijfenzestig jaar organiseerde het stadion een verscheidenheid aan sportevenementen en concerten, waarvan sommige tot op de dag van vandaag nog steeds worden herinnerd door Chileense fans.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op