Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Stadio Olimpico di Torino: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het heeft een capaciteit van meer dan 50.000 mensen. Het Stadio Olimpico di Torino, voorheen het Stadio Comunale genoemd, werd gebouwd in de jaren 1930 om te dienen als gastheer van de Littoriali Games (georganiseerd door de fascistische partij) en World Student Games. Het heeft een capaciteit van meer dan 50.000 mensen.

Olimpicoditorino

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Woensdag, 29.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het is de thuisbasis van Juventus Football Club sinds 1905. Het Stadio Olimpico di Torino, voorheen het Stadio Comunale genoemd, werd gebouwd in de jaren 1930 om te dienen als gastheer van de Littoriali Games en World Student Games. Het is momenteel de thuisbasis van Juventus Football Club. Het nieuwe stadion van de stad werd officieel geopend op 13 mei 1933 en werd oorspronkelijk genoemd ter ere van de fascistische leider Benito Mussolini. De voetbalwedstrijd tussen Juventus en Ujpest werd op 29 juni in het stadion gespeeld. Juventus maakte vervolgens van het stadion hun vaste thuis, terwijl Torino bleef spelen in Stadio Filadelfia. Na de oorlog werd het stadion omgedoopt tot Stadio Comunale Torino en in 1958 verhuisde Torino. In 2006 verhuisde Juventus echter terug naar het oude stadion en veranderde de naam in het Juventus Stadium. De stad Turijn werd bekroond met de Olympische Winterspelen 2006 en Stadio Comunale, hun geselecteerde stadion om de openings- en sluitingsceremonies te organiseren, onderging een grote renovatie om zich voor te bereiden. Het herontwikkelde stadion werd geopend in november 2005. Uit onvrede met de omstandigheden van het te grote Delle Alpi besloot Torino het inmiddels geheten Stadio Olimpico di Torino weer hun thuis te maken. Juventus speelde ook zijn thuiswedstrijden in het stadion in afwachting van de bouw van het nieuwe Juventus-stadion. (foto's van het huidige Stadio Olimpico di Torino hieronder)

Manieren om naar Stadio Olimpico di Torino te reizen

Het Stadio Olimpico di Torino ligt in het zuiden van de stad Turijn, op ongeveer drieënhalve kilometer van treinstation Porta Nuova en iets meer van het stadscentrum. Verschillende tramlijnen verbinden het stadion met het stadscentrum. Tram 4, die ook dwars door het stadscentrum rijdt aan de Via XX Settembre, verbindt het stadion met het treinstation Porta Nuova. De reis duurt 12 tot 15 minuten. Vanaf het treinstation Porta Susa neemt u tram 10 richting Settembrini. Stap uit bij halte Sebastopoli of Filadelfia. Vanaf treinstation Lingotto kunt u bus 14 nemen om vanuit het zuiden naar het stadion te gaan. Vanuit het oosten en westen van de stad brengt bus 17 je erheen. Adres: Via Filadelfia 88, 10137 Torino

Eten, drinken en slapen in de buurt van Stadio Olimpico di Torino

Het Stadio Olimpico di Torino ligt in een typisch Italiaanse stadswijk, wat betekent dat er een redelijke hoeveelheid cafés©, bars en restaurants in de omgeving zijn. De opties verbleken uiteraard in vergelijking met die in de binnenstad. Er zijn een paar hotels in de buurt van het treinstation lingotto. De beste opties zijn Hotel Cairo, Hotel Galimberti en Hotel Parco Fiera. Als u op zoek bent naar hotels in de buurt van het Stadio Olimpico di Torino, klik dan hier. Als u meer tijd in Turijn doorbrengt, is een hotel in het centrum van de stad misschien de betere keuze. Er zijn veel opties in de buurt van het treinstation Porta Nuova, vanwaar er gemakkelijke vervoersverbindingen zijn naar Stadio Olimpico.

Torino Tickets

Tickets voor wedstrijden van Torino FC kunnen online worden gekocht, bij de Ticketone-verkooppunten (bijvoorbeeld bij de Fnac aan de Via Roma 56 in het stadscentrum) of bij de kassa in het stadion. Je kunt tickets kopen in het stadion op de dag van de wedstrijd, of eerder via geautoriseerde verkopers. Torino verkoopt af en toe spraakmakende wedstrijden uit, dus tickets zijn altijd erg in trek. Ticketprijzen zijn afhankelijk van de tegenstander, met prijzen die over het algemeen variëren van €20,00 voor een stoel in een van de bochten tot €60,00 voor een centrale stoel op de hoofdtribune. Verwacht €5,00 tot €20,00 meer te betalen voor een spraakmakende match. Bel voor meer informatie +39 (0) 11 317 01 80 of mail [email protected]

Relevante internetlinks

De officiële website van Torino FC en de toeristische website van de stad Turijn, GTT.it, bieden informatie over het openbaar vervoer in Turijn. Personeel van het museum, Eleonora en Federico, waren zeer vriendelijk en behulpzaam op de dag dat ik bezocht. Het museum zou meer tentoonstellingen kunnen gebruiken die zijn gelabeld en getiteld, maar het is een doos van Pandora en met de stadiontour was het Stadio een hoogtepunt van mijn bezoek aan de stad Turijn / Turijn. Op de dag dat ik er was, waren het museumpersoneel, Eleonora en Federico, erg vriendelijk en behulpzaam. Het museum zou kunnen doen met meer tentoonstellingen die worden gelabeld en getiteld, maar het is een doos van Pandora en met de stadiontour was het Stadio een hoogtepunt van mijn bezoek aan de stad Turijn / Turijn.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Olimpicoditorino
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Olimpicoditorino
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Olimpicoditorino
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Olimpicoditorino

Stadio Olimpico di Torino: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het heeft een capaciteit van meer dan 50.000 mensen. Het Stadio Olimpico di Torino, voorheen het Stadio Comunale genoemd, werd gebouwd in de jaren 1930 om te dienen als gastheer van de Littoriali Games (georganiseerd door de fascistische partij) en World Student Games. Het heeft een capaciteit van meer dan 50.000 mensen.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op