Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Estadio Enrique Roca de Murcia: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

De bouw begon op de locatie op 4 mei 1964 en het werd ingehuldigd op 14 september van hetzelfde jaar. Het stadion heeft een totale capaciteit van 46.326 toeschouwers. Het Estadio Enrique Roca de Murcia verving het oude Estadio La Condomina van Murcia, gelegen in het centrum van de stad. De bouw begon op de locatie op 4 mei 1964 en het werd ingehuldigd op 14 september van hetzelfde jaar. Het stadion heeft een totale capaciteit van 46.326 toeschouwers.

Nuevacondomina

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion werd gebouwd in 1944 en heeft een capaciteit van 24.000 toeschouwers. Het wordt momenteel voornamelijk gebruikt voor voetbalwedstrijden en het is de thuisbasis van Racing de Santander. Het nieuwe Stadion Enrique Roca de Murcia verving het oude Estadio La Condomina in het centrum van Murcia. Het stadion werd gebouwd in 1944 en heeft een capaciteit van 24.000 toeschouwers. Het wordt momenteel voornamelijk gebruikt voor voetbalwedstrijden en het is de thuisbasis van Racing de Santander. Het stadion werd officieel geopend op 11 oktober 2006 met een vriendschappelijke wedstrijd tussen Spanje en Argentinië. Het eerste doelpunt werd gescoord door Xavi. Het stadion Estadio Nueva Condomina was een van de locaties die werd geselecteerd om wedstrijden te organiseren in het WK 2018 van Spanje, wat een toename van de capaciteit tot 43.000 zitplaatsen zou hebben betekend. Het bod werd echter niet geselecteerd. Het stadion wordt ook af en toe gebruikt voor wedstrijden van het Spaanse nationale team. In 2019 benoemde het stadion in Murcia, Spanje Estadio Enrique Roca de Murcia na een sponsorovereenkomst voor naamrechten.

Manieren om naar Estadio Enrique Roca de Murcia te reizen

Het Estadio Enrique Roca de Murcia ligt in de gemeente Churra, ten noorden van de stad Murcia. Het ligt op ongeveer 7 kilometer van het centrum van Murcia. Het stadion ligt naast het grote winkelcentrum Nueva Condomina en grenst aan de snelweg A7. Het heeft echter geen speciale uitgang. Neem daarom de 763A richting Murcia en volg op de rotonde Centro Comerciales. Passeer Ikea (aan uw linkerhand), neem de derde afslag op de rotonde en de eerste afslag op de volgende rotonde. Borden zullen je vanaf daar begeleiden. Als u met het openbaar vervoer naar Estadio Enrique Roca de Murcia reist, kan tramlijn 1 worden bereikt met de enige lijn van Murcia. De tram bevindt zich aan de noordkant van het stadscentrum op Plaza Circular of Avenido Juan de Borbã³n. De reis duurt ongeveer 20 minuten. Een alternatief voor wandelen is bus 1, die kan worden genomen vanaf de Calle Florida Blanca in de buurt van het centraal station, vanaf Plaza Isabel in het historische stadscentrum of vanaf Plaza Circular. Stap uit bij halte Nueva Condomina. Bussen gaan vrij vaak, maar niet tot laat in de nacht. Adres: Avenida del Estadio S/N, 30110 - Churra (Murcia)

Real Murcia Tickets

Tickets voor Real Murcia-wedstrijden kunnen online of bij het clubkantoor in het stadion worden gekocht. Tickets voor de wedstrijd tussen Murcia en Barcelona zijn tot negentig minuten voor de aftrap verkrijgbaar bij de kassa's van het stadion. Normaal gesproken is deze club niet uitverkocht. Ticketprijzen variëren meestal van $ 21,00 voor een stoel aan een van de uiteinden tot $ 63,00 voor een stoel op het hoogste niveau op de hoofdtribune.

Handige websites

De officiële website van Real Murcia CF, evenals informatie over het toerisme in Murcia, is te vinden op Tranviademurcia.es. De website geeft informatie over het tram- en busnetwerk van Murcia.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Nuevacondomina
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Nuevacondomina
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Nuevacondomina
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Nuevacondomina

Estadio Enrique Roca de Murcia: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

De bouw begon op de locatie op 4 mei 1964 en het werd ingehuldigd op 14 september van hetzelfde jaar. Het stadion heeft een totale capaciteit van 46.326 toeschouwers. Het Estadio Enrique Roca de Murcia verving het oude Estadio La Condomina van Murcia, gelegen in het centrum van de stad. De bouw begon op de locatie op 4 mei 1964 en het werd ingehuldigd op 14 september van hetzelfde jaar. Het stadion heeft een totale capaciteit van 46.326 toeschouwers.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op