Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Nissan Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het heeft een capaciteit van 54.000 toeschouwers en werd gebouwd in 1995.

Nissanstadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

De locatie biedt plaats aan maximaal 50.000 toeschouwers en wordt gebruikt voor voetbal-, rugby- en verenigingsvoetbalwedstrijden. Het stadion werd gebouwd in 1983 en is gebruikt voor WK-kwalificatiewedstrijden, bekerfinales en de laatste wedstrijd van het J-League-seizoen. Ambtenaren werken al sinds het begin van de jaren 1990 aan plannen voor een stadion. De bouw van het stadion begon in januari 1994 en werd officieel geopend op 1 maart 1998. Het stadion kostte 60,3 miljard dollar om te bouwen en werd met gemengde reacties van het publiek ontvangen. Het Nissan Stadion was het middelpunt van het WK 2002, waar in totaal vier wedstrijden werden gespeeld. Waaronder de finale tussen Brazilië en Duitsland (2-0) werd daar gehouden. Tussen 2002 en 2004 was in het stadion de Intercontinental Cup van toepassing. Tussen 2005 en 2008 was het gastheer van de FIFA Club World Cup finale. In 2011, 2012, 2015 en 2016 was het gastheer van de finale van de FIFA Club World Cup. Het biedt plaats aan maximaal 80.000 toeschouwers.

Manieren om naar Nissan Stadium te reizen

Het Nissan Stadium ligt ten noorden van Yokohama, ongeveer 6 kilometer van het centrum van Yokohama en bijna 10 kilometer van Yokohama Chinatown. Bovendien ligt het stadion ongeveer 25 kilometer ten zuidwesten van het centrum van Tokio. Het stadion is het beste te bereiken met de metro (metro). Shin-Yokohama Station ligt op 10 tot 15 minuten lopen ten oosten van het stadion en is te bereiken met de blauwe lijn vanaf Yokohama Station (of vanaf Kannai station in de buurt van Chinatown). De reis vanaf Yokohama Station duurt iets meer dan 10 minuten. De reis duurt ongeveer 45 minuten. Het stadion wordt bediend door treinen op de Yokohama-lijn. Treinen vertrekken vanaf higashikanagawa station (net ten noorden van Yokohama Station) en minder frequent vanaf Yokohama Station. De reis duurt ongeveer 45 minuten. Vanaf Tokyo Station kun je naar Shin-Yokohama station met de T?kaid? Shinkansen hogesnelheidslijn. De geschatte reistijd is ongeveer 20 minuten. Shin-Yokohama is de tweede stop op de lijn en het is een geweldige plek om uw vakantie in Yokohama te beginnen. Van daaruit is het gemakkelijk om je weg naar de locatie te vinden. Of neem je een trein naar Yokohama Station op de JR T?kaid? Lijn en overstappen op de blauwe lijn metro zal het gemakkelijk maken om uw weg naar de locatie te vinden. Adres: 3300 Kozukue-cho, Kohoku-ku,Yokohama City 222-0036

Yokohama Marinos Tickets

Tickets voor de Marinos-wedstrijden kunnen online worden gekocht, of in de officiële clubwinkel Tricolore One in het centrum van Yokohama. De winkel bevindt zich op 6-2 Minato Mirai, op 10 minuten lopen ten oosten van Yokohama Station. Tickets kunnen worden gekocht bij elke Seven-Eleven, Circle K, Family Mart, Lawson, PIA of MiniStop supermarkt of online op hun websites. Tickets kunnen ook op de dag zelf gekocht worden aan de poort van het stadion. Yokohama Marinos? de opkomsten behoren tot de hoogste in de J-League, maar ze zijn zelden uitverkocht. Ticketprijzen en opties voor zitplaatsen variëren afhankelijk van het evenement. Algemene toegangskaarten voor voetbalwedstrijden variëren bijvoorbeeld van Y $ 2.500 tot Y $ 5.300, terwijl tickets voor toegewezen stoelen op de hoofdtribune tot Y $ 7.000 kunnen kosten. Je betaalt ook meer voor tickets als je ze op de dag van de wedstrijd koopt. De Yokohama Marinos mogen af en toe een thuiswedstrijd spelen in het kleinere Nippatsu Mitsuzawa Stadium.

Nissan Stadion tours

Nissan Stadium organiseert begeleide stadionrondleidingen met de kleedkamers, spelerstunnel, VIP-ruimtes en verschillende tentoonstellingen. De rondleidingen duren ongeveer 60 minuten en worden gratis aangeboden aan de gasten. Tours lopen vaak gedurende de dag, over het algemeen vier keer per dag om 10:30 uur, 12:00 uur, 13:30 uur en 15:00 uur. Kijk op de website van het Nissan Stadium voor actuele informatie. De tour vereist geen boekingen, maar kan telefonisch worden gemaakt +81 45 4775000. De tour kost Y500.

Relevante internetlinks

De officiële website van de Yokohama F. Marinos, het Nissan Stadium en de Yokohama bezoekersgids zijn allemaal beschikbaar op respectievelijk fmarinos.com, nissan-stadium.jp en yokohama.jp. Voor informatie over het openbaar vervoer in Yokohama, bezoek yokohama.lg.jp.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Nissanstadium
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Nissanstadium
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Nissanstadium
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Nissanstadium

Nissan Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het heeft een capaciteit van 54.000 toeschouwers en werd gebouwd in 1995.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op