Eerste Divisie
Ma 20:00
Eerste Divisie
Ma 20:00
Champions League
Di 18:45
Champions League
Di 18:45
Champions League
Di 21:00
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

niconico Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

Als u op zoek bent naar een geweldige site om gratis video's te bekijken, is niconico zeker degene om uit te checken. Met honderden miljoenen geregistreerde gebruikers is deze site enorm en groeit altijd. Als je een anime-fan, manga-lezer, gamer of gewoon geïnteresseerd bent in de Japanse cultuur, is deze site een must-have. Lees vandaag mijn volledige recensie om meer te weten te komen!

Niconico

niconico den haag

yelo play tv kijken

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zondag, 10.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

nicovideo.jp

Sinds YouTube vele jaren geleden uitkwam, hebben andere videostreamingdiensten geprobeerd manieren te vinden om het beter te doen en zijn plek in te nemen. Tot nu toe zijn ze echter niet erg succesvol geweest in het uitschakelen van YouTube. Het is nog steeds, met een enorme marge, de meest populaire en meest gebruikte gratis videostreamingsite op internet. Het heeft de grootste gemeenschap van gebruikers (met miljarden van hen) en is dus nog steeds de site met het hoogste aantal video's op het web.
De site heeft ook een geschiedenis van het onderdrukken van opvattingen en pogingen om inhoud te censureren die niet past bij zijn politieke wereldbeeld. Dit heeft ertoe geleid dat enkele gerenommeerde videomakers het platform hebben verlaten, iets waar YouTube schijnbaar helemaal niet om geeft. Dat betekent echter niet dat er geen ruimte is voor een andere videostreamingsite om op te staan en de plek van You Tube in te nemen. Mensen, zo lijkt het, krijgen steeds meer genoeg van YouTube. Er zijn een aantal problemen die mensen hebben met de site, waarvan de meeste YouTube helemaal niet geïnteresseerd lijkt te zijn in verandering. De advertenties zijn bijvoorbeeld in de loop der jaren steeds frequenter en irritanter geworden op YouTube. Mensen zijn nogal uitgesproken over hoe vervelend ze dit vinden, maar YouTube heeft ze helemaal niet afgeknepen. Sterker nog, de advertenties op YouTube zijn sinds de verontwaardiging alleen maar prominenter geworden. De site heeft ook een geschiedenis van het onderdrukken van opvattingen en pogingen om inhoud te censureren die niet past bij zijn politieke wereldbeeld. Dit heeft ertoe geleid dat enkele gerenommeerde videomakers het platform hebben verlaten, iets waar YouTube schijnbaar helemaal niet om geeft.
YouTube is de afgelopen jaren onder vuur komen te liggen vanwege hun beleid om inhoud te censureren. Dit heeft te maken met hun beleid van het demonetiseren van kanalen en video's die toevallig overtuigingen uitdrukken die verschillen van die van YouTube. Dat betekent dat als iemand een video publiceert waarin een politieke overtuiging wordt vermeld, bijvoorbeeld die YouTube niet leuk vindt, ze die video gewoon kunnen demonetiseren, zodat de gebruiker niet langer geld kan verdienen op de site, of, in de meest extreme gevallen, gewoon de video verwijderen.
Dit is de laatste tijd talloze keren gebeurd, het meest beroemd in het geval van de beslissing van YouTube om Joe Rogan te demonetiseren vanwege iets dat hij in zijn podcast zei. In plaats van het recht van Joe Rogan op vrijheid van meningsuiting te respecteren en een verklaring af te geven over hoe YouTube het niet eens is met wat hij zei, demonetiseerden ze gewoon zijn kanaal. Een nogal draconisch beleid, vind je niet? Vooral gezien het feit dat Joe Rogan niet eens een haatdragende, racistische of bijzonder kwetsende overtuiging uitte.
Er is de afgelopen tien jaar een toestroom van talloze concurrerende sites geweest, die allemaal op zoek zijn naar de felbegeerde gebruikersaantallen van YouTube. Niemand is succesvol geweest in het onttronen van YouTube, maar het goede nieuws is dat er tal van alternatieve sites zijn die je kunt bekijken. Al deze sites bieden een iets ander type inhoud dan wat er op YouTube te vinden is.
Als je net als veel mensen bent, dan heb je misschien gehoord van Daily Motion, Vimeo, Meta Cafã© of D Tube. Dit zijn enkele van de meest populaire vervangende sites voor YouTube. Als je de advertenties van YouTube gewoon niet meer kunt verdragen, hun schandalige censuurmaatregelen, hun militante toewijding aan het handhaven van auteursrechtwetten, of gewoon iets anders wilt bekijken, zal elk van deze sites urenlang entertainment bieden.
Vandaag gaan we een kijkje nemen op een van de meest populaire sites in Japan - Niconico. Deze site heeft een grote verzameling opgenomen en live video's, waardoor het een geweldige bron van nieuws, live tv, anime, manga, gaming en meer is. Naast al deze geweldige inhoud is Niconico ook gemakkelijk een van de top 5 streamingsites ter wereld. Als je er nog nooit van hebt gehoord, is dit het moment om meer te leren!

Geschiedenis

De eerste incarnatie van niconico haalde zijn video's van YouTube. Naarmate Niconico groter werd, begon YouTube echter last te krijgen van de druk van de toegenomen bandbreedte en het verkeer dat Niconico op hen uitoefende. Dit resulteerde erin dat YouTube de toegang tot niconico blokkeerde. De site stopte vrijwel onmiddellijk met zijn activiteiten.
Maar twee weken later was de niconico-service weer operationeel op zijn eigen videoserver. En op 7 mei 2007 kondigde het aan dat het een mobiele versie van de service zou uitbrengen. De niconico Douga Mobile is sinds 9 augustus 2007 beschikbaar op NTT DoCoMo en Au mobiele apparaten.
Niconico werd snel na zijn debuut een krachtpatser in de wereld van videostreamingsites. Op 31 oktober 2011 had het bijna 24 miljoen geregistreerde gebruikers, 6,9 miljoen mobiele gebruikers en 1,4 miljoen premium gebruikers. In 2012 onthulde het zijn ? Nul? update, die de videokwaliteit, streamingsnelheden en andere upgrades aanzienlijk verhoogde. Sindsdien is niconico ook beschikbaar op de Nintendo Switch in Japan - waardoor het de eerste app van derden van de console is die beschikbaar is in de app store.

Ontwerpen

Er zijn veel slecht ontworpen webstreamingsites en ik denk niet dat ik eerlijk kan zeggen dat Niconico slecht is ontworpen. Ik denk dat het nauwkeuriger zou zijn om te zeggen dat het ontwerp van deze site gewoon niet voor mij is. Het is rommelig, meanderend en moeilijk te navigeren. Ik heb moeite met het uitzoeken van de logica van de gebruikerservaring terwijl je door de pagina scrolt - de sectiesequenties lijken me niet erg logisch, maar misschien ben ik dat gewoon.
De menubalk van de site is slank en stijlvol, waardoor het gemakkelijker is om door de site te bladeren. Hier kunt u door de site bladeren op video's, afbeeldingen, live, kanalen, Blomaga, RPG, apps en meer. Ik zou het leuk vinden als deze secties duidelijker op de startpagina verschijnen, waardoor het gemakkelijker wordt om ze allemaal te vinden.

Tevreden

Of u nu op zoek bent naar entertainment of educatieve inhoud, er is voor elk wat wils op niconico. Niconico, een videostreamingsite die zichzelf factureert als toegewijd aan Japanse inhoud, heeft een breed scala aan video's om uit te kiezen. Sommige mensen kunnen genieten van dit soort inhoud, terwijl anderen dat misschien niet doen. De kwaliteit van de video's varieert echter afhankelijk van het type inhoud waarnaar de persoon op zoek is. Er zijn ook enkele interactieve functies beschikbaar op Niconico die leuk kunnen zijn om te gebruiken. U kunt bijvoorbeeld een virtueel cruiseschip voorbij zien varen of inchecken op live Japanse nieuwsfeeds.
Niconico heeft veel inhoud gratis beschikbaar, maar een deel ervan is in HD. Dit hangt meestal af van de persoon die de inhoud uploadt.

Mobiele en desktopervaring

Ik denk dat de niconico mobiele app is waar het bedrijf echt uitblinkt. Het platform voelt alsof het speciaal is gemaakt voor mobiele apparaten en de app voelt veel intuïtiever en gebruiksvriendelijker aan dan desktopbrowsers. Alle video's zijn gemakkelijk gearchiveerd en uitgelicht per categorie, en recente uploads zijn gemakkelijk zichtbaar.
De app heeft een beoordeling van vier en driekwart sterren in de App Store en ziet er geweldig uit. Mijn enige echte probleem met de app is dat deze alleen in het Japans wordt geleverd en dat er geen manier is om naar andere talen te veranderen. Dus, tenzij je Japans spreekt en leest, zul je pech hebben met deze app.

Prijzen en plannen

Niconico biedt een premium service die een advertentievrije ervaring biedt, de mogelijkheid om hun eigen uitzendingen live te streamen en extra MyList-slots. Voor 550 yen per maand of 6.600 per jaar krijgen niconico Premium-leden een voordeel ten opzichte van reguliere gebruikers.

Suggesties die ik heb voor niconico

Ik zou graag zien dat Niconico meer gaat uitbreiden voor een wereldwijd publiek. Ze hebben de aantallen, de grootte van de gemeenschap en de servers (lijkt het) om dit te doen? Ik zou graag zien hoe Niconico eruit zou zien als het wat meer buiten de grenzen van Japan zou uitbreiden. Maak de app beschikbaar in extra talen, begin een beetje uit te breiden naar de Europese en Amerikaanse markten. Anders dan dat, denk ik dat Niconico hier een behoorlijk geweldige videostreamingservice heeft, vooral voor Japan.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Niconico

niconico den haag

yelo play tv kijken

niconico Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

Als u op zoek bent naar een geweldige site om gratis video's te bekijken, is niconico zeker degene om uit te checken. Met honderden miljoenen geregistreerde gebruikers is deze site enorm en groeit altijd. Als je een anime-fan, manga-lezer, gamer of gewoon geïnteresseerd bent in de Japanse cultuur, is deze site een must-have. Lees vandaag mijn volledige recensie om meer te weten te komen!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op