Champions League
Wo 18:45
Champions League
Wo 18:45
Champions League
Wo 21:00
Champions League
Wo 21:00
Champions League
Wo 21:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Nickelodeon Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

Streamingkanaal NickSplat wordt gehost door VRV en beweert enorme hoeveelheden nostalgische titels en throwbacks te hosten. De prijzen zijn goedkoop, maar voelen nog steeds als te veel, tenzij u het volledige pakket van NickSplat koopt. Er zijn momenteel slechts 8 titels beschikbaar op de site, dus wees voorzichtig met hun claims om een enorme bibliotheek te hebben.

Nickelodeon

nickelodeon live kijken

live nickelodeon kijken

nick app

nickelodeon downloaden

nickelodeon kijken

nickelodeon laptop

nickelodeon live tv

nickelodeon tv app

nickelodeon voetbal

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Woensdag, 29.November 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

nick.tv

De kinderen van de jaren 90 verheugen zich! Nickelodeon heeft een aangewezen streamingkanaal dat beschikbaar is via VRV. Shows zoals All That, Catdog en meer zijn nu beschikbaar op NickSplat.
De service heeft meerdere platforms, waaronder een website, een app en een Roku-kanaal. VRV biedt streamingabonnementen waarmee gebruikers toegang hebben tot verschillende kanalen. Enkele van de kanalen die VRV biedt zijn NickSplat, Boomerang, Crunchyroll, Cartoon Hangover, Hidive, Mondo, Rooster Teeth en VRV Select. Om zich te abonneren op VRV-services, kunnen gebruikers individueel kiezen welke kanalen ze willen voor ongeveer $ 4.99 per maand of ze allemaal bundelen voor $ 9.99 per maand. De service heeft meerdere platforms, waaronder een website, een app en een Roku-kanaal.
VRV, het streaming moederbedrijf van NickSplat? met anime, animatie, sciencefiction, stripboeken en techfans werd gemaakt in 2016. Het is sinds de lancering blijven uitbreiden en beschikt nu over veel bekende kanalen zoals horrorstreaming-app Shudder. Nerdist, Geek and Sundry en Funimation hebben de afgelopen jaren allemaal het platform verlaten.

Website Ontwerp

Het is moeilijk om te vinden wat je zoekt. De lay-out is verwarrend en ongeorganiseerd. Het websiteontwerp van de moederstreamingdienst is fundamenteel gebrekkig. Het is grijstinten met een paar pops van kleur, elk kanaal heeft zijn eigen overeenkomstige kleur, NickSplat krijgt natuurlijk oranje toegewezen en het hoofdmenu is een puinhoop. Het is moeilijk om te vinden wat u zoekt vanwege de verwarrende en ongeorganiseerde lay-out.
Het NickSplat-logo bevindt zich in een vervolgkeuzemenu waarmee de kijker het kanaal kan selecteren. In het midden van het menu staat het logo van VRV centraal. Aan de rechterkant staan symbolen die overeenkomen met volglijst, zoekopdracht en profiel. Helaas weet je niet echt wat deze symbolen betekenen, tenzij je erop klikt. Op het eerste gezicht dacht ik dat de volglijst een symbool was om de volledige bibliotheek te bekijken.
Onder het hoofdmenu staat een uitgelicht programma waarbij de beschrijvende tekst centraal staat. Ik wou dat de afbeelding het brandpunt was en de beschrijving verscheen wanneer je over de afbeelding zweefde of de tekst uit liet totdat je op show klikte. Daaronder zit het beperkte aantal NickSplat-televisieprogramma's.
Er is geen duidelijke stroom naar de feed op de hoofdpagina. De groeperingen op de hoofdpagina zijn niet alfabetisch. De enige echte categorie lijkt te bestaan uit Populair en Bijgewerkt. Het doorzoeken van de shows op de startpagina ziet er misschien chaotisch uit, maar wanneer u op alles weergeven klikt, sorteert het alfabetisch.

Tevreden

De meeste inhoud op het kanaal van NickSplat is alleen bedoeld voor abonnees, maar er zijn een paar shows en afleveringen die kijkers gratis kunnen bekijken op VRV, de hostingstreamservice van NickSplat. Het is momenteel alleen beschikbaar in de VS.
De officiële website van Nickelodeon en VRV zelf beweren dat er een enorme bibliotheek met shows beschikbaar is om te bekijken op de website. Ik ontdekte echter dat dit niet het geval was. Scrollen door de startpagina ziet er misschien veelbelovend uit, maar als je naar de volledige bibliotheek kijkt, waren de cijfers er gewoon niet.
De bewering dat NickSplat een enorme bibliotheek met shows heeft, doet me denken aan honderden unieke titels, terwijl de 8 shows van NickSplat nauwelijks het oppervlak krassen. Naar verluidt rouleren ze shows van Nickelodeon volgens een schema, maar ik kon alleen vinden wat er momenteel speelde en de titels die ze eerder hadden getrokken. Al met al is de bibliotheek een teleurstelling.

Desktop & Mobiele toegankelijkheid

De desktop website is geen plezierige ervaring. Het ontwerp van de website is funky en flauw, en de video's liggen achter en de audiokwaliteit is behoorlijk, maar in het grote geheel van dingen valt deze website ergens in het midden. De navigatie op het bureaublad is verwarrend.
Ik heb een account aangemaakt en had moeite met inloggen. De mobiele browser van het ouderschapsbedrijf, VRV, brengt je naar een webpagina met de vraag om de app te downloaden en een account aan te maken. Toen ik op het NickSplat-kanaal klikte, vroeg het me om een gratis proefperiode van 30 dagen te proberen, in plaats daarvan downloadde ik de app. Ik heb een account aangemaakt en had moeite met inloggen omdat de inlogpagina mijn wachtwoord niet accepteerde.
De VRV mobiele app heet NickSplat en heeft een fel geel, zwart en wit logo en kleuren. Mijn eerste reactie op de app is positief. Ik heb een account aangemaakt en er was een handige functie waarmee je je telefoon kon schudden om een willekeurige gebruikersnaam te krijgen. Sommige van de suggesties waren erg slim en de kunst voor de iconen was geweldig.
De startpagina voor de app is goed gemaakt, maar het NickSplat-kanaal erop is nog steeds rommelig. De organisatie van het onderste menu is veel schoner en nuttig, maar helaas is de NickSplat-feed nog steeds erg ongeorganiseerd en overal verspreid.

Positieven

Ik was niet erg onder de indruk van de positieve aspecten van NickSplat. De moederstreamingdienst VRV is iets wat ik niet gewend ben te zien. Het ontwerp is niet erg gebruiksvriendelijk. Het NickSplay-kanaal zelf is geen goede ervaring.
Het is echter duidelijk dat de focus van deze streamingdienst NickSplat-inhoud is. Een van de weinige goede dingen over de prijs is dat het slechts $ 4.99 per maand is voor NickSplat-inhoud. Er is echter een addertje onder het gras - de bibliotheek is erg klein. Er is een optie om alle kanalen te bundelen voor $ 9,99, wat geen slechte deal is als je de inhoud van de andere kanalen leuk vindt, maar het is duidelijk dat de focus van deze streamingdienst NickSplat-inhoud is.
Tot slot is het beste deel hiervan dat er nostalgische titels beschikbaar zijn. Shows zoals Rocket Power, Catdog, All That, Rocko's Modern Life en nog een paar zijn nu beschikbaar. Hoewel er niet veel shows zijn, zijn er nogal wat afleveringen beschikbaar voor elke serie. Sommige afleveringen zijn zelfs gratis voor mensen zonder abonnement, dus dat is zeker een pluspunt.

Negatieven

Er zijn veel problemen met NickSplat. Het was meer een frustrerende ervaring dan een positieve. Een groot probleem is dat de oorzaak van de meeste problemen moeilijk aan te wijzen is.
VRV is de thuisbasis van het NickSplat-kanaal. Over het algemeen hou ik niet van hun website of streamingdienst. Het is moeilijk te navigeren en het grijstintenthema is niet erg aangenaam om naar te kijken.
De navigatie van de website is verwarrend. Als u niet precies weet wat u zoekt, duurt het een paar minuten om erachter te komen. De flow van de website is niet goed. Er is geen patroon voor de categorieën of de uitgelichte geblokkeerde shows.
Het tabblad Alle shows weergeven is echter veel beter. Het grootste minpunt van de NickSplat? website is het gebrek aan organisatie. Het voelt alsof er weinig moeite is gedaan om het te ontwikkelen, en de resultaten zijn desastreus. Tenzij u het tabblad Alle shows weergeven bezoekt, vindt u geen rijm of reden voor de hoofdfeed. Zodra u op alle shows klikt, is het alfabetisch georganiseerd, maar dit tabblad is veel beter.
Een ander probleem is dat het bedrag dat u betaalt voor het aantal titels dat u ontvangt. Er zijn momenteel slechts 8 titels op NickSplat. Nickelodeon en VRV beweren allebei dat er een enorme bibliotheek van nostalgische goedheid is. Dat is echter een schrijnend understatement. In mijn mijne bevat een grote bibliotheek meer dan 100 unieke titels, bij voorkeur meer.
Tot slot, voor Nickelodeon, verwachtte ik fel oranje en groen op hun pagina. Wat ik vond was een grijstint met een enkele oranje streep in de buurt van het bovenste menu. Het was gewoon niet genoeg. Het voelde alsof al het leven uit het kanaal was gezogen. Ik hoopte wat Splat-kunstwerken te zien, maar werd teleurgesteld.

Verbeteringen nodig

Er zijn veel veranderingen die kunnen worden aangebracht om de NickSplat-stream te verbeteren. Enkele van de belangrijkste veranderingen zouden zijn om meer titels aan de stream toe te voegen, shows regelmatig te roteren en meer afbeeldingen toe te voegen waardoor het kanaal meer op Nickelodeon lijkt.
Dit zou niet alleen gunstig zijn voor Nickelodeon, maar ook voor hun kijkers. Als Nickelodeon alle beschikbare titels van Nick, Nick Jr., Noggin, TeenNick en de andere versies van hun merk zou gebruiken, zouden ze een geweldige streamingdienst kunnen opzetten. Dit zou zowel voor Nickelodeon als voor hun kijkers gunstig zijn.

Samenvatting

Helaas is NickSplat geen goede streamingervaring. Hoewel de prijzen voor het abonnement klein kunnen zijn, is het het niet waard.
Het aantal titels dat beschikbaar is voor abonnees is schamel. De bewering die Nickelodeon en VRV doen dat hun bibliotheek enorm is, is verkeerde informatie. Er zijn meerdere afleveringen van de shows, maar er zijn slechts 8 shows tegelijk beschikbaar. Tenzij er verbeteringen worden aangebracht, zou ik dit streamingkanaal niet aanbevelen, tenzij je de hele VRV-bundel voor alle kanalen gebruikt.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Nickelodeon

nickelodeon live kijken

live nickelodeon kijken

nick app

nickelodeon downloaden

nickelodeon kijken

nickelodeon laptop

nickelodeon live tv

nickelodeon tv app

nickelodeon voetbal

Nickelodeon Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

Streamingkanaal NickSplat wordt gehost door VRV en beweert enorme hoeveelheden nostalgische titels en throwbacks te hosten. De prijzen zijn goedkoop, maar voelen nog steeds als te veel, tenzij u het volledige pakket van NickSplat koopt. Er zijn momenteel slechts 8 titels beschikbaar op de site, dus wees voorzichtig met hun claims om een enorme bibliotheek te hebben.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op