Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Tottenham Hotspur Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het stadion heeft een totale capaciteit van 54.000 zitplaatsen en is gebouwd op het voormalige trainingsveld van Tottenham Hotspur.

Newtottenhamhotspurstadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis & beschrijving

Het stadion werd gebouwd in de Noord-Londense wijk Tottenham en heeft een capaciteit van 62.000 mensen. Het pas geopende Tottenham Hotspur Stadium verving White Hart Lane als thuisbasis. Het stadion werd gebouwd in de Noord-Londense wijk Tottenham en heeft een capaciteit van 62.000 mensen. De raad van bestuur werd echter terughoudend om grote investeringen in het stadion te doen na de degradatie van Tottenham Hotspur naar het Engelse Football League Championship in 2016. Jarenlang was de club op zoek naar manieren om de inkomsten te verhogen door White Hart Lane op te knappen (herbouwen), een gloednieuw stadion te bouwen (bouw) of te verhuizen naar een al bestaand stadion (verhuizen). De raad van bestuur werd echter terughoudend om grote investeringen in het stadion te doen na de degradatie van Tottenham Hotspur naar het England Football League Championship in 2016. Na het verlies van het Olympisch Stadion zette de club zich echter volledig in voor plannen die voor het eerst werden gepresenteerd in 2008, die vaak het Northumberland Development Project werden genoemd. Deze plannen omvatten een breder regeneratieproject naast het gloednieuwe stadion dat zou worden gebouwd in plaats van de oude White Hart Lane. Naar verwachting is het nieuwe stadion eind 2020 klaar. Na verschillende vertragingen begon begin 2016 eindelijk met de bouw van het nieuwe stadion naast het oude White Hart Lane. Dit leidde ertoe dat Spurs gedwongen werd om hun laatste wedstrijd op hun oude terrein te spelen, dat na afloop van het seizoen werd gesloopt. De club verhuisde vervolgens naar het Wembley Stadium voor wat werd beschouwd als een seizoen, maar duurde uiteindelijk bijna twee seizoenen vanwege meer vertragingen. Naar verwachting is het nieuwe stadion eind 2020 klaar. Het Tottenham Hotspur Stadium werd op 4 april officieel geopend met een competitiewedstrijd tussen Spurs en Crystal Palace. Het eerste doelpunt werd gescoord door Son Heung-Min. Eerder werd in het stadion een onder 18-jarigen- en Legends-wedstrijd gespeeld. Het stadion valt op door zijn gelijkvloerse thuistribune achter het doel met een capaciteit van 17.000 zitplaatsen en het intrekbare veld met daaronder een synthetisch NFL-veld. Afgezien van Spurs-wedstrijden, zal het stadion ten minste twee reguliere NFL-wedstrijden per jaar hosten.

Manieren om naar Tottenham Hotspur Stadium te reizen

Het Tottenham Hotspur Stadium ligt in het noorden van Londen en wordt vooral gebruikt voor voetbalwedstrijden. Het metrostation Tottenham Hale ligt relatief ver weg en duurt ongeveer 30 minuten om er naartoe te lopen als je die afstand kunt lopen. Het metrostation Seven Sisters is iets dichterbij, maar de wandeling langs Tottenham High Road is langer en moeilijker te navigeren. U kunt ook een bus nemen naar Tottenham High Road. Het nemen van de bovengrondse rail is gemakkelijker dan het nemen van de ondergrondse rail. Treinen rijden van Liverpool Street station in het centrum van Londen naar White Hart Lane station, dat op korte loopafstand van het stadion ligt. De reis duurt ongeveer een half uur. In plaats van een bovengrondse TFL-trein, kunt u ook een nationale trein nemen van Liverpool Street station naar Northumberland Park station, dat zich aan de andere kant van het stadion bevindt. Verwacht na de wedstrijd lange wachtrijen op alle bovenstaande stations. Het kan sneller zijn om naar een station verder weg te lopen. Spurs rijden bovendien shuttlebussen vanaf station Wood Green op de Piccadilly Line en Alexandra Palace. Adres: 782 High Rd, Tottenham, London N17 0BX

Eten, drinken en slapen in de buurt van het Tottenham Hotspur-stadion

Het Tottenham Hotspur Stadium ligt in de wijk Tottenham in Londen. Dit gebied had vroeger een wat slechte reputatie, maar is de laatste jaren sterk verbeterd. Er is genoeg te doen in de omgeving, en ik zou zeker aanraden om een van de pubs of restaurants te bekijken als je op zoek bent naar een plek om wat plezier te hebben. Er zijn weinig hotels in de buurt van het stadion, maar als u in de buurt van het stadion wilt verblijven, zijn er enkele appartementen om uit te kiezen. De meeste mensen zullen echter besluiten om elders in Londen te blijven en naar binnen te reizen voor de wedstrijd. Als je op zoek bent naar een plek om te verblijven in de buurt van Tottenham Hotspur Stadium, dan zijn er een aantal hotels en appartementen te huur. Informatie over deze opties vindt u op de onderstaande hotel- en appartementverhuurpagina's.

Tickets voor Tottenham Hotspur

Tickets voor Tottenham Hotspur zijn online te koop. Tickets zullen beschikbaar zijn voor clubleden en dan zullen ze beschikbaar zijn op de algemene verkoop.

Tottemham Hotspur Stadium tours

Tottenham Hotspur biedt stadiontours aan die ongeveer 90 minuten duren. De tour omvat de kleedkamers, spelerstunnel en spelersbank. Gidsen leiden meerdere keren per dag rondleidingen, meestal tussen 10:30 en 16:00 uur. Klik hier voor het laatste schema en boekingen. De tour kost £ 30,00

Foto's van Tottenham Hotspur Stadium

Ik was op zoek naar een boek om te lezen. Ik zocht de boekenkasten in de bibliotheek door. Foto credits: Bluejam & Hzh

Nuttige internetlinks

Tottenham Hotspur.com Visitlondon.com Tfl.gov.uk Journeyplanner.org Nationalrail.co.uk

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Newtottenhamhotspurstadium
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Newtottenhamhotspurstadium
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Newtottenhamhotspurstadium
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Newtottenhamhotspurstadium

Tottenham Hotspur Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het stadion heeft een totale capaciteit van 54.000 zitplaatsen en is gebouwd op het voormalige trainingsveld van Tottenham Hotspur.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op