Major League Soccer
2'53'' geleden
Major League Soccer
2'53'' geleden
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Puskas Arena: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

De Puskas Arena is het nieuwe nationale station van Hongarije dat het oude Puskas Ferenc Stadion verving. Dit nieuwe station is hard nodig omdat het oude te oud en verouderd werd. De Puskas Arena is een ultramoderne faciliteit die fans een opwindende ervaring biedt.

New Puskas Ferenc Stadion

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Donderdag, 30.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

De gloednieuwe nationale arena van Hongarije vervangt het iconische stadion dat is vernoemd naar dezelfde legendarische Hongaarse voetballer. De arena moet in 2020 klaar zijn en biedt plaats aan maximaal 55.000 mensen.

Geschiedenis & beschrijving

De Puskã¡s Arená is een onlangs geopend nieuw nationaal station van Hongarije dat het oude Puskas Ferenc Stadion verving. Dit station was sinds 1953 de thuisbasis van het Hongaarse nationale team. De eerste plannen voor een nieuw stadion werden gemaakt in het midden van de jaren 2000, toen Hongarije een bod deed om het EK 2012 te organiseren. Hoewel het bod uiteindelijk mislukte, bleef de Hongaarse regering plannen ontwikkelen om een nieuw modern stadion te bouwen, hoewel het tot 2012 duurde voordat de eerste concrete plannen werden gepresenteerd. Na veel discussie en onderhandelingen kwam de bouw in Boedapest in 2018 eindelijk op gang. Ondanks dat er weinig vooruitgang werd geboekt tot 2014, toen Boedapest werd geselecteerd als een van de gaststeden voor het EK 2020, kwam de bouw eindelijk op gang in 2018. Er werden nieuwe plannen gemaakt voor de bouw van een geheel nieuw stadion met 68.000 zitplaatsen, meer dan in eerdere plannen. De plannen hielden in dat het oude Ferenc Puskas Stadion gesloopt zou moeten worden. De bouw van het nieuwe stadion duurde nog twee jaar, maar begin 2017 was het grootste deel van het oude stadion gesloopt. Op 15 november 2019 werd de Puskas Arena officieel geopend met een vriendschappelijke wedstrijd tussen Hongarije en Uruguay. Het kostte 415 miljoen euro om te bouwen. Het stadion wordt een van de speellocaties van het EK 2020, met drie groepswedstrijden in de eerste fase en één speelronde van zestien wedstrijden. De Puskas Arena is geselecteerd om de Europa League-finale van 2022 te organiseren.

Hoe kom je bij de Puskas Arena

De Puskas Arena ligt ten oosten van het centrum van Boedapest, op slechts een kilometer van het centrale treinstation Budepest Keleti (of 10 minuten lopen). Het historische centrum van de stad ligt ongeveer twee kilometer verder naar het westen. Het stadion is bereikbaar met metrolijn 2, die vanuit het historische centrum in oostelijke richting loopt. Om de metro te nemen, bijvoorbeeld bij Kossuth Lajos, Deak Ferenc, Astoria of Keleti in de richting van Ors Vezer. Stap uit bij halte Puskas Ferenc Stadion. Adres: Puskas Arena, Boedapest, 1146 Hongarije

Eet, drink en slaap in de buurt van de Puskas Arena

De Puskão Arena bevindt zich in een gebied dat bestaat uit andere sportfaciliteiten, kantoren, woongebouwen en enkele winkels. Hoewel u misschien de vreemde plek vindt om te eten of te drinken, is het het beste om dit in het centrum van Boedapest te doen, omdat dit slechts een korte metrorit of wandeling is. Hotel Giordano heeft een aantal hotels in de buurt van Puskão s Ferenc Stadion. Het Danubius Hotel Arena en Green Hotel Budapest zijn goede opties vlak bij de metrohalte. Het HÃd Hotel is een goedkoper budget alternatief. Het Lions Garden Hotel ligt in een hoger gelegen gebied en ligt verder weg van het treinstation Keleti. Er zijn andere redelijke hotels in de buurt van Keleti treinstation die op loopafstand liggen. Voor een gedetailleerd overzicht van alle hotels in de buurt van de Puskas Arena, en extra opties in het centrum van Boedapest, klik hier.

Foto's van Puskas Arena

Tom is een geweldige vriend en ik vind het altijd leuk om tijd met hem door te brengen. Hij is altijd zo grappig en maakt me aan het lachen. Hij is zo'n geweldig persoon en ik voel me echt gelukkig dat ik hem in mijn leven heb. De non-profitorganisatie van het hoofdkantoor van de overheid, Od Pictures, heeft een verklaring vrijgegeven waarin hun aankomende project wordt aangekondigd. Het project wordt gefinancierd door het overheidscentrum en zal zich richten op documentaire fotografie.

Handige internetlink

Budapestinfo.hu is de officiële website van Boedapest toerisme. Bkv.hu is de informatiewebsite voor het openbaar vervoer voor Boedapest.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + New Puskas Ferenc Stadion
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + New Puskas Ferenc Stadion
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + New Puskas Ferenc Stadion
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

New Puskas Ferenc Stadion

Puskas Arena: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

De Puskas Arena is het nieuwe nationale station van Hongarije dat het oude Puskas Ferenc Stadion verving. Dit nieuwe station is hard nodig omdat het oude te oud en verouderd werd. De Puskas Arena is een ultramoderne faciliteit die fans een opwindende ervaring biedt.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op