Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

New Luton Town Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Luton Town is momenteel bezig met het bouwen van een nieuw stadion ter vervanging van hun huidige terrein, Kenilworth Road.

New Luton Town Stadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Woensdag, 29.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Beschrijving

Sinds de jaren 1990 probeert Luton Town een nieuw stadion te bouwen ter vervanging van hun huidige terrein, Kenilworth Road. Door een gebrek aan financiering zijn deze plannen echter niet geslaagd.Plannen om een nieuwe squashclub te bouwen in het centrum van Luton kregen in 2015 een meer concrete vorm nadat de club het Power Court-terrein aan de spoorlijnen als hun voorkeurslocatie had aangewezen. Ze begonnen een openbare raadpleging in de zomer van 2016 en kochten het land later dat jaar, maar de vooruitgang is sindsdien vertraagd bij het aanvragen van een bouwvergunning.De club had oorspronkelijk gehoopt om in 2020 het stadion te betrekken, maar dit is nu op zijn vroegst verschoven naar 2024. Als de bouwwerkzaamheden begin 2022 moeten beginnen, moet dat kort na eind 2020 gebeuren.Het geplande nieuwe Luton Town-stadion zal naar verwachting een capaciteit van 17.500 zitplaatsen hebben, ongeveer 7.500 meer dan het Kenilworth Road-stadion. Als de omstandigheden (bijvoorbeeld promotie naar de Premier League) veranderen, zou het geplande nieuwe Luton Town-stadion een capaciteit van 23.000 zitplaatsen kunnen hebben.Het stadion zal deel uitmaken van een groter regeneratieproject met nieuwe woonappartementen, een hotel, winkelruimte en verschillende bars en restaurants. De club hoopt het project te financieren door elders langs de snelweg M1 grond te ontwikkelen die het bezit.

Beelden van New Luton Town Stadium

Grond biedt een plek voor andere evenementen. Ik ben sinds 1968 in Australië en ben al die tijd een Luton-man geweest. Veel succes ermee.Natuurlijk biedt het terrein een plek voor andere evenementen. Ik woon sinds 1968 in Australië en ben altijd een Luton-man geweest. Veel succes ermee.We wonnen de replay op Maine Road met 3-1! We stonden in het dakloze Kenilworth Rd einde in de stromende regen. Dennis Law scoorde de 6 doelpunten. Er waren 29000+ bij die wedstrijd. Het nieuwe stadion is te klein, moet drie0000 zijn.Het zal nog wel even duren voordat het nieuwe stadion klaar is. Ik steun Luton sinds 1957 en ging naar de FA cup-wedstrijd toen we met 6-2 verloren van Man City; daarna de tweede helft gestaakt. We wonnen de replay op Maine Road met 3-1 !!! Staande in het dakloze Kenilworth Rd-einde in de stromende regen scoorde Dennis Law de 6 doelpunten. Er waren 29000+ bij die wedstrijd. Het nieuwe stadion is te klein, moet drie0000 zijn.Ik vind het beschamend dat Luton voortdurend wordt gedwarsboomd door bureaucratie en gezichtsloze planners die geen commercieel idee hebben van de schade die hun trage besluitvorming heeft. Het is tijd voor Luton om achter hun team te staan en de vooruitgang te ondersteunen.Ik ben zeer teleurgesteld in Luton Town Football Club vanwege hun onwil om vooruitgang te ondersteunen. Ze zijn voortdurend gedwarsboomd door bureaucratie en gezichtsloze planners die geen commercieel idee hebben van de schade die hun trage besluitvorming heeft veroorzaakt. Dit zou hen moeten beschamen en ik dring er bij hen op aan om achter hun team te staan en de vooruitgang te ondersteunen.

Roderic Fountain schreef:

Het is een fantastische locatie voor een stadion, maar het ontwerp mist verbeeldingskracht en doet me denken aan de New Den, waarschijnlijk het meest ellendige stadion van heel Europa. Er is veel beter nodig.Ik vind de locatie voor een stadion fantastisch, maar het ontwerp ervan is niet erg fantasierijk en doet me denken aan de New Den, waarschijnlijk een van de meest ellendige stadions in Europa. Er is veel meer verbeeldingskracht nodig.!

Barrie Evans schreef op januari 9, 2018 om 12:14 am:

Ik ben al sinds 1945 supporter van de club en heb in 1950-51 voor het schooljongensteam gespeeld. Na alle tegenvallen die de club dit seizoen heeft meegemaakt en met een nieuw stadion in aantocht, is dat welverdiend. Ik moedig iedereen in de stad aan om hun erfgoed te steunen en naar buiten te komen om onze club te steunen.Een supporter van de club sinds 1945, speelde voor schooljongens 1950_51. Na alle tegenslagen die de clubpromotie dit seizoen heeft doorstaan en een nieuw stadion al lang had moeten komen, roep ik iedereen op om naar buiten te komen en hun erfgoed te steunen.Brian Block schreef op 3 januari 2018 om 21:09 uur: Ik volg de Hatters sinds 1948. In de jaren vijftig herinner ik me dat ik met Charles Jeyes (toen voorzitter) sprak over een nieuw terrein. Het nieuwe ontwerp (hoewel best leuk) is voor mij erg beperkend. Na al die jaren zou je denken dat het er minimaal 25.000 zou bevatten en dichter bij de snelweg zou liggen.De ploeg doet het nu goed en kan na al die jaren mogelijk door de competities (a la Swansea City) gaan, je moet groot denken om een grote club te worden en geen provinciale.Ik volg de Hatters sinds 1948 en ik herinner me dat ik met Charles Jeyes sprak over een nieuw terrein in de late jaren 1950. Het nieuwe ontwerp (hoewel best leuk) is voor mij erg beperkend. Na al die jaren zou je denken dat het er minimaal 25.000 zou bevatten en dichter bij de snelweg zou liggen.De ploeg doet het nu goed en zou na al die jaren mogelijk door de competities kunnen gaan. Je moet groot denken om een grote club te worden en geen provinciale.Na jaren op zoek te zijn geweest naar nieuwe faciliteiten naast de M1, was ik teleurgesteld om te horen dat er een inferieure alternatieve locatie was voorgesteld. Ik ben gedesillusioneerd geraakt in de club en volg ze thuis en uit niet meer op de voet.Ik ben al jaren supporter van de club en ik ben nu 52 jaar oud. Na lang gekoesterde ambities van nieuwe faciliteiten naast de M1, wat voor mij een uitstekend zakelijk inzicht zou suggereren, was ik erg teleurgesteld toen een beperkte teleurstellende alternatieve locatie werd voorgesteld. Ik volg de club niet meer zelfstandig; in plaats daarvan volg ik het alleen via de media.George schreef op 7 december 2017 om 03:55 uur dat Luton Town Football Club een nieuw stadion verdient. De huidige heeft betere tijden gekend en achter de club komen zal het mogelijk maken. Kom op jullie Hoedenmakers!

Luton Town Football Club verdient een nieuw stadion, dat hen een broodnodige upgrade van hun huidige stadion zou bieden.

Ga achter de club staan om het te laten gebeuren.

Kom op jullie Hatters.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + New Luton Town Stadium
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + New Luton Town Stadium
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + New Luton Town Stadium
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

New Luton Town Stadium

New Luton Town Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Luton Town is momenteel bezig met het bouwen van een nieuw stadion ter vervanging van hun huidige terrein, Kenilworth Road.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op