Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Audi Field: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Audi Field kostte $ 150 miljoen om te bouwen en werd ingehuldigd op 14 juli 2017. Het stadion heeft een capaciteit van 26.000 zitplaatsen. Audi Field is het nieuwe voetbalspecifieke stadion van DC United. De club had lang geprobeerd om een nieuw stadion te bouwen dat het te grote en ongeschikte RFK Stadium zou vervangen als hun permanente thuis. De kosten voor de bouw van Audi Field bedroegen $ 150 miljoen en het stadion werd ingehuldigd op 14 juli 2017. De publiekscapaciteit op Audi Field is 26.000.

New Dc United Stadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Woensdag, 29.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis & beschrijving

In 2015 kondigde DC United hun nieuwe stadionproject aan, dat ongeveer drie mijl van het huidige RFK Stadium zou worden gebouwd. Het voorgestelde nieuwe stadion zou plaats bieden aan meer dan 28.000 mensen en een aantal functies beschikbaar hebben om de ervaring voor fans uniek te maken. Het zou ook een nieuwe trainingsfaciliteit en een hotel bevatten. Audi Field is het nieuw gebouwde voetbalspecifieke stadion van DC United. Plannen voor dit stadion werden voor het eerst gemaakt rond 2005, maar werden verlaten vanwege gebrek aan financiering en gebrek aan steun van de lokale raad. In 2015 kondigde DC United hun nieuwe stadionproject aan, dat ongeveer drie mijl verwijderd van het RFK Stadium zou worden gebouwd. Het voorgestelde nieuwe stadion zou plaats bieden aan meer dan 28.000 mensen en een aantal functies beschikbaar hebben om de ervaring voor fans uniek te maken. Het zou ook een nieuwe trainingsfaciliteit en een hotel bevatten. Het stadion zou worden gebouwd op een terrein dat momenteel wordt gebruikt voor parkeerplaatsen en een kleine QuikTrip-supermarkt. In 2011 werden voorstellen gedaan om een nieuw DC United-stadion te bouwen in Buzzard Point, ten zuiden van het honkbalstadion Nationals Park. Het stadion zou deel uitmaken van een groter regeneratieproject voor het gebied, waarbij investeringen in residentiële en commerciële ontwikkelingen zouden worden gedaan. Het stadion zou worden gebouwd op een terrein dat momenteel wordt gebruikt voor parkeerplaatsen en een kleine QuikTrip-supermarkt. De vertragingen gingen door totdat in juni 2015 een definitieve overeenkomst met de raad van Washington DC werd aangekondigd. Het stadion heeft een capaciteit van iets meer dan 20.000 zitplaatsen en ligt in het District of Columbia. De bouw van het nieuwe stadion begon in 2017 en werd voltooid tijdens het MLS-seizoen 2018. Audi Field werd officieel geopend op 9 juli 2018, hoewel de eerste wedstrijd een paar dagen later op de 14e werd gespeeld: een competitiewedstrijd tegen Vancouver Whitecaps (3-1). Het stadion heeft een capaciteit van iets minder dan 20.000 zitplaatsen en bevindt zich in Washington D.C. Het nieuwe stadion wordt gebouwd in het District of Columbia en is gepland om te openen in 2020. In 2017 kondigde Audi een sponsorovereenkomst voor naamgevingsrechten aan voor hun nieuwe stadion dat in het District of Columbia zou worden gebouwd. De opening van het stadion staat gepland voor 2020 en staat bekend als Audi Field.

Manieren om naar Audi Field te reizen

Audi Field ligt in het Buzzard Point-gebied, vlak bij het Nationaal Park van de Washington Nationals. Het ligt op ongeveer 30 minuten lopen van Capital Hill en de National Mall, en ongeveer 15 tot 30 minuten van het centrum van DC. Het dichtstbijzijnde metrostation is Navy Yard metrorail, dat zich aan de andere kant van Nationals Park bevindt. Een alternatief is Waterfront Station, dat zich op een vergelijkbare afstand van de grond bevindt. Beide stations liggen aan de groene lijn, die door het centrum loopt en aansluit op diverse andere lijnen. Adres: 100 Potomac Ave. SW, Washington D.C. 20024

DC United tickets

Tickets voor wedstrijden van DC United zijn online te koop. Ticketprijzen zullen enigszins variëren, afhankelijk van de tegenstander. Verwacht te betalen van $ 35 voor een onbedekte stoel achter het doel tot $ 90 voor een centrale overdekte stoel op de hoofdtribune. Tickets zijn gemakkelijk beschikbaar voor de meeste thuiswedstrijden, maar vooraf reserveren wordt geadviseerd omdat United af en toe uitverkocht is.

Foto's van Audi Field

Ik moet aan mijn presentatie werken. Ik moet mijn presentatievaardigheden verbeteren. Foto credits: Alliecat1881 & Rainclaw7

Nuttige internetlinks

. De website dcunited.com en de website Washington.org zijn beide de officiële websites van respectievelijk DC United en Washington DC toeristische informatie. De website Audi Field is ook de officiële website van Audi Field.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + New Dc United Stadium
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + New Dc United Stadium
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + New Dc United Stadium
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

New Dc United Stadium

Audi Field: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Audi Field kostte $ 150 miljoen om te bouwen en werd ingehuldigd op 14 juli 2017. Het stadion heeft een capaciteit van 26.000 zitplaatsen. Audi Field is het nieuwe voetbalspecifieke stadion van DC United. De club had lang geprobeerd om een nieuw stadion te bouwen dat het te grote en ongeschikte RFK Stadium zou vervangen als hun permanente thuis. De kosten voor de bouw van Audi Field bedroegen $ 150 miljoen en het stadion werd ingehuldigd op 14 juli 2017. De publiekscapaciteit op Audi Field is 26.000.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op