Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Estadio Nemesio Diez: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het Nemesio Diez Stadion werd officieel geopend op 8 augustus 1954, hoewel Toluca al enkele jaren op de site speelde.

Nemesiodiez

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Woensdag, 29.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Estadio Nemesio Diez werd officieel geopend op 8 augustus 1954, hoewel Toluca al enkele jaren op het terrein speelde. Het stadion heeft verschillende namen Hector Barraza Stadium, Luis Gutiérrez Dosal Stadium, Toluca 70 Stadium en Toluca 70-86 Stadium. Het wordt vaak La Bombonera genoemd. Het Nemesio Diez-stadion was een van de vijf speellocaties van de wereldbekerfinale van 1970. Het organiseerde drie groepswedstrijden in de eerste ronde en de kwartfinale tussen Italië en Mexico (4-1). In 1986 werd het stadion gebruikt voor drie wk-wedstrijden in de eerste ronde. In 2016 werd een grote herontwikkeling van Estadio Nemesio Diez uitgevoerd waarbij de bovenste lagen bovenop de gelijkvloerse tribunes werden gebouwd en een nieuw dak, ondersteund door vier kolommen in de hoeken, werd gebouwd. Hierdoor steeg de capaciteit met 3000 zitplaatsen naar 30.000.

Manieren om naar Estadio Nemesio Diez te reizen

Het stadion is bereikbaar met het openbaar vervoer en het ligt ook in de buurt van diverse supermarkten en restaurants. Het centrale busstation ligt verder weg (ongeveer 3 kilometer) van het stadion dan de andere busstations. Neem een bus richting het stadscentrum en loop, of neem een taxi. Vertrekken bussen van Mexico-Stad naar Toluca de Lerdo vaak vanaf het westelijke busstation in de buurt van metrostation Observatorio? Adres: Felipe Villanueva 300, Colonia San Bernardino, Toluca

Toluca Kaartjes

Kaarten zijn vanaf een dag voor de wedstrijd online of aan de kassa te koop. Tickets voor de meeste wedstrijden zijn meestal verkrijgbaar bij de stadionloketten op de dag van de wedstrijd. Sommige spraakmakende wedstrijden (bijvoorbeeld Amerika) kunnen echter snel uitverkocht zijn. Tickets variëren meestal in prijs van MX $ 100,00 voor de onbedekte secties achter het doel tot MX $ 600,00 voor een stoel op het hoogste niveau op de hoofdtribune. De meeste andere tickets gaan voor tussen de MX$ 150,00 en MX$ 300,00. De prijzen worden aanzienlijk verhoogd voor een paar spraakmakende wedstrijden.

Foto's van Estadio Nemesio Diez

(pre-2016 herontwikkeling)

Relevante internetlinks

Deportivotolucafc.com is de officiële website van Toluca FC. Toluca.gob.mx is de toeristische informatiewebsite van Toluca. De sfeer was geweldig in het stadion. Na de wedstrijd was het makkelijk om het stadion uit te komen. Het stadscentrum is ook dichtbij, dus je kunt na afloop iets eten als je wilt. Wedstrijd bezocht: Toluca vs Santos Laguna Datum bezocht: 21 oktober 2012 We namen eerst een bus vanaf het westelijke busstation (Poniente) in de hoofdstad. Er waren regelmatige vertrekken en de reis duurde ongeveer 75 minuten. Bij het busstation in Toluca namen we vervolgens een taxi naar het stadion, wat ons $50 kostte (mogelijk iets te veel). De taxichauffeur zette ons na een korte rit af bij het stadion. Het was vrij eenvoudig om een kaartje te kopen. Er waren verschillende kassa's open, weinig wachtrijen en enkele duidelijke borden over secties en prijzen (hoewel we al wat onderzoek hadden gedaan via de Ticketmaster-site). We kochten kaartjes voor de Sombra Preferente kant en ontdekten dat er dekking was (MX $ 150). Zitplaatsen waren vrij en met nogal wat stoelen met beperkt zicht, is het logisch om niet te laat te komen als het een spraakmakende wedstrijd is en de tribune volledig volloopt. De wedstrijd was erg leuk en de Toluca-fans achter het doel waren erg enthousiast. De sfeer was een van onze favorieten in Mexico. Na de wedstrijd was het makkelijk om het stadion uit te komen. Het stadscentrum ligt bovendien op korte loopafstand als u daarna iets wilt eten.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Nemesiodiez
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Nemesiodiez
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Nemesiodiez
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Nemesiodiez

Estadio Nemesio Diez: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het Nemesio Diez Stadion werd officieel geopend op 8 augustus 1954, hoewel Toluca al enkele jaren op de site speelde.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op