National Arena Philip Ii Skopje
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

National Arena Philip II: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het primaire doel van het stadion was om voetbalwedstrijden te organiseren. Het is gebruikt voor andere evenementen zoals concerten, rugbywedstrijden en worstelwedstrijden. De National Arena Philip II, onlangs omgedoopt tot Telekom Arena en voorheen Stadion Gradski Skopje genoemd, werd gebouwd in 1947. Het primaire doel van dit stadion is om voetbalwedstrijden te organiseren. Het is gebruikt voor andere evenementen zoals concerten, rugbywedstrijden en worstelwedstrijden.

National Arena Philip Ii Skopje

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Woensdag, 29.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

National Arena Philip II, onlangs omgedoopt tot Telekom Arena en voorheen bekend als Stadion Gradski Skopje, is een stadion dat werd gebouwd in 1947. Het stadion was oorspronkelijk slechts een komvormig onbedekt stadion, maar het is sindsdien vele malen gerenoveerd en bijgewerkt. Het stadion onderging zijn eerste grote verandering in 1978 toen een nieuwe overdekte Zuidtribune werd gebouwd. De grootste veranderingen werden doorgevoerd tussen 2008 en 2013 toen het stadion bijna volledig werd herbouwd. De bouw van de nieuwe Noordtribune begon, gevolgd door de bouw van de twee tribunes achter de doelen. Tot slot werd de renovatie van de Zuidtribune, atletiekbaan en gevel voltooid. De Telekom Arena veranderde zijn naam om overeen te komen met de sponsorovereenkomst van het bedrijf in 2016. De National Arena Philip II is geselecteerd om de Europese Super Cup-wedstrijd van 2017 te organiseren. Het stadion staat bekend om zijn geweldige speelomstandigheden, het is de standaard speellocatie voor het Macedonische nationale team.

Hoe kom je bij de National Arena Philip II

De National Arena Philip II is centraal gelegen in Skopje, net ten noordwesten van het stadscentrum. Het is ongeveer 15 minuten lopen naar het stadion vanaf het centrale Macedonië-plein. Het centraal station van Skopje, gelegen aan de andere kant van het centrum, ligt iets verder weg. Adres: Aminta the third, Skopje 1000

Eet, drink en slaap in de buurt van National Arena Philip II

De National Arena Philip II ligt in een lommerrijk gebied naast de rivier de Vardar. Het is omgeven door parken, andere sportfaciliteiten, rustige woonwijken, overheidsgebouwen en de plaatselijke dierentuin. De trendy en charmante wijk Debar Maalo ligt op slechts een paar straten verderop en zit vol met cafés, bars en restaurants. De perfecte plek om voor of na de wedstrijd iets te eten en te drinken. Natuurlijk ligt het centrum van Skopje ook op slechts een korte loopafstand. Er zijn een paar hotels in de buurt van de National Arena Philip II vanwege de centrale ligging. Voor een snel overzicht van hotels in de buurt van National Arena Philip II, zie de onderstaande lijst. Voor meer mogelijkheden in Skopje, klik hier.

Vardar & Rabotnicki Tickets

Tickets kunnen worden gekocht in het stadion voor de start van de wedstrijd voor Vardar en Rabotnicki wedstrijden. Geen van beide clubs is ooit uitverkocht in de National Arena Philip II.

Tickets voor het nationale team van Macedonië

Tickets voor wedstrijden van het nationale team van Macedonië kunnen online worden gekocht via www.mktickets.mk of www.karti.com.mk, of via een van de geautoriseerde verkooppunten in MK. Enkele goede verkooppunten voor de Neptun elektronicawinkels zijn in de National Arena en Skopje City Mall, en de Jugoton-winkel in het GTC-winkelcentrum in het centrum van de stad.

Relevante internetlinks

De officiële websites voor FK Vardar en FK Rabotnicki zijn beide online beschikbaar. De toeristische informatiewebsite van Skopje, Explore Macedonia, is ook actief. Wojciech schreef: Oktober 20, 2017 op 5:17 PM Het prachtige stadion ligt naast de rivier. Het duurt ongeveer 15 minuten lopen naar het stadscentrum. Vardar-tickets waren op de dag verkrijgbaar bij een tent buiten het stadion en kostten me 600 denars (ongeveer £ 9). Skopje is een erg leuke en goedkope stad om te bezoeken. Het prachtige stadion ligt naast de rivier en het duurt ongeveer 15 minuten lopen naar het stadscentrum. Op de dag zelf waren tickets voor Vardar verkrijgbaar bij een tent buiten het stadion voor 600 denars (£ 9). Skopje is een erg leuke en betaalbare stad om te bezoeken.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + National Arena Philip Ii Skopje
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + National Arena Philip Ii Skopje
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + National Arena Philip Ii Skopje
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

National Arena Philip Ii Skopje

National Arena Philip II: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het primaire doel van het stadion was om voetbalwedstrijden te organiseren. Het is gebruikt voor andere evenementen zoals concerten, rugbywedstrijden en worstelwedstrijden. De National Arena Philip II, onlangs omgedoopt tot Telekom Arena en voorheen Stadion Gradski Skopje genoemd, werd gebouwd in 1947. Het primaire doel van dit stadion is om voetbalwedstrijden te organiseren. Het is gebruikt voor andere evenementen zoals concerten, rugbywedstrijden en worstelwedstrijden.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op