Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Estadio Nacional de Chile: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het stadion is ontworpen door de Italiaanse architect Umberto Gandini en gebouwd met de steun van de Chileense regering. Op 3 december 1938 opende estadio Nacional de Chile, officieel Estadio Nacional Julio Martãnez Prã¡danos genoemd, met een vriendschappelijke wedstrijd tussen Colo Colo en het Braziliaanse Sao Christovao. Het stadion is ontworpen door de Italiaanse architect Umberto Gandini en gebouwd met de steun van de Chileense regering.

Nacionaldechile

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Donderdag, 30.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion biedt plaats aan maximaal 49.000 toeschouwers. Het Estadio Nacional de Chile werd officieel geopend op 3 december 1938 met een vriendschappelijke wedstrijd tussen Colo Colo en het Braziliaanse Sao Christovao (6-2). Het stadion is ontworpen om plaats te bieden aan maximaal 49.000 toeschouwers. In 1955 vond er een stormloop plaats tijdens een internationale voetbalwedstrijd tussen Chili en Argentinië, met 9 doden tot gevolg. Het Estadio Nacional onderging een grote verbouwing in de vroege jaren 1960 ter voorbereiding op het WK van 1962, dat in het stadion zou worden gehouden. In de decennia daarna werden er weinig veranderingen aan het stadion aangebracht totdat het stadion in 2009 een grote renovatie onderging. Deze renovatie heeft alle stoelen vervangen en diverse faciliteiten opgewaardeerd. Nadat het land begin 2010 door een aardbeving werd getroffen, was het aanvankelijk de bedoeling om een dak over het stadion te plaatsen. Dit plan werd later echter uitgesteld nadat het stadion in september 2010 heropend was. Het Nationale Stadion van Chili, eigendom van de gemeente Nunoa, wordt vooral gebruikt voor thuiswedstrijden van het Chileense nationale team. De Chileense Club Universidad de Chile is van plan om het stadion in de nabije toekomst voor de meeste van hun thuiswedstrijden te gebruiken, hoewel ze van plan zijn om in de toekomst een nieuw stadion van de club te bouwen. (foto's van het huidige Estadio Nacional de Chile hieronder)

Manieren om naar Estadio Nacional te reizen

Het Estadio Nacional ligt in de wijk Ãuñoa, net ten zuiden van het historische centrum van Santiago de Chile. Het ligt ongeveer 4 kilometer ten zuiden van Providencia, een van de rijkere gebieden van de stad. Metrostation Nuble ligt op korte loopafstand van het stadion. Je kunt het bereiken met de groene lijn L5 vanuit het stadscentrum. Neem de metro richting Vicente Valdes. Als u uit het Providencia-gebied komt, is een verandering van de rode L1 naar de groene L5 bij station Baquedano noodzakelijk. Vanuit Providencia zal het namelijk sneller zijn om een bus naar het stadion te nemen. Lijnen 103, 114, 117 en 515 brengen u van metrostation Pedro de Valdivia (of metro Manuel Montt) rechtstreeks naar het stadion (halte Estadio Nacional). Lijn 106 en 126 verbinden ook metro Manuel Montt met het stadion. U kunt bus 510 nemen vanaf metrostation Los Heroes in het centrum of, nog beter, lijn 508 die dwars door het stadscentrum over Merced loopt. Bus 515 kan worden genomen van Metro Bellas Artes. Alle bussen rijden direct langs het stadion. Adres: Avenida Grecia 2001, Ñuñoa, Santiago

Eten, drinken en slapen in de buurt van Estadio Nacional

Het Estadio Nacional ligt in een woonwijk en maakt deel uit van een groter sportcomplex dat niet veel entertainment in de buurt heeft. Hoewel er af en toe lokale bars of restaurants zijn, is eten en drinken beter gedaan in de centra van Santiago of Providencia. Er is geen goede keuze als het gaat om slapen, hoewel zowel Casa Muriel als Hostel Friendly op slechts een korte loopafstand liggen. Klik hier voor een overzicht van hotels in de buurt van Estadio Nacional. Als u in staat bent om een hotel in de buurt van het centrum of Providencia te vinden, is het misschien een beter idee.

Universidad de Chile Tickets

Tickets voor Universidad de Chile-spellen kunnen online worden gekocht via Puntoticket of persoonlijk bij een van de Puntotickets-verkooppunten. Afhankelijk van de wedstrijd kunnen tickets beschikbaar zijn op de dag zelf of moeten ze mogelijk van tevoren worden gekocht. Ticketprijzen kunnen enigszins variëren, afhankelijk van de gelegenheid, maar variëren meestal tussen CH $ 6.000 voor een stoel achter het doel en CH $ 35.000 voor stoelen op de hoofdtribune. De prijzen voor spraakmakende wedstrijden zullen echter stijgen. Aangezien het Chileense nationale voetbalelftal geen eigenaar is van Estadio Nacional, kunnen ze soms een thuiswedstrijd spelen in een ander stadion wanneer Estadio Nacional bezet is of om andere redenen.

Relevante internetlinks

De officiële website van Club Universidad de Chile, Chili reizen, en Metro.cl informatie over de Metro van Santiago. Alexandra Hall schreef: 10 september 2013 om 0:34 Het is verbazingwekkend dat er geen informatie is over het gebruik van het Estadio Nacional als concentratiekamp na de staatsgreep van 1973. Het is verrassend dat er geen informatie is over het gebruik van het Nationale Stadion als concentratiekamp na de staatsgreep van 1973.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Nacionaldechile
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Nacionaldechile
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Nacionaldechile
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Nacionaldechile

Estadio Nacional de Chile: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het stadion is ontworpen door de Italiaanse architect Umberto Gandini en gebouwd met de steun van de Chileense regering. Op 3 december 1938 opende estadio Nacional de Chile, officieel Estadio Nacional Julio Martãnez Prã¡danos genoemd, met een vriendschappelijke wedstrijd tussen Colo Colo en het Braziliaanse Sao Christovao. Het stadion is ontworpen door de Italiaanse architect Umberto Gandini en gebouwd met de steun van de Chileense regering.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op