Champions League
Wo 18:45
Champions League
Wo 18:45
Champions League
Wo 21:00
Champions League
Wo 21:00
Champions League
Wo 21:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

MyDramaList Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

Als je van Aziatische films en televisie houdt, dan is My Drama List de enige site die je ooit nodig zult hebben. Het heeft indrukwekkende functies voor sociale media, het combineren van filmrecensies, beoordelingen en persoonlijke organisatie. Als u op zoek bent naar een gemeenschap om Aziatische cinema te bespreken, is My Drama List de perfecte plek. Kom vandaag nog mijn recensie lezen voor meer informatie!

Mydramalist

"discovery plus"

my drama list app

mydramalist app ios

dramalist

my drama list

my drama list app ios

my drama list ios

mydramalist

mydramalist app

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Woensdag, 29.November 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

mydramalist.com

Ik heb het gevoel dat de wereld van filmrecensie- en beoordelingssites een beetje muf wordt. Ik bedoel, als je meer wilt weten over een film of een idee wilt krijgen of het wel of niet de moeite waard is om te bekijken, welke sites heb je dan de neiging om te bezoeken? Rotte Tomaten? IMDb? Misschien een site als The New York Times of Roger Ebert als je zin hebt om een volwaardige filmrecensie te lezen? Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik denk niet dat dezelfde oude filmrecensiesites het echt meer voor me snijden.
Ten tweede zijn deze sites vaak bevooroordeeld. Natuurlijk, Rotten Tomatoes is ervan beschuldigd 'bevooroordeeld te zijn ten opzichte van positieve recensies', maar IMDb is niet beter. In feite is hun algoritme meer dan eens in twijfel getrokken voor het toewijzen van beoordelingen op basis van hoeveel geld een persoon heeft in plaats van hoe goed ze andere films hebben beoordeeld. Met andere woorden, het is niet alleen de beoordelingssite die bevooroordeeld kan zijn. Er zijn een aantal redenen waarom ik moe ben van de gebruikelijke zogenaamde 'beste filmrecensiesites'. Ten eerste, hoewel sites zoals Rotten Tomatoes en IMDb geweldige bronnen kunnen zijn om snel een idee te krijgen van hoe mensen zich over het algemeen over een film voelden, is dat een beetje waar het gesprek stopt. Ik bedoel, natuurlijk zou ik elke individuele beoordeling kunnen opvolgen en bekijken, maar daar zit nog steeds iets van een ontkoppeling in. Ik lees slechts de gedachten van één persoon over een film, soms jaren na de feiten. Het is grotendeels een passief proces. Ten tweede zijn deze sites vaak bevooroordeeld, meestal in één richting. Natuurlijk is Rotten Tomatoes ervan beschuldigd "bevooroordeeld te zijn ten opzichte van positieve recensies", maar IMDb is niet beter. In feite is hun algoritme meer dan eens in twijfel getrokken voor het toewijzen van beoordelingen op basis van hoeveel geld een persoon heeft in plaats van hoe goed ze andere films hebben beoordeeld. Met andere woorden,. het is niet alleen de beoordelingssite die 'bevooroordeeld' kan zijn.
Ik verlang naar een diepere verbinding met anderen, iets meer gemeenschapsgericht. Ik wil een site waar ik mijn favoriete films en tv-programma's kan bespreken met gelijkgestemden, op de hoogte kan blijven van het laatste nieuws en mijn mening kan delen. De beste filmrecensiesite voor mij zal er een zijn die een gevoel van gemeenschap, kameraadschap en gezelschap biedt - niet alleen informatie en filmbeoordelingen.
Ik vind het verontrustend dat sites zoals IMDb en Rotten Tomatoes de neiging hebben om westerse films en tv-series te bevoordelen / prominenter te presenteren. Als een grote fan van Aziatische film en televisie, merk ik vaak dat ik op deze sites buitengesloten word. Japanse, Chinese en Koreaanse films zijn enorm populair over de hele wereld, maar ze lijken een achterbank te nemen op veel van de beste filmrecensiewebsites die ik heb gezien.
Als je ooit frustraties hebt gehad over een gebrek aan goede filmrecensiesites, heb ik goed nieuws voor je. Vandaag ben ik verheugd om te delen wat misschien wel de beste filmrecensiesite is voor fans van Aziatische films en televisie. Hoewel My Drama List op geen enkele manier een nieuwe site is, is het een nieuwe site voor mij, en het is een van die sites waarvan ik me afvraag: "Waar is dit mijn hele leven geweest?"
My Drama List is de perfecte site voor iedereen die graag filmrecensies en beoordelingen leest, omdat het zoveel meer biedt dan dat. Het is als een combinatie van Rotten Tomatoes, IMDb en je favoriete sociale netwerksite allemaal in één. Deze site is geweldig voor mensen die meer willen weten over nieuwe films en erachter willen komen wat andere mensen ervan vinden voordat ze beslissen of ze ze wel of niet willen zien.
Dit is geweldig nieuws voor Aziatische Amerikanen die van cinema houden, omdat deze website is gewijd aan precies die subset van films en tv-shows. Bovendien, omdat de My Drama List-community meer gericht is dan andere filmrecensiewebsites, is deze veel samenhangender en ondersteunend.
My Drama List is een site die zijn gebruikers een forum biedt om Aziatische films te bespreken. Het is een eenvoudige premisse, zeker, maar toch een diepgaande gemeenschap. Is My Drama List in feite de beste filmrecensiesite voor jou? Nou, laten we erin duiken en alles wat het te bieden heeft van dichterbij bekijken om erachter te komen.

Geschiedenis

Na jarenlang een fan te zijn geweest van Aziatische drama's, was ik verrast om pas onlangs over My Drama List te horen. Als schrijver van recensies van filmstreamingsites kan ik niet geloven dat deze ongelooflijke site en online community erin geslaagd is om zo lang onder mijn radar te vliegen. Ik ben blij dat ik er onlangs achter ben gekomen en ik ben enthousiast om het in de toekomst meer te verkennen.
Interessant is dat de site momenteel nog steeds in bètamodus is. Dit zou de reden kunnen zijn waarom het me ontging. Blijkbaar zijn de mensen achter My Drama Lists perfectionistisch en voelen ze zich niet op hun gemak om My Drama List officieel te lanceren totdat het aan hun (zeer hoge) verwachtingen voldoet. Zoals geschreven op de About-pagina van de site: "Momenteel bevindt de site zich nog steeds in de bètamodus, omdat deze niet perfect is (omdat we allemaal weten dat perfectie mogelijk is - ).?"
Niettemin is de My Drama List-website live en toegankelijk voor iedereen die lid wil worden van een leuke en vriendelijke gemeenschap van mede-Aziatische cinefielen, nieuwe films wil ontdekken / beoordelen / beoordelen en films en series wil bijhouden die ze in de toekomst willen bekijken. Er is geen andere website die vergelijkt, en dit is een van de vele redenen waarom MDRL het verdient om te worden beschouwd als een van de beste filmrecensiesites op internet van vandaag.

Ontwerpen

Ik hou niet van de gebruikersinterface van My Drama List. Na 10 jaar is de site nog steeds in bètamodus en ik denk niet dat het er erg goed uitziet. Het is schoon en gemakkelijk te navigeren, maar ik weet niet zeker of het de beste filmrecensie-lay-out biedt die ik ooit heb gezien.
De website is een beetje chaotisch, een beetje overal, maar niet zozeer dat iemand die er nieuw in is, niet in staat zou zijn om erachter te komen hoe het te gebruiken. Het overschrijdt die lijn van zo dicht bij het bieden van een intuïtieve gebruikerservaring, maar het laat nog steeds veel te wensen over. De organisatiestructuur van de website is, denk ik, een verbeterpunt. Zoals het er nu uitziet, vindt u nieuws en redactionele artikelen in een kolom in het midden van de pagina. U kunt dit filteren door op aanbevolen, recent of redactionele artikelen te klikken. Ik zou liever zien dat deze worden opgesplitst in duidelijk gedifferentieerde secties.
Rechts van deze kolom staan extra kolommen, die bijdragen aan het ietwat lukrake karakter van het siteontwerp waar ik het over heb. Hier vindt u populaire stemlijsten, topuitzendingen, aankomende shows, nieuwste recensies en populairste shows. Nogmaals, het is niet onmogelijk om te vinden wat je zoekt, maar ik denk dat de site veel gemakkelijker te navigeren kan worden gemaakt, veel beter georganiseerd.
De sitemenubalk op My Drama List gaat een lange weg in het bieden van uitgebreide vervolgkeuzemenu's en het snel vinden van de gewenste sectie. Ik zou willen dat dezelfde aandacht voor detail ook aan de centrale delen van de startpagina kon worden besteed.

Inhoud en functies

Zoals ik al zei, de My Drama List-website is als IMDb of Rotten Tomatoes, maar met een veel betere community. In feite is de community de kern van wat deze filmrecensiesite zo geweldig maakt. De gemeenschap is deskundig, vriendelijk en zeer actief. De meeste film- en seriepagina's hebben honderden reacties. Elke reactie kan worden beantwoord en/of ?geliked.? Je zou het moeilijk vinden, denk ik, om een betere gemeenschap te vinden die zich toelegt op Aziatische films en tv-series.
Bovendien zijn gebruikersprofielen indrukwekkend gedetailleerd. Blader door de feeds, recensies, aanbevelingen, lijsten, artikelen, statistieken en meer van elke gebruiker. Gebruikersstatistieken worden zelfs geleverd met coole afbeeldingen om weer te geven hoe ze hun tijd op de site doorbrengen. Om de sociale media-componenten van My Drama List te voltooien, kunt u vrienden toevoegen en directe berichten verzenden voor meer diepgaande gesprekken.
Zelfs als je er niet zoveel om geeft om deel uit te maken van zo'n geweldige gemeenschap van Aziatische filmfans, is My Drama List nog steeds een van de beste filmrecensiesites die er zijn. De site bestaat uit een enorme database met Japanse, Chinese en Koreaanse films en serierecensies, beoordelingen en informatie. Dit is een site die elke fan van Aziatische media onmiddellijk moet kennen!

Mobiele en desktopervaring

Er lijkt momenteel geen mobiele app beschikbaar te zijn voor deze site, hoewel de site goed is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en gebruikers in staat stelt filmrecensies te lezen, shows te beoordelen en de community bij te houden, waar ze ook zijn. Hoewel advertenties hinderlijk kunnen zijn, is de site nog steeds de moeite waard om te bekijken.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Mydramalist

"discovery plus"

my drama list app

mydramalist app ios

dramalist

my drama list

my drama list app ios

my drama list ios

mydramalist

mydramalist app

primewire new

storing pathe thuis

storing vtm go

voetbal op laptop

MyDramaList Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

Als je van Aziatische films en televisie houdt, dan is My Drama List de enige site die je ooit nodig zult hebben. Het heeft indrukwekkende functies voor sociale media, het combineren van filmrecensies, beoordelingen en persoonlijke organisatie. Als u op zoek bent naar een gemeenschap om Aziatische cinema te bespreken, is My Drama List de perfecte plek. Kom vandaag nog mijn recensie lezen voor meer informatie!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op