Major League Soccer
2'53'' geleden
Major League Soccer
2'53'' geleden
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Moses Mabhida Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

De eerste wedstrijd die in het stadion werd gespeeld was tussen Orlando Pirates en São Paulo op 4 december 2009. Moses Mabhida Stadium officieel geopend op 29 november 2009 met een wedstrijd tussen Amazulu en Maritzburg United. De eerste wedstrijd die in het stadion werd gespeeld was tussen Orlando Pirates en São Paulo op 4 december 2009.

Mosesmabhidastadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Donderdag, 30.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Moses Mabhida Stadium werd gebouwd als een speellocatie voor het WK 2010. Sindsdien is het gebruikt voor vele spannende evenementen, waaronder rugby, cricket en voetbalwedstrijden. Het Moses Mabhida Stadium was gastheer van vijf groepswedstrijden in de eerste ronde, de ronde van 16 wedstrijden tussen Nederland en Slowakije en de halve finale tussen Spanje en Duitsland. Na het WK werd de capaciteit van het stadion teruggebracht van 70.000 naar 56.000 door het schrappen van het derde niveau. Het meest onderscheidende kenmerk van het stadion is de Y-vormige 106 meter hoge boog, geïnspireerd op de Zuid-Afrikaanse vlag, die het met teflon beklede glasvezelmembraandak ondersteunt.

Manieren om naar Moses Mabhida Stadiume te reizen

Moses Mabhida Stadium ligt in het noorden van de stad Durban, bijna aan de kust van de Indische Oceaan. Het ligt op ongeveer 3 kilometer van het centrale zakendistrict van Durban en iets minder van het centraal station van Durban. Vanuit het zuiden volgt u de M4 naar de Masabalala Yengwa Avenue. Als u het stadion bereikt, slaat u linksaf en rijdt u door tot u het stadion bereikt. Het stadion ligt dicht bij de snelweg M4, die langs de kust loopt. Als u vanuit het noorden komt, verlaat u de M4 bij de afslag Blue Lagoon, slaat u rechtsaf onder de brug door en kort daarna linksaf de Masabalala Yengwa Avenue (NMR) op. Ga door tot je bij het stadion bent. Vanuit het zuiden volgt u de M4 naar Masabalala Yengwa Avenue. Als je het stadion bereikt, sla je linksaf en ga je verder totdat je stadions bereikt. Het stadion is vanuit de meeste delen van de stad te zien. Masabalala Yengwa Avenue, die door het centrale zakendistrict loopt, leidt naar het stadion. Het stadion is zichtbaar vanuit de meeste delen van de stad. Als u het openbaar vervoer gebruikt, kan het stadion worden bereikt met de Metrorail-treinen die vanaf het centraal station van Durban rijden. Neem een trein op de North Coast Line of KwaMashu Line. Stap uit bij de volgende halte Moses Mahbida. Treinen rijden vrij zelden. Als je op zoek bent naar een alternatief voor het nemen van de Orange Line naar het Suncoast Casino, neem dan een People Mover-bus. De Northern Line brengt je er in ongeveer 5-10 minuten. Adres: 44 Isaiah Ntshangase Rd, Durban 4001 Ik moet echt stoppen met uitstellen.

Amazulu-tickets

Tickets voor wedstrijden van Amazulu FC kunnen online worden gekocht, bij de Computicket-verkooppunten of bij de Winkels Shoprite en Checkers. Tickets zijn niet altijd beschikbaar in het stadion op de dag van de wedstrijd, en het zou raadzaam zijn om van tevoren te kopen. Tickets gaan meestal voor een vaste prijs van $ 40,00 voor alle tribunes, hoewel ze soms iets hoger kunnen zijn voor sommige tribunes bij spraakmakende wedstrijden. De Amazulu spelen hun wedstrijden vaak in het Moses Mabhida Stadium, maar soms verhuizen ze naar een kleinere locatie.

Stadion tours

Het Moses Mabhida Stadium biedt rondleidingen door het stadion met de kleedkamer, de spelerstunnel, de gemengde zone, horecafaciliteiten en de kunstgalerie van het stadion. Er zijn twee soorten tours beschikbaar: express-tours van een uur die 90 minuten duren en kortere all-access tours die een uur duren. Alle toegangstours lopen op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag om 12:00 uur en 14:00 uur, terwijl de express-tour elke weekdag van 11:00 tot 16:00 uur loopt. Alle toegang tours kosten 90 Braziliaanse Reais (R $), express tours 30 Braziliaanse Reais (R $). Voor meer informatie kunt u bellen met +27 (0) 31 582 8222. De SkyCar rijdt op en neer de boog, een grote schommel vanaf de top van de boog over het veld is beschikbaar en een avontuurlijke wandeling naar de boog is ook beschikbaar.

Relevante internetlinks

De officiële website van Amazulu FC is www.amazulufc.net, terwijl de officiële website van Moses Mabhida Stadium is www.mstadium.com. De website van de toeristische autoriteit KwaZulu-Natal is www.zulu.org.za

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Mosesmabhidastadium
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Mosesmabhidastadium
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Mosesmabhidastadium
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Mosesmabhidastadium

Moses Mabhida Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

De eerste wedstrijd die in het stadion werd gespeeld was tussen Orlando Pirates en São Paulo op 4 december 2009. Moses Mabhida Stadium officieel geopend op 29 november 2009 met een wedstrijd tussen Amazulu en Maritzburg United. De eerste wedstrijd die in het stadion werd gespeeld was tussen Orlando Pirates en São Paulo op 4 december 2009.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op