Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Estádio do Morumbi: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Ik was aan het overwegen of ik wel of geen nieuwe laptop moest kopen. Ik was aan het overwegen of ik wel of geen nieuwe laptop moest kopen.

Morumbi

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

In de vroege jaren 1950 begon Sao Paulo te zoeken naar een nieuwe stadionsite. Uiteindelijk konden ze een stuk grond kopen in het Morumbi-gebied, dat op dat moment een bewoond gebied van bossen en moerassen was dat nog buiten de stad lag. In 1953 presenteerde de club hun plannen voor de bouw van een enorm betonnen stadion dat plaats bood aan 120.000 fans. In het begin werden deze plannen met scepsis ontvangen en was het moeilijk om financiering voor het project te krijgen. De bouw van het Morumbi-stadion begon uiteindelijk in 1956, hoewel het project halverwege 1960 nog lang niet voltooid was. Desondanks besloot São Paulo Football Club om het stadion te betrekken omwille van de hogere inkomsten, en op 2 oktober 1960 opende het Morumbi Stadion officieel met een wedstrijd tussen São Paulo en Sporting CP (1-0). Het stadion kreeg officieel de naam Estã¡dio CÃcero Pompeu de Toledo, maar het werd al snel bekend als Morumbi. De club was van plan om door te werken aan het stadion, maar ze liepen tegen problemen aan met de financiering. De bouw werd pas in 1969 hervat en het duurde nog een jaar voordat het stadion klaar was. Morumbi werd ingehuldigd op 25 januari 1970 met een vriendschappelijke wedstrijd tegen FC Porto. Op dat moment kon het in totaal 140.000 toeschouwers bevatten. Weinig veranderingen werden aangebracht aan het stadion in de volgende decennia totdat het een upgrade onderging in de late jaren 1990. Hierdoor werd de officiële capaciteit van het stadion teruggebracht tot het huidige totaal. Hoewel de officiële capaciteit van Morumbi 72.809 is, zijn er vaak niet meer dan 62.000 tickets te koop. Een recente aankondiging van de stad Sao Paulo stelt de bouw voor van een dak dat alle zitplaatsen in het Morumbi-stadion zal bedekken. Tot nu toe zijn er slechts enkele renovaties aan het stadion gedaan, waaronder de installatie van nieuwe stoelen. (foto's van de huidige Morumbi hieronder)

Manieren om naar Morumbi te reizen

Het Estã¡dio do Morumbi ligt in het zuidwesten van Sao Paulo, op ongeveer 11 kilometer van het centrum van de stad en op ongeveer 8 kilometer van de Avenida Paulista - Jardim Paulista. Er is geen metrostation in de buurt van het stadion, maar er zijn verschillende bussen die je er naartoe kunnen brengen. Bus 5118 (richting Term. João Dias) en 5119 (naar Term. Capelinha) kan worden genomen van de Avenida Brig. Luis Antonio in het centrum. Lijn 647A, 647P en 775F vertrekken allemaal vanaf de Av Brig. Faria Lima in het Pinheiros-gebied. Adres: Praça Roberto Gomes Pedroza 1, Morumbi, São Paulo

Eten, drinken en slapen in de buurt van Morumbi

Morumbi Stadium ligt in een matig welvarende woonwijk, maar het heeft niet veel in de buurt op het gebied van eten, drinken en entertainment. Dat gezegd hebbende, de uitgaansgebieden Vila Olãmpia en Moema liggen op slechts een paar kilometer ten oosten van het stadion. Er zijn geen hotels in de buurt van het stadion. Vanaf Novotel Morumbi kunt u echter gewoon naar het stadion lopen. De verschillende hotels in de buurt van WTC Sà £ o Paulo, in de wijk Vila Olãmpia of in de omgeving van Itaim Bibi zijn ook goede opties, vanwaar het slechts een korte taxirit naar het stadion is. Om hotels in de buurt van Morumbi en S㣠o Paulo te vinden, heb ik een lijst met hotels in de buurt en andere hotels verstrekt.

Sao Paulo Tickets

Tickets voor wedstrijden in São Paulo kunnen online worden gekocht via Total Acesso, bij de kassa in Morumbi of bij een van de andere verkooppunten. Geen van deze kantoren is echter bijzonder centraal gelegen. Zorg ervoor dat u een ID meeneemt bij het kopen van tickets. Als je van plan bent om ze op de dag van de wedstrijd in het stadion te kopen, kunnen er uitzonderingen zijn. Ticketprijzen variëren meestal van R $ 30,00 tot R $ 140,00.

Morumbi stadion tours

De Braziliaanse voetbalkampioenen São Paulo hebben een rondleiding door het stadion gemaakt met toegang tot de kleedkamers, persruimtes, controlekamer, spelerstunnel en dug-outs. Tours lopen meestal meerdere keren per dag tussen 10.00 en 16.00 uur. Kijk op de officiële website voor aankomende data en uren. De tour kost $ 50,00. Stuur voor meer informatie een e-mail [email protected]

Relevante internetlinks

De officiële website van São Paulo FC, cidadedesaopaulo.com.br, is de go-to bron voor informatie over de stad Sã£o Paulo en haar toeristische attracties. De site biedt ook transitinformatie voor reizigers in en rond Sà £ o Paulo. strans.com.br biedt alles wat u moet weten over het vervoer in São Paulo. Maar je kunt een taxi nemen om er te komen. Het stadion is erg goed, de sfeer is nog beter in gaming Cup liberatadores. en het team dat eigenaar is van het stadion, Sã o Paulo FC, is het meest succesvolle van Brazilië. Het stadion is geweldig, de sfeer is nog beter in de Libertadores Cup. En het team dat eigenaar is van het stadion, São Paulo FC, is het meest succesvolle van Brazilië.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Morumbi
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Morumbi
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Morumbi
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Morumbi

Estádio do Morumbi: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Ik was aan het overwegen of ik wel of geen nieuwe laptop moest kopen. Ik was aan het overwegen of ik wel of geen nieuwe laptop moest kopen.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op