Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Montreal Olympic Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het wordt momenteel gebruikt voor professionele sport- en entertainmentevenementen. Het Olympisch Stadion van Montreal in 1976 werd gebouwd in de jaren 1970 om te dienen als de vlaggenschiplocatie van de Olympische Zomerspelen 1976. Het wordt momenteel gebruikt voor professionele sport- en entertainmentevenementen.

Montreal Olympic Stadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Woensdag, 29.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Olympisch Stadion van Montreal werd gebouwd in de jaren 1970 om te dienen als de belangrijkste locatie voor de Olympische Zomerspelen van 1976. In 1972 presenteerde de stad plannen voor een stadion met een mast van 175 meter en een schuifdak. De werken aan het stadion begonnen in 1973, maar verliepen langzaam als gevolg van de strenge winters en een staking. Het stadion was net op tijd klaar voor de Olympische Spelen, al waren de mast en het dak nog niet klaar. Het opende op 17 juli 1976. Het stadion bood plaats aan 76.000 toeschouwers tijdens de Olympische Spelen. Ruim 10 jaar geleden waren de mast en het dak van het gebouw nog onafgewerkt. Het kostte veel geld en tijd om ze voor elkaar te krijgen, maar uiteindelijk werd het een uitkijktoren met een kabelbaan omhoog. Verdere renovaties in 1992 verminderden de zitcapaciteit met 12.000 zitplaatsen. In 1998 werd een nieuwe versie van het dak geïnstalleerd vanwege structurele problemen. De Montreal Impact sloot zich in 2012 aan bij MLS en besloot hun thuis te maken in het nabijgelegen Stade Saputo. Wel spelen ze af en toe spraakmakende wedstrijden in het veel grotere Olympisch Stadion.

Manieren om naar Montreal Olympic Stadium te reizen

Het Olympisch Stadion van Montreal ligt in het noorden van Montreal, op ongeveer 7 kilometer van het centrum en het oude Montreal. Het is gemakkelijk om het stadion te bereiken met de metro. Metrostation Pie-IX, op de groene lijn 1, ligt direct naast het stadion. Neem de groene lijn bij een van de verschillende haltes in het centrum van Montreal of maak verbinding met de groene lijn vanaf de Oranje lijn op station Beri-UQAM. Adres: 4141, avenue Pierre-De Coubertin, Montréal, Québec, H1V 3N7

Eten, drinken en slapen in de buurt van montreal olympisch stadion

Het Olympisch Stadion van Montreal ligt aan het Olympisch Park, dat ook andere sportfaciliteiten heeft en wordt begrensd door de Botanische Tuinen en Parc Maisonneuve. De wijk Hochelaga-Maisonneuve, grenzend aan het stadion in het zuiden en westen, is een middenklassewijk die een opleving beleeft met nieuwe bars en restaurants die opduiken rond Ontario Street, een paar blokken ten westen van het stadion. Er zijn niet veel hotels in de omgeving, maar Guesthouse Gite du Survenant net ten zuiden van het stadion en Hotel Universel net ten noorden van het stadion zijn goed beoordeelde opties. Anders zijn er veel appartementen te huur in de omgeving. Ben je op zoek naar een plek om te verblijven terwijl je in Montreal bent? Ons overzicht van hotels in de buurt van Olympisch Stadion kan u helpen de beste optie voor u te kiezen. U kunt ook onze lijst met andere hotels in Montreal raadplegen om een andere optie te vinden die aan uw wensen voldoet.

Montreal Olympisch Stadion Tours

Het Olympisch Stadion biedt rondleidingen door het stadion en een bezoek aan het Montreal Tower Observatory. Tours lopen meerdere keren per dag van dinsdag tot zondag tussen 10:30 en 16:00 uur (17:30 uur in de zomermaanden). Lees de officiële website voor up-to-date schema's en boekingen. De rondleidingen kosten $ 15,00, het observatorium $ 24,25 en de combinatie $ 33,50.

Foto's van Montreal Olympic Stadium

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Dan hebben wij wellicht de perfecte positie voor u. Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Dan hebben we veel functies die perfect voor u kunnen zijn.

Nuttige internetlinks

Montreal Olympic Stadium's website, toeristische informatie website, en het openbaar vervoer informatie website zijn allemaal officiële bronnen van informatie over Montreal.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Montreal Olympic Stadium
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Montreal Olympic Stadium
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Montreal Olympic Stadium
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Montreal Olympic Stadium

Montreal Olympic Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het wordt momenteel gebruikt voor professionele sport- en entertainmentevenementen. Het Olympisch Stadion van Montreal in 1976 werd gebouwd in de jaren 1970 om te dienen als de vlaggenschiplocatie van de Olympische Zomerspelen 1976. Het wordt momenteel gebruikt voor professionele sport- en entertainmentevenementen.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op