Champions League
Wo 18:45
Champions League
Wo 18:45
Champions League
Wo 21:00
Champions League
Wo 21:00
Champions League
Wo 21:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Mixer Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

Mixer is een streamingplatform voor videogames waarmee streamers en kijkers in realtime verbinding kunnen maken. De website bevat honderden contentmakers die games streamen. Het platform stelt echte mensen in staat om hun eigen streams op te zetten en te maken. Hoewel er enkele gebreken zijn, is Mixer over het algemeen een prachtige website die een geweldige bron van entertainment biedt.

Mixer

telenet storing brugge

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Woensdag, 29.November 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

mixer.com

Mixer is een streamingplatform dat gamers kunnen gebruiken om livestreams te bekijken. Het heeft onlangs zijn spel opgevoerd, met veel meer streamers die de afgelopen jaren naar de website zijn verhuisd. Hoewel het anders is dan Twitch, is het op een goede manier.
In 2017 werkte Beam samen met Microsoft en veranderde de website in Mixer. Het herontwerp zorgde ervoor dat de website er moderner uitzag en functies van de producten van Microsoft integreerde.
We zijn enorm trots dat we een deal hebben gesloten met Ninja, een hoog aangeschreven streamer die een grote aanhang heeft op Mixer. Sinds hij bij ons heeft getekend, heeft hij exclusief op ons platform gestreamd en is zijn kijkersaantal aanzienlijk toegenomen.

Website Ontwerp

De eenvoud van Mixer is prachtig. De stroom is directioneel en gemakkelijk te navigeren, waardoor het een geweldig streamingplatform is voor videogames.
Een groot voordeel van Mixer is het consistente ontwerp. De ontwerpen voor het desktopplatform versus mobiel verschilden aanzienlijk, terwijl Mixer op beide versies erg op elkaar lijkt.
De organisatie van de pagina valt in het midden. De eerste categorieën zijn prima. Scrollen om meer categorieën te zien is niet slecht en stelt je in staat om een groot aantal streamers te bekijken. Ik geef echter de voorkeur aan subcategorieën om door te filteren. Dit is echter vooral een persoonlijke voorkeur.

Tevreden

De inhoud op Mixer is gevarieerd. De primaire focus van het platform is videogames, hoewel er een paar streamers zijn die ook dingen doen zoals cosplay, videogames spelen en kunstwerken laten zien die aan de gang zijn.
Het platform biedt e-commerce genaamd "Ember" om favoriete makers te ondersteunen. Er zijn ook abonnementen. Een geweldige functie van streamingsites zoals "Mixer" is dat u in realtime kunt communiceren met uw favoriete internetpersoonlijkheden.

Desktop & Mobiele toegankelijkheid

De desktop website is uitstekend. Het is gemakkelijk te navigeren, heeft een aangename lay-out en gebruikt kalmerende kleuren. De categorieën worden bekeken terwijl u naar beneden scrolt op de pagina en uitgelichte, partner spotlight en opkomende categorieën zijn slechts enkele van de opties. Als u op zoek bent naar uw favoriete games, is het tabblad Games gemakkelijk te vinden - het is georganiseerd op categorie. De browserfunctie biedt een gids voor de topstreams in realtime.
De mobiele browse-ervaring is hetzelfde als de desktopbrowser. De applicatie is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik en verliest de branding niet. De consistentie van het ontwerp tussen alle versies is geweldig! De set-up in de app vraagt kijkers naar hun likes en doet aanbevelingen op basis daarvan, wat een andere coole functie is.

Positieven

Ik vind het ook leuk dat je kunt zoeken naar specifieke games, kanalen of spelers. Ik denk dat het ontwerp van de website goed en gemakkelijk te navigeren is. De categorieën zijn eenvoudig en uitgesplitst op het tabblad Games. Het is fijn dat je kunt zoeken naar specifieke games, kanalen of spelers.
Een groot voordeel van het gebruik van Mixer is dat er geen advertenties zijn tijdens het bekijken van je favoriete streamers. Het is een verfrissende verandering ten opzichte van websites die vaak advertenties weergeven. Als de website deze functie blijft hebben, zal het een grote troef zijn.
Streaming is een geweldige manier voor iedereen om betrokken te raken bij de Mixer-community. Het is eenvoudig om een account aan te maken en te beginnen met het uitzenden van uw inhoud. Er zijn verschillende genres en categorieën om uit te kiezen, zodat u de perfecte stream voor uw interesses kunt vinden. De Mixer-community is warm en uitnodigend, dus je kunt ondersteuning vinden als je die nodig hebt.
Mixer heeft een gemarkeerde categorie waarin partnerstreamers hun eigen kleine sectie hebben om door te bladeren. In plaats van er doorheen te bladeren terwijl ze hun games spelen, is er een professionele headshot van hen met hun naam. De profielen zien er ook heel goed uit.
Abonnees kunnen makers van inhoud ondersteunen door een abonnement aan te schaffen. Voor $ 4,99 kan een kijker dingen zoals emoticons en andere speciale manieren om te communiceren in de chat ontgrendelen.

Negatieven

Ik heb echter potentieel gezien in Mixer waarvan ik denk dat het zeer gunstig kan zijn voor de site. Ondanks de groeipijnen van Mixer zijn er een paar functies die nog steeds in bètamodus zijn en het lijkt erop dat ze nog steeds een aantal dingen aan het uitzoeken zijn. Er zijn echter ook verschillende potentiële voordelen aan het gebruik van Mixer waarvan ik denk dat ze zeer gunstig kunnen zijn voor de site.
Ik denk dat het handig zou zijn als de zoekbalk op de bestemmingspagina gemakkelijker herkenbaar zou zijn, omdat het voor mij een probleem is. Als u naar beneden begint te scrollen, wordt deze in de rechterhoek weergegeven en wordt de muisaanwijzer geplaatst. Een andere manier om de zoekopdracht te vinden door op bladerveld of spelcategorie te klikken.
De verscheidenheid aan content op Twitch valt een beetje tegen. Bijna alle categorieën zijn gerelateerd aan games. Helaas missen zelfs sommige van de meer populaire games video-inhoud van streamers. Het is vooral te wijten aan de groeiende populariteit van het platform; als het bedrijf grotere naamstreamers aan boord kan krijgen, zullen meer kijkers converteren. Ik hoop dat de diversiteit aan stromen snel omhoog gaat; Ik zou graag zien dat meer artiesten, cosplayers en crafters streamen, evenals meer tafelspellen.
Ik heb een kleine klacht over het gebrek aan censuur. Ik ben niet zeker of alle streams zo zijn of niet, maar een paar keer zag ik enkele scheldwoorden verschijnen in de chat. Dit is geen groot probleem voor mij, omdat ik een volwassene ben, maar als het platform zichzelf op de markt wil brengen als een website voor iedereen, is censureren tot op zekere hoogte een must.

Verbeteringen nodig

De website heeft meer verkeer nodig om beter te presteren dan concurrenten. Ze boeken vooruitgang, maar het zal tijd kosten voordat ze hun doel bereiken.
Tekenen met meer grote streamers zou een uitstekende verbetering zijn voor Mixer. Het bedrijf moet niet alleen vertrouwen op de paar grotere namen die ze hebben. Het actief overtuigen van andere streamers met grote namen om hun site exclusief te gebruiken, zou geweldig zijn. Nogmaals, aangezien Mixer groeit, is dit een taak die tijd zal kosten. Ik weet zeker dat Mixer hier al mee bezig is en het is slechts een kwestie van tijd voordat we de voordelen zien.
Persoonlijk denk ik dat meer variatie in de inhoud op Twitch geweldig zou zijn voor de website. Games vormen een aanzienlijk deel van de streams op Twitch, maar er is zoveel meer te zien. Als artiesten, cosplayers en doe-het-zelvers vaker te zien zouden zijn, zou dit veel meer verkeer en kijkers opleveren.

Samenvatting

Over het algemeen denk ik dat Mixer een goed streamingplatform is. Er zijn tal van positieve kenmerken en slechts een paar negatieve. De geschiedenis achter Mixer is interessant. Het bedrijf slaagde erin om een van de beste gamingstreamers ter wereld te strikken en blijft indruk maken op kijkers.
Enkele van de positieve aspecten van het websiteontwerp en de consistentie van Mixer zijn de visuele aantrekkingskracht en het navigatiegemak van de website. Het kleurenschema is gemakkelijk voor de ogen en het merk is consistent in alle versies, inclusief desktop, mobiele browser en mobiele app.
Enkele van de negatieve kenmerken van Mixer zijn dat het niet veel andere categorieën heeft dan videogames en de plaatsing van de zoekbalk. De zoekbalk die zweeft na het scrollen is behoorlijk vervelend, maar het is geen deal-breaker. De diversiteit van de site is ook vergeeflijk. Het zal ongetwijfeld groeien zoals de website dat doet.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Mixer

telenet storing brugge

Mixer Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

Mixer is een streamingplatform voor videogames waarmee streamers en kijkers in realtime verbinding kunnen maken. De website bevat honderden contentmakers die games streamen. Het platform stelt echte mensen in staat om hun eigen streams op te zetten en te maken. Hoewel er enkele gebreken zijn, is Mixer over het algemeen een prachtige website die een geweldige bron van entertainment biedt.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op