Primera Division
Do 22:30
Primera Division
Vr 01:00
Primera Division
Vr 01:15
Primera Division
Vr 22:30
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Mixcloud Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

Mixcloud.com is een online streamingplatform waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Het doet dingen een beetje anders dan andere streamingplatforms door een ruimte te bieden voor onafhankelijke radiohosts / dj's / podcasters om hun inhoud te crowdsourcen naar luisteraars zoals jij. Ik raad je ten zeerste aan om Mixcloud.com te bekijken als je op zoek bent naar een nieuw streamingplatform om te verkennen!

Mixcloud

mixcloud kosten

mixcloud

mixcloud app

mixcloud gratis

wat is mixcloud

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Woensdag, 29.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

mixcloud.com

Het kan moeilijk zijn om zich echt te onderscheiden van de massa als het gaat om het streamen van muziek. Het is niet langer voldoende om alleen maar liedjes te streamen; nu moet je een soort unieke voorsprong hebben om op te vallen. Iets wat niemand anders eerder heeft gedaan of op zijn minst iets wat nog nooit eerder is gedaan. Sommige mensen hebben geprobeerd radio in het digitale tijdperk te brengen door simpelweg een livestream van lokale radiostations aan te bieden. En anderen hebben elementen van de radioluisterervaring overgenomen en verfraaid of verbeterd, waardoor ze er in de moderne tijd het beste van hebben gemaakt. Enkele voorbeelden hiervan zijn iHeart Radio of Pandora. Ze stellen luisteraars in staat om aanpasbare radiostations te creëren, afgestemd op hun eigen unieke smaak en interesses.

Traditionele radio heeft een stagnerende groei doorgemaakt in de muziekstreamingmarkt, maar gelukkig zijn er nog steeds nieuwe sites in opkomst die een meer innovatieve en frisse kijk op het radioformaat bieden. Een dergelijke site is die welke verder gaat dan alleen het streamen van nummers en albums, en biedt gebruikers interactieve inhoud en ervaringen waarmee ze verschillende muziekgenres kunnen verkennen.

Ik heb het natuurlijk over de Mix Cloud-site. Het is een Britse streamingdienst die een nieuwe en interessante kijk heeft gevonden op de wereld van muziekstreamingdiensten.

Mix Cloud is een website die het uitzenden van shows opslaat in het radioshowformaat. Het heeft deze stervende kunstvorm een plek gegeven om te bloeien.

Mix Cloud is een platform waarmee iedereen, waar dan ook, kan afstemmen op en onafhankelijke radioprogramma's van over de hele wereld kan uitzenden. Maar we zullen later meer te weten komen over wat het eigenlijk doet. Laten we voor nu eens kijken hoe Mix Cloud is ontstaan.

Geschiedenis

Mix Cloud is in 2008 opgericht als lean startup. De oprichters, Nico Perez en Nikhil Shah, ontmoetten elkaar aan de Universiteit van Cambridge. Kort daarna werden ontwikkelaars Sam Cooke en Mat Clayton aan het team toegevoegd. Binnen vijf jaar zag Mix Cloud een snelle toename van gebruikers en actieve betrokkenheid. In oktober 2017 sloten ze een licentiedeal met Warner Music, wat een enorme prestatie is. Ze vertonen geen tekenen van vertraging en blijven snel groeien.

Ontwerpen

Bovendien bevat Mix Cloud een uitgebreid opmerkingensysteem, zodat gebruikers feedback en gedachten kunnen delen over nummers of artiesten die ze volgen. Laten we eens kijken hoe ik het siteontwerp van Mix Cloud het meest nauwkeurig kan beschrijven. Ik denk dat het waarschijnlijk het best kan worden afgeschilderd als een soort kruising tussen SoundCloud en Facebook. Wat ik hiermee bedoel, is dat Mix Cloud een zacht blauw en wit thema gebruikt met een zeer prominente nieuwsfeed aan de voorkant en het midden van alle activiteit op de site. Het is echter op muziek gebaseerd en een app voor audiostreaming, dus wanneer u op profielen klikt, vindt u een lijst met afspeelbare audio die erg doet denken aan SoundCloud. Bovendien bevat Mix Cloud een uitgebreid opmerkingensysteem, zodat gebruikers feedback en gedachten kunnen delen over nummers of artiesten die ze volgen. De site is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken, en vooral voor mensen die al bekend zijn met sociale netwerksites en / of sites zoals Sound Cloud. Aan de rechterkant van je nieuwsfeed staan een paar voorgestelde mensen om te volgen. Hoe meer mensen je volgt, hoe slimmer deze suggesties worden. Aan de linkerkant van de nieuwsfeed bevindt zich een sitemenubalk en gebruikerswerkset die bestaat uit de volgende opties: Feed, Nieuwe programma's, Favorieten, Geschiedenis, Later luisteren, Afspeellijsten en Trending.

Het maakt niet uit wat u nodig hebt om toegang te krijgen tot deze site, u kunt dit snel en gemakkelijk doen zonder ergens naar te hoeven zoeken. Dat is naar mijn mening een geweldig ontwerp, vooral op een site als deze die je gemakkelijk in een konijnenhol kan leiden. Het is altijd fijn om een achterdeur buiten te hebben.

Tevreden

Mix Cloud is een muziekstreamingservice die zich richt op een zeer specifiek type luisteraar. Als u iemand bent die graag te allen tijde volledige controle heeft over waar u naar luistert, van het ene nummer tot het andere, is Mix Cloud misschien niet de juiste service voor u. Mix Cloud is een groot online netwerk en community van dj's, radioshowhosts, podcasters en luisteraars. Als je denkt dat je hebt wat nodig is om een blok programmeren samen te stellen, of het nu voornamelijk muziek is of vooral praten, is Mix Cloud waar je jezelf op de proef kunt stellen. Kijk hoeveel fans je kunt verzamelen.

Mix Cloud is een geweldige manier voor amateur-dj's en podcasters om ervaring op te doen en geld te verdienen. Als je getalenteerd en slim genoeg bent, kun je mogelijk je radiodroom financieren via Mix Cloud. Dus niet alleen kunnen mensen je pagina gewoon volgen als een social media-account, maar als ze het echt leuk vinden wat je doet, kunnen ze zich abonneren op je inhoud voor X dollar per maand (de omroep bepaalt de prijs).

Dit is een ander groot voordeel van het gebruik van Mix Cloud - het maakt optimaal gebruik van de crowdsourcing-functie, wat geweldig nieuws is voor dj's, hosts en podcasters. Maar het is ook geweldig nieuws voor luisteraars omdat ze niet hoeven te betalen voor de service als geheel - ze hoeven alleen maar te betalen voor de inhoud die ze willen ondersteunen.

Desktop- en mobiele ervaring

Ik denk dat desktopervaring geweldig is. Het is een intuïtief siteontwerp dat niet altijd gemakkelijk te realiseren is, maar met Mix Cloud kun je eenvoudig je Facebook-account erin rollen. De app, hoewel goed uitziend en gemakkelijk te gebruiken, heeft veel bugs en glitches. Deze doen afbreuk aan de luisterervaring en maken het behoorlijk frustrerend.

Het kan moeilijk zijn om je plaats in een mix te behouden als je het pauzeert, omdat je alle nummers verliest die voor en na degene die je hebt gepauzeerd kwamen. Dit is een fout die had moeten worden verholpen voordat de app zelfs maar werd gelanceerd.

Prijzen en plannen

De service die Mix Cloud biedt is een freemium-model. Als je het wilt gebruiken zonder iets te hoeven betalen, dan ben je beperkt tot het gewoon vooruit kunnen zoeken in een mix en slechts 3 shows om de 2 weken kunnen spelen. Als u echter besluit om voor de service te betalen, kunt u advertenties vermijden en toegang hebben tot meer functies. Met de Premium-versie van Mix Cloud, die $ 7,99 per maand kost, kun je tracklists van radioprogramma's vooraf bekijken voordat je ze afspeelt (iets wat de gratis versie niet toestaat).

Suggesties die ik heb voor Mix Cloud

Ik raad ten zeerste aan dat Mix Cloud hun app repareert zodat deze betrouwbaar en bruikbaar is. Ik heb voor deze service betaald en ik zou geen frequente storingen moeten doorstaan. Bovendien weet ik dat Mix Cloud alles over radioshows zou moeten gaan, maar het zou geweldig zijn als er een manier was waarop ik ook individuele nummers kon streamen en downloaden buiten het actief luisteren naar shows. Je hebt al de deal met Warner, waarom zou je niet proberen uit te breiden en te zien of je een fatsoenlijke catalogus op gang kunt krijgen? Als ik gewoon passief naar Mix Cloud zou kunnen luisteren zonder ooit over te hoeven schakelen naar Spotify, zou dat geweldig zijn, toch?

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Mixcloud
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Mixcloud
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Mixcloud
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Mixcloud

mixcloud kosten

mixcloud

mixcloud app

mixcloud gratis

wat is mixcloud

Mixcloud Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

Mixcloud.com is een online streamingplatform waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Het doet dingen een beetje anders dan andere streamingplatforms door een ruimte te bieden voor onafhankelijke radiohosts / dj's / podcasters om hun inhoud te crowdsourcen naar luisteraars zoals jij. Ik raad je ten zeerste aan om Mixcloud.com te bekijken als je op zoek bent naar een nieuw streamingplatform om te verkennen!

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op