Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Millerntor-Stadion: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het Millerntor-Stadion opende in 1963 en bood aanvankelijk plaats aan ongeveer 32.000 toeschouwers.

Millerntor Stadion

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

In de 99 jaar daarna heeft het stadion een reeks uitbreidingen en renovaties ondergaan die de capaciteit hebben verhoogd tot meer dan 80.000 toeschouwers. Het Millerntor-Stadion opende in 1963 en bood aanvankelijk plaats aan ongeveer 32.000 toeschouwers. In de loop van de 99 jaar daarna heeft het een reeks uitbreidingen en renovaties ondergaan die de capaciteit hebben verhoogd tot meer dan 80.000 toeschouwers. In de loop der jaren onderging het stadion verschillende kleinere renovaties die de capaciteit verlaagden tot iets meer dan 20.000 vanwege veiligheidsmaatregelen. In 1970 werd het stadion omgedoopt tot Wilhelm-Koch-Stadion ter ere van de ex-voorzitter van de club. Later bleek echter dat hij tijdens de 2e Wereldoorlog lid was geweest van de nazipartij en dus werd het stadion weer omgedoopt tot Millerntor-Stadion. In 2006 kondigde St. Pauli een groot herontwikkelingsprogramma aan dat tot doel had millerntor-stadion te veranderen in een moderne arena met een capaciteit van 30.000 mensen. Over een periode van acht jaar zouden alle tribunes geleidelijk worden herbouwd. Een jaar later in 2007 werd een nieuwe zuidtribune geopend, maar toen liepen de werken vertraging op door de economische crisis. Ze gingen door in 2009 toen de hoofdtribune werd gesloopt en er een nieuwe voor in de plaats werd gebouwd. Tegelijkertijd werd de noordtribune uitgebreid en opgeknapt. De reconstructie van de tribune tegenover de hoofdtribune startte in de zomer van 2012 en werd begin 2013 afgerond. (foto's van het huidige Millerntor-Stadion hieronder)

Manieren om naar Millerntor-Stadion te reizen

Het Millerntor-Stadion ligt in het centrum van Hamburg. Het ligt in de buurt van het beursterrein Heiligengeistplatz, het planten en bomen park en het uitgaansgebied Kiez (rond de Reeperbahn). Het stadion ligt op minder dan 30 minuten lopen van het centrale Rathaus-plein in het centrum van Hamburg en is ook bereikbaar met de metro. De halte St. Pauli ligt het dichtst bij het stadion en op lijn U3, die dwars door het stadscentrum loopt. Adres: Heiligengeistfeld, 20359 Hamburg

St. Pauli-tickets

Tickets voor St. Pauli-wedstrijden kunnen online worden gekocht, telefonisch (+49) 0 18 05 99 77 19, of in het ticketcentrum van het Millerntor-Stadion. Tickets voor st. Pauli thuiswedstrijden zijn vaak erg in trek, dus het is raadzaam om tickets van tevoren te kopen. Tickets variëren in prijs van €28,00 voor een stoel achter het doel tot €43,00 voor een centrale stoel op de hoofdtribune. Staan kost $12,50 achter het doel, of $14,50 aan de zijkanten.

Stadion tours

St. Pauli biedt begeleide stadionrondleidingen die 120 minuten duren en de VIP-ruimtes, kleedkamers en de tribunes omvatten. Een rondleiding door het museum loopt meerdere keren per week, meestal om 14.30 uur op weekdagen, maar ook eerder of later in het weekend. Bekijk het schema online om te zien welke tours momenteel worden uitgevoerd. Rondleidingen kosten dertienvijftig en zijn online te boeken, of bij het ticketcentrum in het stadion.

Relevante internetlinks

De officiële website van FC St. Pauli, Hamburg toeristische informatie, en Hamburg openbaar vervoer reisinformatie zijn allemaal beschikbaar op HVV.de. Ik verwacht dat de faciliteiten, zoals de toiletten, veel beter zullen zijn omdat het portacabin-ontwerp geschikt is voor het aardse imago van St Pauli. Hoewel om eerlijk te zijn, past dit type ontwerp goed bij het imago van St Pauli, omdat de meeste fans met wie we stonden heel oprecht leken en meestal te oud om als hipsters te worden beschouwd. Het terrein is gemakkelijk bereikbaar met metrostations aan beide uiteinden van het stadion en er zijn tal van pubs en bars op de Reeperbahn en de omliggende straten. Beide ploegen speelden met 1-1 gelijk en beide ploegen lieten uitstekende kwaliteit zien. We woonden de wedstrijd St Pauli tegen Ingolstadt bij aan het begin van het seizoen 2014/15. De sfeer was uitstekend en beide teams toonden veel kwaliteit. Hoewel veel mensen geloven dat deze bijnaam past bij het aardse imago van St. Pauli, weet ik dat de fans die bij ons stonden heel oprecht en meestal te oud leken om als hipsters te worden beschouwd. Het terrein is gemakkelijk bereikbaar met metrostations aan beide uiteinden van het stadion en er zijn tal van pubs en bars op de Reeperbahn en de omliggende straten.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Millerntor Stadion
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Millerntor Stadion
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Millerntor Stadion
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Millerntor Stadion

Millerntor-Stadion: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het Millerntor-Stadion opende in 1963 en bood aanvankelijk plaats aan ongeveer 32.000 toeschouwers.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op