Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Millennium Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het is gevestigd in Cardiff, Wales en heeft een capaciteit van 50.000. Het werd gebouwd in 1999 en is sinds de opening de thuisbasis van Cardiff City F.C. Het stadion wordt ook gebruikt voor concerten en andere evenementen.

Millenniumstadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Woensdag, 29.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Millennium Stadium is een groot stadion in Wales dat wordt gebruikt voor voetbalwedstrijden. Het is het op twee na grootste stadion van Groot-Brittannië. Het stadion werd gebouwd om de finale van de Rugby World Cup van 1999 te organiseren en verving het vorige nationale stadion van Wales, het Cardiff Arms Park, dat tegen die tijd ernstig verouderd was en niet over de faciliteiten beschikte om een dergelijke finale te organiseren. De bouw van het stadion begon in 1997 en werd voltooid in 1999 voor een totale kostprijs van $ 114 miljoen. De eerste wedstrijd die in het stadion werd gespeeld was een rugby vriendschappelijke wedstrijd tussen Wales en Zuid-Afrika. De eerste voetbalwedstrijd was een vriendschappelijke wedstrijd tussen de Welshe en Finse nationale teams in maart 2000. Tijdens de wederopbouw van het Wembley Stadium werden de FA Cup- en League Cup-finales georganiseerd in het Millennium Stadium. Daar werd ook de FA Community Shield gespeeld. Het stadion was de standaard speellocatie voor het Welshe nationale team tijdens het eerste decennium, maar met dalende toeschouwersaantallen en kleinere moderne alternatieven die beschikbaar zijn in het Liberty Stadium en Cardiff City Stadium, heeft het Welshe team sindsdien de meeste wedstrijden in een van deze kleinere stadions gespeeld. In 2016 veranderde het stadion zijn naam in Principality Stadium na een sponsorovereenkomst voor naamrechten. In 2017 was in het Millennium Stadium de Champions League-finale tussen Real Madrid en Juventus (een overwinning voor de Italiaanse club). Het stadion heeft een schuifdak dat in 20 minuten kan worden geopend en wordt opgehouden door vier 90 meter hoge masten.

Hoe kom je bij het Millennium Stadium

Het heeft een capaciteit van meer dan 79.500 zitplaatsen. Het Millennium Stadium ligt in het hart van Cardiff, tegenover het centraal station van Cardiff. Het heeft een capaciteit van meer dan 79.500 zitplaatsen. Veel treinen verbinden Cardiff met London Paddington, Birmingham New Street en Bristol. Als u met de auto komt, moet u naar het centrum van Cardiff gaan en een parkeerplaats vinden, die bijna altijd op loopafstand van het stadion ligt. Adres: Westgate Street, Cardiff, CF10 1NS

Eten, drinken en slapen in de buurt van het Millennium Stadium

Dus of je nu op zoek bent naar iets te eten voor de wedstrijd, of daarna, er is voor elk wat wils in de omgeving van Cardiff. Er zijn veel hotels rond het Millennium Stadium in verschillende prijscategorieën. Klik hier voor een overzicht van hotels in de buurt van het stadion.

Millennium Stadium rondleidingen

Het Millennium Stadium biedt rondleidingen door het stadion met de thuiskleedkamer, persconferentiesuite, spelerstunnel, VIP-suites en President's Box. De rondleidingen duren tussen de 60 en 75 minuten. De tours lopen zeven dagen per week en er zijn maximaal zeven tours per dag. U kunt het online boekingsformulier raadplegen om de dagen en tijden te bekijken. Bel voor meer informatie +44 (0) 29 2082 2228 of e-mail [email protected] De tour kost £ 12,50.

Tickets voor het nationale team van Wales

Tickets voor de wedstrijden van het nationale team van Wales kunnen online worden gekocht op de website van de Welsh FA.

Relevante internetlinks

Millennium Stadium, de officiële website van Cardiff, is de plek om naartoe te gaan voor informatie over het stadion en Cardiff. Visitcardiff.com is de officiële toeristische website voor Cardiff en heeft alles wat u moet weten over het bezoeken van de stad. Nationalrail.co.uk is een geweldige bron voor treintijden en tarieven in Wales. We zaten op de halve lijn, net achter Nick Mallett en het Springbok-gevolg. Ik vraag me af of iemand de geschatte waarde van het ticket van die wedstrijd weet? We zaten op de halve lijn, net achter Nick Mallett en het Springbok-gevolg. Ik vraag me af of iemand weet hoeveel het ticket van die wedstrijd waard is? Paul Gallagher schreef: 5 februari 2018 om 02:17 Het stadion is fantastisch, midden in het hart van Cardiff. Ik ging naar de groepswedstrijd van de rugbywereldbeker Ierland tegen Canada in 2015 met het dak dicht en het droeg bij aan de sfeer. Maak op een mooie dag een wandeling door het stadscentrum, naar de haven. Enkele prachtige gebouwen om van te genieten. Het stadion is fantastisch en het ligt in het hart van Cardiff. Ik ging naar de WK-wedstrijd tussen Ierland en Canada in 2015 en het was geweldig met het dak dicht. Op een mooie dag kunt u door het stadscentrum en naar de haven wandelen. Er zijn een aantal prachtige gebouwen om van te genieten. Ik heb drie Welshe rugbywedstrijden in het stadion gezien. Ik reis vanuit Kidderminster om Wales te zien spelen. Ik heb genoten van elke wedstrijd die we kijken en wil graag de ticketmensen bedanken die me helpen bij het kopen van mijn tickets. Hoewel ik geen hoogtes kan doen, helpen jullie me allemaal altijd. Ik heb drie Welshe rugbywedstrijden in het stadion gezien. Ik reis vanuit Kidderminster om Wales te zien spelen. Ik heb genoten van elke wedstrijd die we kijken en wil graag de ticketmensen bedanken die me helpen bij het kopen van mijn tickets. Omdat ik geen hoogtes kan doen, helpen jullie me allemaal altijd. Bedankt Daniel Peasley schreef: Het Millennium Stadium is uitstekend omdat het vanaf de meeste stoelen een goed uitzicht heeft. Ik ben ook in het San Siro, Old Trafford en Wembley geweest, en het is naar mijn mening net zo goed als elke ervaring als een van de ervaringen die ik heb genoemd. Het is gemakkelijk om in te stappen voor de wedstrijd en uit te stappen na het spel, met geweldige faciliteiten voor drankjes en toiletten. Al met al een geweldige dag, ongeacht hoe je team het doet. Het Millenium Stadium is uitstekend met een goed uitzicht vanaf de meeste stoelen. Ik ben ook in het San Siro, Old Trafford en Wembley geweest en ik geloof dat het allemaal uitstekende ervaringen zijn. Het is gemakkelijk om voor en na het spel de spelfaciliteit in en uit te gaan. De faciliteiten zijn goed voor versnaperingen en toiletten. Al met al een geweldige dag, zelfs als je team niet wint.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Millenniumstadium
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Millenniumstadium
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Millenniumstadium
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Millenniumstadium

Millennium Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het is gevestigd in Cardiff, Wales en heeft een capaciteit van 50.000. Het werd gebouwd in 1999 en is sinds de opening de thuisbasis van Cardiff City F.C. Het stadion wordt ook gebruikt voor concerten en andere evenementen.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op