Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

INEA Stadion: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het was een van de eerste multifunctionele stadions in Polen en diende aanvankelijk als de thuisbasis van Lech Poznaå, de ploeg van Ekstraklasa. Het stadion heeft een capaciteit van 38.000 toeschouwers.

Miejski

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion heeft een capaciteit van 25.000 mensen en is in 2007 gerenoveerd. Het Inea Stadion, voorheen bekend als het Stadion Miejski, opende zijn deuren in 1980 na een bouwperiode van twaalf jaar. De officiële opening vond plaats op 23 augustus van dat jaar met een wedstrijd Lech vs Motor Lublin (1-1). Op dit moment heeft het stadion een capaciteit van 25.000 mensen en werd gerenoveerd in 2007. Drie jaar later registreerde het Miejski-stadion zijn hoogste opkomst toen 45.000 mensen een wedstrijd tussen Lech en Widez Lodz bijwoonden. Dit betekende dat een groot aantal mensen de wedstrijd vanaf de rand van het veld bekeek. In die tijd was het Stadion Miejski een komvormig stadion met tribunes aan drie zijden. Het werd gebouwd op de top van grote aarden taluds, en een van de meest karakteristieke kenmerken waren de 56 meter hoge schijnwerpers die in 1986 werden geïnstalleerd. De Hoofdstad van Polen, Poznan, begon in 2005 aan een groot herontwikkelingsproject om het stadion te moderniseren voor gebruik door toeschouwers. Later werden de plannen opgewaardeerd om het stadion te kwalificeren als een van de speellocaties voor de komende Euro 2012-kampioenschappen. De eerste nieuwe stand opende in 2007. Sindsdien werden de aarden taluds verwijderd en in de drie jaar die volgden werden de andere drie tribunes herbouwd. Het voltooide stadion heropende in september 2010. In het EK voetbal 2013 werden drie groepswedstrijden gespeeld in het INEA Stadion. Dit jaar werd het stadion omgedoopt ter ere van een nieuwe sponsorovereenkomst. (foto's van het huidige INEA Stadion hieronder)

Manieren om naar INEA Stadion te reizen

Het IENA-stadion ligt in het zuidwesten van de stad Poznan, op ongeveer 5 km van de oude binnenstad van de stad. Het centraal station ligt iets dichterbij op 4 km van het stadion. Het stadion is te bereiken met trams 6 en 13 vanaf het centraal station en de zuidelijke rand van de oude stad, en tram 15 vanaf Roosevelta Avenue ten westen van de oude stad. Neem een van de trams in de richting van Warschau en stap uit bij halte Stadion Miejski. Adres: ul. Bu?garska 17, 60-320 Pozna?

Lech Poznan Kaartjes

Tickets voor Lech Poznan-wedstrijden kunnen online worden gekocht, aan de kassa's van het stadion of bij een van de andere verkooppunten, waarvan de TIFO-winkel in ul. Ratajczaka 20 en Intersport winkel in Stary Browar winkelcentrum zijn het meest gunstig gelegen. Kaarten kunnen op de dag van de wedstrijd in het stadion worden gekocht. Dit betekent dat Lech de neiging heeft om heel weinig wedstrijden uit te verkopen. Poolse burgers hebben een Lech Fan Card (Karta Kibica) nodig om tickets te kopen, die kunnen worden verkregen bij het clubkantoor in het stadion. Buitenlanders moeten tickets kunnen kopen met alleen een identiteitsbewijs. Ticketprijzen voor atletische evenementen variëren meestal van PLN 40,00 voor een stoel aan een van de uiteinden tot PLN 60,00 voor een centrale stoel aan een van de zijkanten. Tickets zijn PLN 5,00 goedkoper als gekocht in de voorverkoop. Stuur [email protected] een e-mail voor meer informatie.

Relevante internetlinks

Lechpoznan.pl is de officiële website van KKS Lechia Pozna.Visitpoznan.info is de Pozna? toerisme portal.Ztm.poznan.pl is de ov-informatie site.Jakdojade.pl is de website van de ov-reisplanner. Wojciech schreef: 8 augustus 2014 om 20:13 Dit stadion is mooi, zowel binnen als buiten. De fans zijn de beste van het land. Ik ging lech kijken tegen Wisla en het was een geweldige dag. Geweldig spel en geweldige ondersteuning. Het bereiken van het stadion is heel gemakkelijk. Poznan is een leuke plek om naartoe te gaan, en ik zou het iedereen ten zeerste aanbevelen. Dit stadion is geweldig, zowel binnen als buiten. De fans zijn de beste van het land, volgens mijn neutrale persoon. Ik ging lech kijken tegen Wisla en het was een geweldige dag. Geweldig spel en geweldige ondersteuning.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Miejski
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Miejski
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Miejski
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Miejski

INEA Stadion: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het was een van de eerste multifunctionele stadions in Polen en diende aanvankelijk als de thuisbasis van Lech Poznaå, de ploeg van Ekstraklasa. Het stadion heeft een capaciteit van 38.000 toeschouwers.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op