Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Estadio de Mestalla: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het werd voor het eerst gebruikt als cricketveld en bood onderdak aan enkele van de eerste internationals. Het is de thuisbasis van Valencia sinds 1923 en heeft momenteel een capaciteit van 47.000. Het Estadio de Mestalla opende op 20 mei 1923 met een vriendschappelijke wedstrijd tussen Valencia en Levante. Het is sinds die datum de thuisbasis van de voetbalclub Valencia en heeft momenteel een capaciteit van 47.000 zitplaatsen.

Mestalla

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Donderdag, 30.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion in Mestalla opende op 20 mei 1923 en bood aanvankelijk plaats aan 17.000 fans. Het werd snel uitgebreid tot een capaciteit van 25.000. Tijdens de Spaanse burgeroorlog deed het stadion dienst als concentratiekamp en schroothoop, en raakte daardoor zwaar beschadigd tot het punt dat er na de oorlog niet veel meer van overbleef. Mestalla werd na de oorlog gerestaureerd, maar bleef een bescheiden aangelegenheid totdat de club begon aan een groots herontwikkelingsprogramma genaamd "Gran Mestalla?", dat de bouw van een nieuwe hoofdtribune en de uitbreiding van alle andere tribunes omvatte. Het project werd voltooid in 1955 en verhoogde de capaciteit tot 45.000 plaatsen. In 1957 stortte een deel van het nieuwe stadion in nadat de rivier Tã¹ria de stad onder water zette. Het stadion werd echter al snel herbouwd en in 1962 was Nottingham Forest het eerste buitenlandse team dat in Mestalla speelde. In 1969 werd het stadion hernoemd naar Luis Casanova, een oud-president die de eer overweldigend vond en in 1994 vroeg om de naam terug te veranderen in Mestalla. In de jaren 1970 overwoog Valencia te verhuizen naar een nieuw stadion aan de rand van de stad, maar in plaats daarvan besloot het Mestalla te herontwikkelen, wat nodig was vanwege het komende WK 1982. De werken omvatten de reconstructie van de onderste laag, die tot dan toe nog bestond uit een bakstenen structuur en werd vervangen door een betonnen. Tijdens het WK van 1982 was het Mestalla-stadion in Valencia gastheer van alle drie de eerste ronde groepswedstrijden van Spanje. Het stadion bleef de volgende vijftien jaar grotendeels ongewijzigd. Het onderging zijn laatste herontwikkeling tussen 1997 en 2001, toen beide uiteinden en één kant werden uitgebreid met een extra laag en nieuwe toegangstorens werden gebouwd in de hoeken. Het stadion mist echter nog steeds veel moderne faciliteiten en Valencia kondigde plannen aan voor een nieuw stadion in het noorden van de stad. De bouw van de 75.000 zitplaatsen begon in 2007, maar stopte begin 2009 vanwege een gebrek aan financiering. Op dit moment lijkt het niet waarschijnlijk dat de bouw snel zal hervatten. (foto's van het huidige Estadio de Mestalla hieronder)

Manieren om naar Mestalla te reizen

Het Estadio de Mestalla ligt ten oosten van het historische stadscentrum van Valencia. De wandeling vanaf de kathedraal of het centraal station (Estaciã³n del Norte) duurt ongeveer 30 minuten. Als alternatief is het stadion bereikbaar met de metro. Metrohalte Aragón, op lijn 5, ligt naast het stadion. Lijn 5 brengt u ook naar de luchthaven. Een andere optie is het nemen van metrolijn 3 naar station Facultats, dat op vijf minuten lopen ten noorden van het stadion ligt.   Adres: Avenida Suecia s/n, 46010 Valencia

Eten, drinken en slapen in de buurt van Mestalla

Het Estadio de Mestalla ligt in een dichtbevolkte stadswijk dicht bij het centrum van Valencia. Er zijn tal van cafés©en restaurants op loopafstand van het stadion, terwijl het meer serieuze nachtleven te vinden is op een kleine loopafstand in het historische centrum. Er zijn een paar plekken van het nachtleven in de buurt van het stadion, maar het is de moeite waard om meer van het stadscentrum te verkennen voor clubs als je wilt genieten van een goede avond uit. De stranden zijn ook populair om te feesten, maar je zult een beetje moeten dwalen om ze te vinden. Er zijn veel hotels in Valencia, en in de buurt van Mestalla Stadium liggen enkele uitstekende keuzes. Hospes Palau de la Mar, Hotel Husa Dimar en SH Valencia Palace liggen allemaal in de buurt van het historische centrum en zijn te voet in slechts 10 minuten te bereiken. Hotel Renasa, NH Villacarlos en Hotel Kris Consul del Mar zijn ook heel dichtbij, maar kunnen een beetje duurder zijn. Op zoek naar hotels in de buurt van Estadio de Mestalla? Bij ons zit je goed! Er zijn veel geweldige opties in het historische centrum, allemaal op loopafstand. U kunt ook een hotel dichter bij het strand overwegen.

Valencia Tickets

Tickets kunnen online worden gekocht, persoonlijk bij de kassa's van Mestalla, in de megastore van Valencia aan de Avinguda del Marquã©s de Sotelo vlak bij plaã§a de l'Ajuntament-plein of via Fenamix-verkooppunten. De toeschouwersaantallen van Valencia zijn hoog in de competitie, maar ze verkopen slechts een paar spraakmakende wedstrijden per seizoen uit. Als je geen tickets kunt krijgen via Ticketmaster of Entradas.com, kun je websites zoals viagogo en ticketbis proberen. Deze websites kunnen uw enige optie zijn als Ticketmaster en Entradas.com geen buitenlandse creditcards accepteren. Prijzen voor tickets zijn afhankelijk van de tegenstander, maar kunnen beginnen zo goedkoop als $ 10,00 voor de bovenste niveaus, variërend tot $ 65,00 voor de beste plaatsen op de hoofdtribune. De meeste tickets gaan tussen de $15,00 en $35,00. Tickets voor de wedstrijden van Barcelona en Madrid worden aanzienlijk duurder.

Mestalla stadion tours

Valencia biedt begeleide stadionrondleidingen door Mestalla, waardoor bezoekers toegang krijgen tot de spelerstunnel, persruimte en kleedkamers. De rondleidingen duren ongeveer een uur. De rondleidingen lopen doorlopend van maandag tot en met vrijdag van 10.30 tot 14.30 uur en van 15.30 tot 17.30 uur, en op zondag lopen ze van 10.30 tot 13.30 uur. Alleen op wedstrijddagen stoppen de rondleidingen voordat de wedstrijd om 17.00 uur begint en zijn de kleedkamers niet inbegrepen. Om een rondleiding door Mestalla te boeken, kunt u dit online doen door een formulier in te vullen, telefonisch op +34963 372 626, of aan het loket. Het is echter niet verplicht om dit te doen. E-mail [email protected] voor meer informatie.

Relevante internetlinks

Valencia CF's officiële website, Valenciacf.com, en de toeristische website, Turisvalencia.com, bieden reizigers informatie over een bezoek aan Valencia. Metrovalencia.es biedt reisinformatie over het metrosysteem van Valencia. Ik was verbaasd dat na het rustsignaal iedereen meteen broodjes tevoorschijn haalde. Het zag er vreemd uit. Valencia is een prachtige stad en ik zou een bezoek aan iedereen zeker aanraden. Het was een geweldige dag! Ik was verrast door het feit dat na het rustsignaal iedereen broodjes tevoorschijn haalde. Het zag er vreemd uit. Valencia is een prachtige stad en ik zou een bezoek aan iedereen zeker aanraden. Het was een geweldige dag! Mijn vriend kreeg de tickets via ticket master en ze kosten $ 30. De sfeer alleen al was de toegangsprijs waard. Ze zaten naast een paar Athleteo-fans in een overwegend Valencia-gedeelte, maar voelden geen slechte vibes. Onnodig te zeggen dat ik een oranje hoodie en blauwe sneakers droeg, dus ik was bedekt. De sfeer alleen al was de toegangsprijs waard. Ik zat naast een paar Athletico-fans in een overwegend Valencia-sectie, maar voelde geen slechte vibes. Onnodig te zeggen dat ik een oranje hoodie en blauwe sneakers droeg, dus ik was bedekt.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Mestalla
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Mestalla
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Mestalla
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Mestalla

Estadio de Mestalla: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het werd voor het eerst gebruikt als cricketveld en bood onderdak aan enkele van de eerste internationals. Het is de thuisbasis van Valencia sinds 1923 en heeft momenteel een capaciteit van 47.000. Het Estadio de Mestalla opende op 20 mei 1923 met een vriendschappelijke wedstrijd tussen Valencia en Levante. Het is sinds die datum de thuisbasis van de voetbalclub Valencia en heeft momenteel een capaciteit van 47.000 zitplaatsen.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op