Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Mercedes-Benz Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het is een groot sportcomplex met een capaciteit van bijna zeventigduizend mensen. Het onlangs geopende Mercedes-Benz Stadium is de thuisbasis van zowel de Atlanta Falcons als Atlanta United FC professionele voetbal- en voetbalteams. Het heeft een capaciteit van bijna zeventigduizend mensen, waardoor het een van de grootste stadions van het land is.

Mercedes Benz Stadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion is gloednieuw en biedt plaats aan 72.000 personen. Mercedes-Benz Stadium is ontworpen door architectenbureau HOK en de bouw begon in december 2017. Het stadion werd uiteindelijk voltooid in september 2017 en Atlanta United speelde hun eerste wedstrijd in het nieuwe stadion op 6 oktober 2017. De eerste plannen werden in 2010 gemaakt voor een nieuw stadion voor de Atlanta Falcons. Dit werd in 2012 concreet en in 2014 werden de ontwerpen afgerond. De bouw begon in mei 2014 en zou begin 2017 klaar zijn, maar vanwege vertragingen in de bouw was het stadion pas in september 2017 klaar. De eerste wedstrijd werd op 6 oktober 2017 gespeeld door Atlanta United in het nieuwe stadion. De Atlanta Falcons en Arizona Cardinals speelden op 26 augustus 2017 een pre-season wedstrijd in het nieuwe stadion. Afhankelijk van het evenement kan de configuratie van het stadion worden gewijzigd om de ervaring voor de aanwezigen te verbeteren. Voor NFL-wedstrijden worden intrekbare zitplaatsen dichter bij het veld geplaatst, waardoor grote gaten tussen toeschouwers en het speelveld worden voorkomen. Voor MLS-wedstrijden zijn echter gaten tussen toeschouwers en het speelveld wenselijk om een meer stimulerende sfeer te creëren. Aanvankelijk was een voetbalconfiguratie met een capaciteit van 32.000 voorzien, maar vanwege de grote vraag werd dit later verhoogd tot 42.500 inclusief de middenmoot. Toch verdrong de vraag naar de wedstrijden van Atlanta regelmatig dat, wat resulteerde in het volledig openstellen van het stadion voor veel wedstrijden. Het stadion heeft een dak dat opent en sluit als een camera. Het heeft ook een 360 graden HD-video halo-bord ingebouwd in het dak. Deze paragraaf beschrijft mercedes-benz stadion, dat $ 1,6 miljard kostte om te bouwen. Een deel van het geld voor het stadion kwam uit openbare bronnen en een deel kwam uit particuliere bronnen. De eerdere schattingen voor de kosten van het stadion waren $ 1,4 miljard.

Hoe kom je bij de Mercedes-Benz Arena

Het Mercedes-Benz Stadium ligt in het centrum van Atlanta, net ten zuiden van de voormalige Georgia Dome, die nu is gesloopt. Het ligt net ten westen van het centrum van Atlanta. Het stadion is een populaire toeristische bestemming met vele bars en restaurants in de directe omgeving. Als u met het openbaar vervoer vanuit andere delen van de stad komt, kunt u het beste de MARTA-metro gebruiken die direct naast de halte GWCC / Philips Arena / CNN Center Station stopt. De halte ligt op de blauwe en groene lijnen die verbinding maken met bestemmingen in het oosten en westen van Atlanta. De rode lijn die aansluit op het noorden en zuiden loopt vlakbij bij station Five Points. Adres: 1 AMB Dr NW, Atlanta, GA 30313

Atlanta United-tickets

Tickets voor wedstrijden van Atlanta United zijn online te koop via Ticketmaster. Het wordt aangeraden om van tevoren te reserveren. Prijsklassen voor stoelen op het hoogste niveau en lagere niveau variëren afhankelijk van de tegenstander, maar liggen meestal tussen $ 30,00 en $ 70,00 voor een hogere stoel en tussen $ 60,00 en $ 140,00 voor een lagere stoel.

Foto's van Mercedes-Benz Stadium

Ik kan niet geloven dat ze mij dit zou aandoen. Ik kan niet geloven dat ze me dit zou aandoen. Foto credits: wyliepoon

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Mercedes Benz Stadium
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Mercedes Benz Stadium
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Mercedes Benz Stadium
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Mercedes Benz Stadium

Mercedes-Benz Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het is een groot sportcomplex met een capaciteit van bijna zeventigduizend mensen. Het onlangs geopende Mercedes-Benz Stadium is de thuisbasis van zowel de Atlanta Falcons als Atlanta United FC professionele voetbal- en voetbalteams. Het heeft een capaciteit van bijna zeventigduizend mensen, waardoor het een van de grootste stadions van het land is.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op