Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

McDiarmid Park: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het werd geopend op 4 juli 1878 en werd oorspronkelijk gebruikt als de thuisbasis van Hibernian FC. Het stadion was ook het eerste dat door elektriciteit werd verlicht. McDiarmid Park is het eerste speciaal gebouwde all-seater stadion van het Verenigd Koninkrijk en werd geopend op 4 juli 1878. Het wordt momenteel gebruikt door Hibernian FC. McDiarmid Park is ook het eerste stadion van het Verenigd Koninkrijk dat wordt verlicht door elektriciteit, dankzij een installatie gemaakt in 1888.

Mcdiarmidpark

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Woensdag, 29.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion werd geopend in 1903 en is gebruikt voor voetbal, rugby union, cricket, American football en rugby league. McDiarmid Park is het eerste speciaal gebouwde all-seater stadion in het Verenigd Koninkrijk. Het stadion werd geopend in 1903 en is gebruikt voor voetbal, rugby union, cricket, American football en rugby league. Het stadion kostte £ 7,2 miljoen om te bouwen en Asda schonk de naamrechten van het stadion. Het nieuwe stadion verving het oude Muirton Park van St Johnstone. Het aanbod van retailer Asda om het land van Muirton Park te kopen in ruil voor een nieuw stadion met 10.000 zitplaatsen resulteerde in onderhandelingen, die resulteerden in een overeenkomst en de bouw van het nieuwe stadion begon in oktober 1988. De kosten van het stadion waren £ 7,2 miljoen om te bouwen, en Asda schonk de naamrechten van het stadion. Bruce McDiarmid, lokale boer, schonk land voor het nieuwe stadion en werd beloond met een belang van 20% in de club en het stadion dat zijn naam draagt. Het stadion heeft in zijn leven meer dan 200 wedstrijden gespeeld, waarvan de overgrote meerderheid wordt gespeeld door clubs in de hoogste divisie van Schotland. McDiarmid Park organiseerde zijn eerste wedstrijd op 19 augustus 1989 toen St Johnstone Clydebank speelde. De officiële opening vond een paar maanden later plaats toen Manchester United het veld opzocht voor een oefenwedstrijd (0-1). Het stadion heeft in zijn leven meer dan 200 wedstrijden gespeeld, waarvan de overgrote meerderheid wordt gespeeld door clubs in de hoogste divisie van Schotland. In oktober 2011 werden plannen vrijgegeven die de sloop van de Noordtribune met 2.000 zitplaatsen inhielden. St Johnstone-voorzitter Brown verklaarde voorstander te zijn van de plannen, maar werd uiteindelijk afgewezen.

Manieren om naar McDiarmid Park te reizen

Het is een groot park met verschillende gebieden om te wandelen, hardlopen en fietsen. Er is ook een kinderspeelplaats, een basketbalveld, een voetbalveld, vele picknickplaatsen en toiletten. Het park wordt zeer goed onderhouden door de gemeente. Het McDiarmid Park ligt in het noordwesten van de kleine stad Perth, op iets meer dan 2 mijl van het stadscentrum en het treinstation. Het heeft verschillende gebieden om te wandelen, hardlopen en fietsen, evenals een kinderspeelplaats, een basketbalveld, een voetbalveld en vele picknickplaatsen en toiletten. Het park wordt goed onderhouden door de gemeente. Vanuit het stadscentrum neemt u bus 1 of 2 om bij het stadion te komen. Beide bussen rijden in tegengestelde richting en vertrekken elke 10 minuten. Wacht op de bus bij Mill Street en het duurt tussen de 10-15 minuten om er te komen. Treinen die Edinburgh verlaten naar Londen en andere steden stoppen ook op station Queen Street. Directe treinen verbinden Perth met Edinburgh en Glasgow Queen Street Station. De reis vanuit Glasgow duurt ongeveer een uur, terwijl de reis vanuit Edinburgh tot 20 minuten langer kan duren. Treinen die vanuit Edinburgh naar Londen en andere steden vertrekken, stoppen ook bij Queen Street Station. Adres: Crieff Road, Perth, PH1 2SJ

Kaartjes voor St Johnstone

Tickets voor de meeste St Johnstone-wedstrijden kunnen op de dag van de wedstrijd bij de gate worden gekocht. St Johnstone is altijd uitverkocht. De uitzondering zijn de thuiswedstrijden van Celtic en Rangers, waarvoor vooraf tickets moeten worden gekocht bij het ticketkantoor of telefonisch. Tickets kosten £ 24,00 of £ 25,00, maar de prijzen kunnen hoger zijn voor de Celtic- en Rangers-wedstrijden. Stuur een e-mail naar [email protected] voor meer informatie.

Relevante internetlinks

De website van St Johnstone Football Club, Perthcity.co.uk, biedt toeristische informatie over Perth en Stagecoachbus.com biedt informatie over het openbaar vervoer over Perth.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Mcdiarmidpark
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Mcdiarmidpark
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Mcdiarmidpark
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Mcdiarmidpark

McDiarmid Park: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het werd geopend op 4 juli 1878 en werd oorspronkelijk gebruikt als de thuisbasis van Hibernian FC. Het stadion was ook het eerste dat door elektriciteit werd verlicht. McDiarmid Park is het eerste speciaal gebouwde all-seater stadion van het Verenigd Koninkrijk en werd geopend op 4 juli 1878. Het wordt momenteel gebruikt door Hibernian FC. McDiarmid Park is ook het eerste stadion van het Verenigd Koninkrijk dat wordt verlicht door elektriciteit, dankzij een installatie gemaakt in 1888.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op