Eliteserien
Nu
Eliteserien
Nu
Eliteserien
Nu
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

The Matchroom Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Ik maak me zorgen over de hoeveelheid geluidsoverlast in mijn stad. Ik maak me zorgen over hoe luidruchtig het is in mijn stad.

Matchroomstadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

In 1937 verhuisde Leyton Orient naar het Matchroom Stadium, gewoonlijk Brisbane Road genoemd. De site was eerder gebruikt door amateurclub Leyton FC, terwijl Leyton Orient in een stadion aan Lea Bridge Road had gespeeld. De stand had een modern licht- en verwarmingssysteem, een elektronisch scorebord en een zittende capaciteit van 3.000. In de volgende decennia werden de terrassen geleidelijk beter en uitgebreider en werd het westelijke terras overdekt. In 1964 had Brisbane Road een toeschouwersrecord van 34.345 toeschouwers voor een FA Cup-wedstrijd tegen West Ham United. Het terras van de West Stand op Anfield werd in 1978 omgebouwd tot zitplaatsen, maar er veranderde weinig tot de late jaren 1990 toen een nieuwe South Stand werd gebouwd. In 2005 opende Leyton Orient een nieuwe West Stand en verhuisde hun clubfaciliteiten van de oude hoofdtribune naar de West Stand. Twee jaar later werd een nieuwe North Stand geopend, waardoor alleen de oude hoofdtribune overbleef. Het stadion biedt nu plaats aan naar schatting 80.000 fans en is al in gebruik bij het eerste elftal. Om de ontwikkelingen te financieren werd een deel van de omliggende grond verkocht aan projectontwikkelaars, waardoor in elke hoek van het stadion vier flatgebouwen werden gebouwd. Het stadion biedt nu plaats aan naar schatting 80.000 fans en is al in gebruik bij het eerste elftal. (Foto's van het huidige The Matchroom Stadium hieronder)

Hoe kom je er

Het Matchroom Stadium ligt in het Leyton-gebied, ten noordoosten van Londen, ongeveer 5 mijl van de City of London. Het stadion is gemakkelijk bereikbaar met de metro, want het metrostation Leyton ligt op slechts 5 tot 10 minuten lopen. Leyton ligt aan de Central Line, die dwars door het centrum van Londen loopt. Station Leyton Midland Road is ook gemakkelijk te voet bereikbaar. Treinen rijden tussen het station en het grootste deel van de noordkant van Londen, met twee haltes verder naar het westen op Blackhorse Road die de Victoria Line bedienen. Adres: Brisbane Road, Leyton, London, E10 5NF

Eten, drinken en slapen

Het gebied rond The Matchroom Stadium is residentieel en er zijn een paar pubs en eetgelegenheden in de buurt van Leyton High Road. Het gebied is een typisch Londense multi-etnische wijk met daaruit voortvloeiende voedselkeuzes. Het geregenereerde Stratford-centrum en het aangrenzende Westfield Shopping Centre liggen op slechts 1,5 mijl ten zuiden van het stadion, of een metrohalte verderop. Ze bieden tal van eet- en drinkopties, onnodig te zeggen dat je ook in het centrum van Londen kunt drinken en de metro naar de wedstrijd kunt nemen. Als je zo dicht mogelijk bij The Matchroom Stadium wilt verblijven, is de omgeving van Stratford een goede optie. Er zijn verschillende budget- en middenklasse hotels in de omgeving, en het zal ook gemakkelijk zijn om vanaf daar naar het centrum van Londen te komen. Voor alle hotels in de omgeving van Stratford, en voor verdere opties in het centrum van Londen, klik hier.

Tickets

Leyton Orient-tickets kunnen online, telefonisch of aan de kassa in het stadion worden gekocht. Misschien wilt u er vroeg bij zijn om een stoel te garanderen. Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa op de dag van de wedstrijd. Orient is soms uitverkocht, dus misschien wil je er vroeg bij zijn om een zitplaats te garanderen. Tickets voor de tribunes achter de doelen kosten $ 23,00, terwijl die voor de West- en Oosttribune $ 25,00 kosten. Tickets zijn $ 2,00 goedkoper als ze van tevoren worden gekocht. Voor meer informatie bel +44 (0) 871 310 1883.

Relevante internetlinks

Leyton Orient is de officiële website van Leyton Orient FC. Londen is de officiële stadsgids over Leytonorient.com. De Londense metro en andere openbaar vervoersmogelijkheden zijn beschikbaar op Tfl.gov.uk. Journeyplanner.org kan u helpen bij het plannen van uw reis door Londen (openbaar vervoer). Als je als een van de laatsten aankomt, ben je misschien niet eens op tijd terug voor de tweede helft. Het terrein liep na de wedstrijd snel leeg en we volgden de menigte naar het metrostation Leyton deze keer. We verwachtten wat wachtrijen bij de ingang, maar die was er helemaal niet en we konden op de eerste trein stappen die aankwam. Ik bezocht Leyton Orient vs Preston North End op 24 november 2012. We besloten om League One-kant Leyton Orient te bezoeken omdat Londen veel meer te bieden heeft dan Premier League-clubs. We kwamen ruim van tevoren aan bij het stadion, ondanks een tien minuten lopen van het station naar het stadion. We vonden het loket in de West Stand en stonden twee minuten in de rij voordat we kaartjes konden kopen. Als u vroeg plant, kunt u uzelf een paar  £ besparen door van tevoren te kopen. We betaalden £ 20,00 voor een stoel op de West Stand, hoewel een promotie van £ 5,00 van toepassing was. Nog steeds niet goedkoop hoor. Het Matchroom Stadium heeft zeker karakter met zijn oude hoofdtribune, nieuwe West Stand en twee kleinere tribunes achter het doel. De flatgebouwen in de hoeken geven het nog meer rand. Het uitzicht was goed vanaf de West Stand, hoewel we het geluk hadden om hoog te zijn toen de regen de onderste rijen van de stand bereikte. De uitfans zaten op de oude hoofdtribune (Oost) en maakten redelijk wat lawaai. De thuisfans waren wat rustiger, met het meeste lawaai afkomstig van de zuidtribune. Afgezien van de uitfans zaten er nauwelijks thuisfans op de resterende delen van de Oosttribune. De andere drie tribunes waren goed gevuld. De concessies en toiletten waren ondergebracht in een nogal krappe ruimte onder de tribune, en de wachtrijen waren aanzienlijk tijdens de pauze. Als je als een van de laatsten aankomt, heb je het geluk dat je voor het begin van de tweede helft terug bent. We stapten na de wedstrijd snel uit de grond en volgden de menigte naar metrostation Leyton dit keer. We verwachtten een beetje in de rij bij de ingang, maar die was er helemaal niet en we konden op de eerste trein stappen die aankwam.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Matchroomstadium
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Matchroomstadium
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Matchroomstadium
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
23:00
Peñarol
Liverpool
  Wedstrijden streamen
3 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Plaza Colonia
Cerrito
Major League Soccer - Regular Season
Vandaag
21:00
Los Angeles FC
New York RB
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
23:00
Peñarol
Liverpool

Populaire zoekopdrachten

Matchroomstadium

The Matchroom Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Ik maak me zorgen over de hoeveelheid geluidsoverlast in mijn stad. Ik maak me zorgen over hoe luidruchtig het is in mijn stad.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op