Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Maracanã: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Helaas heeft het stadion door zijn locatie en grootte zijn potentieel nooit volledig bereikt. Estadio Maracana is ontworpen om het grootste voetbalstadion ter wereld te worden. Het heeft echter nooit zijn potentieel waargemaakt vanwege de locatie en grootte.

Maracana

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Woensdag, 29.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

De oorspronkelijke kosten van het stadion waren $ 3 miljoen, maar tijdens de bouw steeg de prijs tot $ 5 miljoen. Het stadion werd officieel geopend op 8 september 1950 en was gastheer van de eerste WK-finale tussen Brazilië en Uruguay. De bouw van het Maracanão-stadion begon in augustus 1948 en werd bijna twee jaar later, op 16 juni 1950, voltooid. Het stadion opende die dag voor het eerst officieel zijn deuren met een vriendschappelijke wedstrijd tussen een selectie spelers uit Rio de Janeiro en São Paulo. Acht dagen later organiseerde Maracan㣠de openingswedstrijd van het WK 1950 tussen Brazilië en Mexico (4-0). Dit zou nog vier wedstrijden in de groepsfase van de eerste ronde en nog eens drie in de tweede ronde bevatten, waaronder de beslissende eindstrijd tussen Uruguay en Brazilië (2-1). In 1966 werd de Braziliaanse journalist Mã¡rio Filho vermoord, wat ertoe leidde dat het stadion ter ere van hem officieel werd hernoemd. Veel mensen blijven echter naar het stadion verwijzen als Maracanã £. Het Maracan㣠stadion veranderde nauwelijks tot de jaren 1990, toen een dodelijk ongeval en de daaruit voortvloeiende veiligheidsmaatregelen de capaciteit sterk verminderden. Kort daarna werd het omgebouwd tot een all-seater. Brazilië kreeg het WK 2014 in 2007 en besefte dat Maracanã de perfecte plek zou zijn om de finale te organiseren. Als gevolg hiervan had het stadion een enorme herontwikkeling nodig om aan de hoge normen van de FIFA te voldoen. In 2013 werd een nieuw dak geïnstalleerd waardoor de capaciteit van 79.000 zitplaatsen toenam. Het Maracana-stadion organiseerde in 2014 zeven WK-wedstrijden. Het ging onder meer om de kwartfinale tussen Duitsland en Frankrijk (1-0) en de finale tussen Duitsland en Argentinië (1-0). Het organiseerde ook verschillende andere wedstrijden en de finale van de Confederations Cup 2013, evenals meerdere wedstrijden en finales van de Olympische voetbaltoernooien van 2016. Maracan㣠is eigendom van de staat Rio de Janeiro, maar het is de vaste thuisbasis geworden van Flamengo en Fluminense. Andere Rio-clubs zoals Botafogo en Vasco da Gama gebruiken het stadion ook af en toe voor spraakmakende wedstrijden. (foto's van het huidige Maracanã hieronder)

Manieren om naar Maracana te reizen

Het Maracan㣠stadion ligt ten oosten van Rio de Janeiro, op ongeveer 5 kilometer van het centrum van Rio. Het ligt ongeveer 12 kilometer ten noorden van de stranden Copacabana en Ipanema. Het stadion is gemakkelijk bereikbaar met de metro en de trein. Het station Maracan㣠is een halte op metrolijn 2, die kan worden ingescheept in het centrum van Rio of de gebieden Flamengo en Botafogo. Het kan ook worden bereikt met een overstap vanaf lijn 1, die loopt vanaf de gebieden Copacabana en Ipanema. De forensentrein vanaf het centraal station van Brazilië is een optie als u al op het station bent of als u vanaf het nabijgelegen centrale busstation komt. Anders zou het uitstappen van de metro betekenen dat je bij een andere halte uitstapt en op een trein stapt, terwijl de metro je er rechtstreeks naartoe kan brengen. Als u ervoor kiest om de trein te nemen, neemt u er een op de rode Ramal Deodoro-lijn en stapt u uit bij station Maracanã£. Adres: Rua Professor Eurico Rabelo, s/nº, portão 18, Maracanã, Rio de Janeiro

Eet, drink en slaap in de buurt van Maracana

Het Maracan㣠Stadion ligt in een woonwijk en er is niet veel te zien of te doen rondom. Er zijn weinig attracties in dit gebied, dus het is niet een van de betere gebieden van Rio en er is geen reden om voor de wedstrijd naar het stadion te gaan. Eten en drinken kan beter in meer toeristische gebieden. N.V.T Hodels in de buurt van Maracan㠣 in Rio de Janeiro bieden een verscheidenheid aan accommodaties, perfect voor toeristen die op zoek zijn naar een plek om te verblijven tijdens een bezoek aan de stad. Daarnaast zijn er vele andere attracties en activiteiten in de buurt waar bezoekers van kunnen genieten.

Flamengo Tickets

Tickets voor Flamengo-wedstrijden kunnen online worden gekocht, aan de loketten van Maracanã, de clubfaciliteiten aan de Avenida Borges de Medeiros 997 in de regio Lagoa - Ipanema of een van de andere verkooppunten. Afhankelijk van de stoellocatie, verwacht u tussen BR $ 100,00 en BR $ 350,00 te betalen voor een ticket voor een spel in de bovenste secties of in VIP-gebieden. Om Flamengo hun thuiswedstrijden in de Maracana te zien spelen, moet je eerst de wedstrijddetails controleren. Flamengo speelt af en toe zijn thuiswedstrijden in andere stadions in Rio, met name de low-profile stadions.

Fluminense Tickets

Tickets voor Fluminense-wedstrijden kunnen online worden gekocht bij Futebolcard, bij de kassa's van Marcanà £, of bij een van de verkooppunten, waaronder het centraal gelegen clubkantoor aan de Rua Ãlvaro Chaves 41 in de wijk Laranjeiras. Tickets voor evenementen kosten meestal zestig Braziliaanse reais. Identificatie is noodzakelijk om ze te kopen. Fluminense speelt af en toe zijn thuiswedstrijden in andere stadions in Rio de Janeiro, met name de low-profile stadions. Zorg er dus voor dat je de wedstrijddetails controleert voordat je naar de Maracana gaat.

Relevante internetlinks

De officiële websites van CR Flamengo, Fluminense FC en Rioguiaoficial zijn hier allemaal beschikbaar. Supervia biedt informatie over het metrosysteem van Rio de Janeiro, terwijl Metrorio informatie geeft over het treinsysteem van Rio de Janeiro. Ik keek er echt naar uit om Flamengo te zien spelen in het Ilha do Urubu Stadium, maar ik was erg onthutst toen ik erachter kwam dat de ticketprijs drie keer meer was dan wat ik zou moeten betalen in de Maracana. De Maracana is zeker een bezoek waard als je geïnteresseerd bent in voetbal. De stoelen zijn zeer comfortabel, de fans zijn luidruchtig en zingen en dansen de hele wedstrijd, en de metro stopt buiten het stadion. De dag ervoor ging ik Flamengo kijken in Ilha do Urubu Stadium en betaalde 3 keer meer voor het ticket, Maracana is zeker een bezoek waard.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Maracana
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Maracana
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Maracana
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Maracana

Maracanã: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Helaas heeft het stadion door zijn locatie en grootte zijn potentieel nooit volledig bereikt. Estadio Maracana is ontworpen om het grootste voetbalstadion ter wereld te worden. Het heeft echter nooit zijn potentieel waargemaakt vanwege de locatie en grootte.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op