Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Stadion Maksimir: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het onderging in de daaropvolgende jaren veel renovaties en is sindsdien uitgegroeid tot het iconische voetbalstadion dat het vandaag is. Het biedt momenteel plaats aan 52.000 mensen en wordt vaak beschouwd als een van de beste in Europa.

Maksimir

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Stadion Maksimir werd gebouwd in 1912 en geopend op 5 mei van dat jaar, hoewel het aanvankelijk slechts één stand had. Stadion Maksimir is het belangrijkste sportstadion van Zagreb, en HA? K Gra?anski speelde er de eerste decennia voordat hij snel werd uitgebreid en veranderde in het huis van Dinamo. In 1948 trok Dinamo in. Stadion Maksimir was een kaal komvormig stadion dat in de naoorlogse jaren vooral uit terrassen bestond. Het stadion had een capaciteit van ongeveer 45.000. In 1976 was het stadion gastheer van de halve finales van het EK tussen Tsjechoslowakije en Nederland (3-1) en de wedstrijd om de derde plaats tussen Nederland en Joegoslavië (3-2). Het Stadion Maksimir onderging in 1997 en 1998 grote verbouwingen. Eerst werden de Oost- en Zuidtribune herbouwd en een jaar later was het de beurt aan de Noordtribune om gereconstrueerd te worden. Tegelijkertijd werden alle resterende staanplaatsen omgebouwd tot zitplaatsen. In 2011 kreeg het stadion een kleine upgrade die zich richtte op de faciliteiten van het stadion en het veld. Op dit moment worden geen ontwikkelingen verwacht, waarbij andere plannen worden gepresenteerd die gericht zijn op verdere modernisering van het stadion. (zie foto's van Stadion Maksimir hieronder)

Manieren om naar Stadion Maksimir te reizen

Het Stadion Maksimir ligt in de stad Zagreb, vlak bij het treinstation en het historische centrum. Het stadion wordt omringd door Maksimir Park, het grootste park van de stad. Het stadion ligt dicht bij twee van de belangrijkste lanen van Zagreb, Maksimirska en Zvonimirova. Deze twee lanen verbinden het stadion met het centrum en de ringweg van de stad in het oosten. Er zijn verschillende trammogelijkheden om het stadion te bereiken. Van Ban Jela?i? Plein, kan men tram 11 of 12 nemen naar Dubrava, die beide langs het stadion ten noorden over Maksimirska avenue. Stap uit bij halte Bukova?ka of Hondlova. Als alternatief kunt u tram 1 of 17 nemen naar Borongaj, die beide langs het stadion ten zuiden van Zvonimirova lopen. Stap uit bij halte Svetice. Vanaf het centraal station kan men tram 4 of 9 nemen. Tram 4 passeert de Maksimirska-laan, terwijl tram 9 over Zvonimirova rijdt. Vanaf het busstation kunt u tram 7 of 5 nemen naar Dubrava of Maksimir. Alle trams rijden minstens één keer per 15 minuten. Over het algemeen lopen ze veel vaker dan dat, maar het kan variëren van ongeveer 10 minuten tot 20 minuten, afhankelijk van waar je opstapt. Adres: Maksimirska 128, 10 000 Zagreb

Eten, drinken en slapen in de buurt van Stadion Maksimir

Maksimir Stadium ligt in een woonwijk. Het wordt aan de noordkant begrensd door Maksimir Park, wat een aangename plek is om een paar uur door te brengen op een mooie dag. Er is ook een dierentuin in de buurt. Er zijn enkele plaatsen om te eten en te drinken langs de Maksimirska-laan, maar je kunt dit net zo goed doen in het centrum van Zagreb en dan een snelle tram naar de wedstrijd nemen. Er zijn hotels en huurappartementen ten westen van Stadion Maksimir aan of rond Maksimirska avenue, op ongeveer 10 minuten lopen van het stadion. Hotel Maksimir is betaalbaar en krijgt fatsoenlijke beoordelingen, en Funk Lounge Hostel zal de budgetreiziger behagen. Zoek hier naar hotels in de buurt van Stadion Maksimir met actieve stem. U kunt de opties in het centrum van Zagreb verkennen, of op zoek gaan naar een specifiek hotel.

Dinamo Zagreb Tickets

Tickets voor Dinamo-wedstrijden kunnen online worden gekocht, in het stadion op de dag van de wedstrijd of aan de kassa. Tickets zijn verkrijgbaar aan de poort vanaf enkele uren voor de aftrap. Dinamo heeft nooit een reguliere competitiewedstrijd uitverkocht. Identificatie kan nodig zijn om een ticket te kunnen kopen. Tickets voor reguliere competitiewedstrijden kosten meestal tussen de 5 en 15 Kroatische kuna's (Kroatische valuta-eenheden, ongeveer 1,25 tot 4,00 Amerikaanse dollars). De prijzen zullen hoger zijn voor belangrijkere wedstrijden (zoals de Champions League), maar Dinamo biedt af en toe gereduceerde prijzen vanaf 1 kuna.

Relevante internetlinks

De officiële websites van GNK Dinamo Zagreb en het Zagreb Tourist Board zijn respectievelijk gnkdinamo.hr en zet.hr. Deze websites bieden informatie over wat te doen in Zagreb en hoe je met het openbaar vervoer door de stad kunt reizen. Ik pakte tram nummer 7 van buiten het busstation. Er zijn verschillende trams die naar het stadion gaan. Ik zou er graag nog een keer naartoe gaan, maar misschien voor de wedstrijd tegen Hajduk of Europese tegenstander. Ik pakte tram nummer 7 van buiten het busstation. Er zijn verschillende trams die naar het stadion gaan. Ik zou er weer naartoe gaan, maar misschien voor de wedstrijd tegen Hajduk of Europese tegenstander.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Maksimir
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Maksimir
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Maksimir
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Maksimir

Stadion Maksimir: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het onderging in de daaropvolgende jaren veel renovaties en is sindsdien uitgegroeid tot het iconische voetbalstadion dat het vandaag is. Het biedt momenteel plaats aan 52.000 mensen en wordt vaak beschouwd als een van de beste in Europa.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op