Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Loftus Road: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

In 1904 werd Loftus Road aangelegd. In 1917 verhuisde QPR naar de grond.

Loftusroad

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Loftus Road werd gebouwd in 1904, maar het duurde tot 1917 voordat QPR naar de grond verhuisde. QPR bracht één overdekte zittribune mee van hun vorige terrein op Park Royal en de rest van het stadion bestond uit open terrassen. Het stadionbezoek nam toe in de jaren 1960, maar daalde in de jaren 1970. In 1994 kocht QPR een trainingsveld in Uxbridge van Wimbledon F.C., en verhuisde hun eerste team daarheen voordat ze in 2003 terugkeerden naar Loftus Road. QPR was ontevreden over hun terrein in het White City Stadium en verhuisde in 1931 naar het nabijgelegen Loftus Road. In 1938 werd een nieuw overdekt terras geopend, maar in de volgende decennia waren er weinig veranderingen. Het stadionbezoek nam toe in de jaren 1960, maar daalde in de jaren 1970. In 1994 kocht QPR een trainingsveld in Uxbridge van Wimbledon F.C., en verhuisde hun eerste team daarheen voordat ze in 2003 terugkeerden naar Loftus Road. In de vroege jaren 1960 verhuisde QPR heen en weer tussen White City Stadium en hun oorspronkelijke stadion in Queens. Loftus Road werd gebouwd in de late jaren 1960 en vroege jaren 1970 met de bouw van de South Africa Road en Ellerslie Road stands. Deze stands verhoogden de capaciteit van Loftus Road tot ongeveer 35.000 mensen. In 1980 en 1981 werden de twee tribunes aan beide uiteinden herbouwd. Het stadion werd in de jaren 1990 omgebouwd tot een all-seater, waardoor de capaciteit werd teruggebracht tot minder dan 20.000 zitplaatsen. Tussen 2002 en 2004 speelde Fulham hun thuiswedstrijden op Craven Cottage, terwijl de renovaties werden uitgevoerd op Loftus Road. De QPR-leiding onderzoekt momenteel een mogelijke verhuizing naar een nieuw stadion. Hoewel er nog geen concrete plannen zijn onthuld, willen ze het stadion op een andere locatie in West-Londen bouwen. (foto's van de huidige Loftus Road hieronder)

Vervoer naar Loftus Road

Loftus Road ligt in de omgeving van Londen, met name Shepherd's Bush. Het stadion ligt ongeveer 2 mijl ten westen van de westelijke rand van Hyde Park, iets minder dan 2 mijl ten westen van Portobello Road in Notting Hill en ongeveer 1,5 mijl ten noordwesten van Kensington High Street. Het museum bevindt zich na een paar honderd meter aan de linkerkant. Als u met de auto vanaf de A40 komt, slaat u af bij White City, slaat u af naar het zuiden naar Wood Lane en rijdt u vervolgens door tot u South Africa Road bereikt. Het museum bevindt zich na een paar honderd meter aan de linkerkant. Het dichtstbijzijnde metrostation is White City aan de Central Line. Als alternatief liggen zowel Wood Lane als Shepherd's Bush Market station op de Hammersmith & City en Circle Line op tien minuten lopen. Verder zijn er Shepherd's Bush station op de Londense bovengrondse en de Central line die op 15 minuten lopen van de grond ligt. Tot slot passeren bussen 283 (van Barnes) naar Bloemfontijn Road, 72 (van Putney Heath), 95 (van Southall) en 220 (van Wandsworth) het stadion in de directe omgeving. Adres: South Africa Road, London, W12 7PJ

Eten, drinken en slapen in de buurt van Loftus Road

Is het waar dat Loftus Road zich in het Shepherd Bush-gebied in Londen bevindt, met een redelijke verscheidenheid aan restaurants van verschillende keukens, waarvan de meeste zich op Uxbridge Road bevinden? Er zijn ook een paar pubs gemengd en het nabijgelegen Westfield Shopping Center is een van de grootste van Europa en heeft meer dan 60 eet- en drinkgelegenheden. Als alternatief zijn de wijken Notting Hill en Kensington niet ver weg. Er zijn geen hotels direct in de buurt van Loftus Road, maar er zijn veel opties in de buurt van shepherd bush en goldhawk rd metrostations. Het J West Hotel, Grantly Hotel, Ibis Shepherd Bush en Royal London Hotel zijn allemaal goede keuzes die op minder dan 15 minuten loopafstand liggen, positieve beoordelingen hebben en kamers bieden voor minder dan $ 100. Als alternatief is het niet ver weg Bayswater-gebied een favoriet voor toeristen met een beperkt budget en op slechts een korte metrorit afstand. De wijk Kensington zal handig zijn voor degenen die meer geld te besteden hebben.

QPR-tickets

Tickets voor QPR-spellen kunnen online worden gekocht, telefonisch (+44) 8444 777 007, of aan de QPR-kassa op Loftus Road. Als er nog kaarten beschikbaar zijn, kunnen deze voor de wedstrijd aan de kassa worden gekocht. QPR verkoopt echter niet altijd wedstrijden uit in de Premier League, dus het is aan te raden om vooraf tickets te kopen. Ticketprijzen variëren afhankelijk van de tegenstander, met die in de goedkoopste categorie vanaf £ 30,00 voor een stoel achterin het doel en oplopend tot £ 50,00 voor een stoel aan een van de zijlijn. Prijzen voor meer populaire wedstrijden beginnen bij £ 50,00. Sommige tickets met beperkte weergave kunnen iets goedkoper zijn, maar worden niet aanbevolen omdat ze over het algemeen geen beter uitzicht bieden. Een stadionkaart vind je hier. Stuur voor meer informatie een e-mail naar [email protected] of bel +44 (0) 8444 777 007.

Stadion tours

QPR biedt door middel van hun rondleidingen unieke en opwindende mogelijkheden voor bezoekers om de innerlijke werking van de club te verkennen. Verschillende data bieden verschillende ervaringen en er zijn zowel self-guided als rondleidingen beschikbaar. Deze bieden toegang tot ruimtes zoals de kleedkamers, spelerstunnel, dug-outs, directiebox en mediaruimtes. Kijk op de QPR-website voor aankomende data en tijden. Tours kunnen online of telefonisch worden geboekt. De tour kost £ 15,00.

Relevante internetlinks

QPR.co.uk is de officiële website van Queens Park Rangers Football Club. Visitlondon.com is de officiële Londense stadsgids. Tfl.gov.uk is de website van london underground en ander openbaar vervoer in Londen. Journeyplanner.org is een reisplanner voor het openbaar vervoer met informatie over het gebruik van de verschillende vormen van openbaar vervoer in Londen. Het stadion is volledig afgesloten en de grens tussen de tribunes en het veld is aaneengesloten. Incidentele kenmerken zijn onder meer een videoscherm dat boven het schooleinde is gemonteerd, een televisieportaal dat onder het dak van de Ellerslie Road Stand hangt en vier elegant slanke schijnwerpermasten die van achter het einde van School en Loftus Road komen. Het stadion is omheind en de grens tussen de tribunes en het veld is aaneengesloten. Het stadion heeft een videoscherm gemonteerd boven het schooleinde, een televisieportaal opgehangen onder het dak van de Ellerslie Road Stand en vier elegant slanke schijnwerpermasten die van achter het einde van school en Loftus Road komen.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Loftusroad
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Loftusroad
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Loftusroad
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Loftusroad

Loftus Road: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

In 1904 werd Loftus Road aangelegd. In 1917 verhuisde QPR naar de grond.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op