Champions League
Wo 18:45
Champions League
Wo 18:45
Champions League
Wo 21:00
Champions League
Wo 21:00
Champions League
Wo 21:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.
Belangrijke disclaimer  Wij onderschrijven of ondersteunen de site niet Live TV SX 2023. Wanneer u online livestreams bekijkt, moet u ervoor zorgen dat u binnen uw lokale wet- en regelgeving werkt en inhoud van de oorspronkelijke riught-houders consumeert.

Live TV SX: Wij hebben een betere gratis voetbal website! (2023)

Live TV SX: Vind de legale versie nu hier bij ons! (2023). Bekijk ons eens en je zult versteld staan hoeveel meer gratis en legale voetbal op tv we te bieden hebben dan Live TV SX. Je zal verrast zijn...

livetv.sx

live tv sx

livetv sx

live sx

live tv ru

live tv.sx

livetvsx

livesx

livetv.xs

live.sx

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Woensdag, 29.November 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.
Belangrijke disclaimer  Wij onderschrijven of ondersteunen de site niet Live TV SX 2023. Wanneer u online livestreams bekijkt, moet u ervoor zorgen dat u binnen uw lokale wet- en regelgeving werkt en inhoud van de oorspronkelijke riught-houders consumeert.
http://liveru.sx is een Engelstalige site met Duitsland als belangrijkste doelgroep. De site biedt livestreams van tal van sportevenementen zoals American football, hockey, voetbal en basketbal. URL is momenteel getagd als niet veilig (geen https). Er zijn momenteel geen live-uitzendingen, maar volgens de site moet je door een aantal advertenties gaan, sluit ze zodat je naar de wedstrijdstream kunt gaan. Als u op een van de "Top Events Live" klikt, wordt u doorverwezen naar goksites. Sommige van hun subpagina"s leiden nergens toe.

Voetbal, basketbal en meer

Liveru.EU is een Engelstalige sportwebsite die live-uitzendingen biedt van sportevenementen die vooral populair zijn bij Italiaanse kijkers. De tegenhanger liverufsx is gericht op toeschouwers in Spanje, de La Liga-wedstrijden of de Copa del Re Olé! De inhoud van deze pagina bevat twijfelachtige links naar goksites in plaats van daadwerkelijke berichtgeving over het evenement - iets om voorzichtig mee te zijn als je nieuwe dingen probeert op festivals, maar niets liever wilt dan echte nieuwsartikelen zonder advertenties die om de vijf seconden verschijnen als je scrolt door de inhoud in de pauzes tussen missies

Tip: live tv sx Football heeft een enorm aanbod aan sport livestreams

Ben je een voetbalfan? Vooral van voetbal live? Ben je op zoek naar top livestreams uit de Champions League, Europa League, Bundesliga of andere grote sporten zoals basketbal, ijshockey, tennis of motorsport in 2021? Wil je niets live missen? Live als streaming volgen wanneer de kwalificatie voor een toernooi op het scherpst van de snede vandaag ergens in de wereld om 19:00 uur is? Live, streaming, match en win.

Voordeel: de livestream is gratis

Het streamingaanbod van over de hele wereld moet in 2021 ook gratis en betrouwbaar toegankelijk zijn op internet? Niet alleen de wedstrijd om 19:00 uur, maar wanneer je doordeweeks of in het weekend live topvoetbal wilt zien, vandaag, aanstaande donderdag of vrijdag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, maar...

Waarschuwing 1: Deze livestreams zijn gratis, maar helaas helemaal niet legaal...

Jarenlang was het kijken naar livestreams van dubieuze sites of een dubieuze omroep op internet een grijs gebied. Wie geen ethische of morele bekommernissen had, kon nog jarenlang zonder zorgen zijn volle lading voetbal live als stream halen.

Nadeel: De juridische situatie is duidelijk

Dat was voorbij sinds april 2017. Het Europese Hof van Justitie oordeelde dat het live streamen van duidelijk illegale inhoud een strafbaar feit is. In dit geval zijn de rechten van topvoetbal live als livestreams van de Champions League, Bundesliga in 2021 uiteraard in handen van andere kanalen zoals Sky. Daarom is het copyright vandaag geschonden.

Waarschuwing 2: ... en als u op de link klikt, kan het gebruik zelf duur zijn

Net als bij het illegale filmplatform kino.to was de juridische situatie lange tijd onduidelijk. Je laadt immers hier en daar niet zomaar data van de website live op je eigen harde schijf (het was altijd al duidelijk dat dat niet mocht) zodat je de video zo vaak kunt bekijken als je wilt later.

Nadeel 1: Het is een strafbaar feit voor ons

Iedereen die hier op de links naar de livestream 2021 klikt om het topspel in de sport uit voetbal of basketbal "slechts" live te zien, maakt een tijdelijk bestand aan. Voor de uitspraak van het Europese Hof van Justitie was het onduidelijk of de vluchtige gegevens een kopie in de zin van het auteursrecht waren of niet.
Volgens de mening van de meeste gespecialiseerde advocaten is deze vraag nu opgehelderd. Ja, iedereen die in 2021 de livestream van de Bundesliga of sportevenementen bekijkt van een kant die niet de bijbehorende rechten heeft verworven, is strafbaar. Volgens de huidige stand van kennis zijn er nog geen waarschuwingen afgegeven. Maar in Duitsland is het gebruik van dergelijke aanbiedingen ongetwijfeld een strafbaar feit.

Nadeel 2: En het risico neemt toe...

En het risico dat er voorbeelden worden gegeven, neemt niet af, aangezien de rechten in het voetbal, in de sport in het algemeen, een miljardenbusiness zijn. De omroepen investeren veel in het live toegankelijk maken van aantrekkelijke sporten en hun games van over de hele wereld.

Nadeel 3: ... omdat de investeringen de moeite waard moeten zijn

En de meesten willen dat hun investering in voetbal of sport zo snel mogelijk wordt geherkapitaliseerd. Een concurrent die vandaag of deze week gratis links voor de volgende wedstrijden als livestream aanbiedt, vormt een bedreiging voor het businessmodel.

Nadeel 4: Een waarschuwing zou gebruikers veel moeten kosten

De gebruiker van illegale aanbiedingen van livestreams in het voetbal moet worden voorbereid op een boete van zo'n 200 euro.

Voordeel: er zijn andere websites met livestreams

Goed om te weten. Het is dus het beste om het niet te gebruiken. Er zijn al lang veel andere aanbiedingen die verschillende games en sporten live uitzenden. En de meeste zijn beter omdat ze minder gevaarlijk zijn. Vraag het aan andere fans en aan wie Googles zal vinden. De goede livestream is slechts een klik verwijderd. De publieke omroepen, Sky, Amazon, DAZN en, en, en.

Waarschuwing 3: Laat u niet verwarren door de ogenschijnlijk "wettelijke landcode"

De website wordt niet langer gehost in Rusland. Als ze naar Duitsland, Italië of vele andere landen in Europa was verhuisd, zouden de meeste autoriteiten, niet alleen de Duitse, korte metten hebben gemaakt met hen en ze onmiddellijk hebben gesloten.

Nachtmerrie: Geen voetbal live, geen live stream te zien

Nee, geen voetbal meer live en gratis van een spannende competitie, geen livestreams van basketbal of tennis van over de hele wereld, geen games van andere sporten. Als je komt, vind je gewoon de pagina en de gegevens niet meer, geen links.

Voordeel: er zijn lagunes en stranden op Sint Maarten...

Maar het aanbod van voetbal en vele andere sporten handelt nu onder de naam .sx, de afkorting van Sint Maarten. Er zijn lagunes en stranden te zien op het Caribische eiland ...

Nadeel 1: ... maar een onduidelijke juridische situatie

De pagina is te vinden met de nieuwe afkorting op Google, het blijft elke stream van voetbal, voetbal, voetbal uit "jouw" competitie, live, live, live en gratis aanbieden. Maar ook op Sint Maarten is de juridische situatie vrij onduidelijk wat betreft streaming in het voetbal. Dat betekent: je hoeft niet te verwachten dat de providers de site blokkeren. U kunt dus live video's of streams van voetbal en andere sporten over de hele wereld uitzenden.

Nadeel 2: De verhuizing verandert niets voor de gebruiker

Caribische klimaten kunnen in principe aantrekkelijk zijn. Dat de website daar nu staat, juridisch gezien, verandert niets voor de gebruiker die Bundesliga voetbal of andere sport als livestream wil zien en op de bijbehorende link klikt, maar niets. Als je vandaag om 19:00 uur of wat dan ook video's of de stream van je competitie of je sport bekijkt, ben je strafbaar.

Conclusie: beter af

Iedereen die vandaag vaak naar sportvideo's kijkt, om 19:00 uur live met vrienden streamt, de Bundesliga of een andere topcompetitie van over de hele wereld, wil genieten van stressvrij, spannend entertainment met radicale actualiteit. Waarom zou hij anders geen video's van een serie op Netflix & Co. kijken? Maar iedereen die op de link naar illegale streamingproviders klikt, neemt vandaag een risico. Iedereen moet voor zichzelf uitmaken of dit zijn sportplezier bederft of niet.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Veel Gestelde Vragen
Kan ik live voetbal kijken op live tv sx?
Live voetbal kijken kan je tegenwoordig via vele kanalen. Een daarvan is Live TV SX. Alleen zij bezitten niet de streams, ze laten de links zien waar deze worden uitgezonden.
Zijn deze streams via live tv sx dan legaal?
De uitzendrechten wereldwijd gaan voor miljarden over de toonbank. In die lijst van TV zenders en online streamers komen we over het algemeen live tv sx niet tegen. Het is dus niet legaal om streams uit te zenden waar geen rechten voor zijn gekocht.
Kan ik herhalingen, statistieken en goals zien?
Zeker, soms zijn deze links van video streams op youtube. Ze houden wel algemeen statistieken bij maar het is niet zo uitgebreid dat je de topscorers kan zien en hoeveel minuten die hebben gespeeld.
Welke andere streams worden gelinkt via Live TV SX?
Vele andere sporten zijn ook online. De meeste worden via een link vlak voor de wedstrijd uitgezonden.
Moet ik een account aanmaken om de streams te zien?
Je kan een account aanmaken en inloggen om berichten te posten, de streams kan je zien zonder dat te doen. Het helpt wel om een account aan te maken om dan je dashboard aan te passen en in te loggen. Ook kan je dan posten op het forum en comments plaatsen op de posts.

Populaire zoekopdrachten

livetv.sx

live tv sx

livetv sx

live sx

live tv ru

live tv.sx

livetvsx

livesx

livetv.xs

live.sx

livetv voetbal

livetv ru

livetv.ru

live tv .sx

livetv. sx

livetv .sx

live tv xs

live.tv sx

live tv.ru

livetv.sx alternativas

livetv se

live tv sc

netsport tv

live sx tv

livetv.ru/en

www.livetv.sx

livetv.sx/en

live.tv.sx

liveru.sx

livetv.s

Live TV SX: Wij hebben een betere gratis voetbal website! (2023).

Live TV SX: Vind de legale versie nu hier bij ons! (2023). Bekijk ons eens en je zult versteld staan hoeveel meer gratis en legale voetbal op tv we te bieden hebben dan Live TV SX. Je zal verrast zijn...

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op