Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Letzigrund: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het nieuwe stadion heeft een capaciteit van 68.000 toeschouwers en kostte â¬200 miljoen om te bouwen. Het Letzigrund Stadion werd in 2007 gebouwd ter vervanging van het oude Letzigrund stadion dat er sinds 1926 voor in de plaats stond. Het nieuwe stadion heeft een capaciteit van 68.000 toeschouwers en kostte 200 miljoen dollar om te bouwen.

Letzigrund

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het nieuwe stadion heeft een capaciteit van 50.000 mensen en wordt vooral gebruikt voor voetbalwedstrijden. oorspronkelijke zin: Plannen voor de renovatie van het oude Letzigrund-stadion bestonden al lang, maar toen een voorgesteld 30.000-stadion in Hardturm vertraging opliep en ZÃ1/4rich een stadion nodig had voor het EK 2008, werden deze plannen plotseling versneld. Op 30 augustus 2007 werd het nieuwe stadion Letzigrund officieel geopend met de Weltklasse ZÃ1/4rch atletiekkampioenschappen. Een paar weken later, op 23 september, werd in het stadion de eerste voetbalwedstrijd gespeeld met de derby tussen FCZ en Grasshopper. De UEFA had overwogen de capaciteit uit te breiden tot meer dan 50.000, maar zag daar na overleg met de Zwitserse voetbalbond van af. Op het EK 2008 werden drie groepswedstrijden gespeeld op Letzigrund. De capaciteit van het toernooi werd tijdelijk verhoogd tot iets meer dan 30.000 zitplaatsen, maar de UEFA besloot later om de capaciteit van de locatie niet uit te breiden tot meer dan 50.000 zitplaatsen na overleg met de Zwitserse voetbalbond. Het thuisstadion van FC ZÃ1/4rich, Letzigrund, was sinds de oprichting de oude thuisbasis van FC ZÃ1/4rich, maar Grasshopper had zijn wedstrijden altijd in Stadion Hardturm gespeeld. In 2007 werd Hardturm echter gesloten in afwachting van de bouw van een nieuw stadion en verhuisde Grasshopper tijdelijk naar Letzigrund. Ondanks dat verschillende projecten niet doorgingen, werkt de stad momenteel aan het nieuwste project, waaronder een nieuw stadion, de Credit Suisse Arena, met een capaciteit van 18.000 zitplaatsen. Naast het organiseren van voetbalwedstrijden wordt Letzigrund veel gebruikt voor atletiekevenementen, met als hoogtepunt de jaarlijkse Welklasse ZÃ1/4rich. Dit evenement is misschien wel 's werelds belangrijkste eendaagse atletiekevenement.

Manieren om naar Letzigrund te reizen

Letzigrund ligt ten westen van de stad Zürich, op slechts een paar honderd meter van zowel het stadscentrum als het centraal station. Het stadion is vanuit het stadscentrum te bereiken met tram 2. Stap uit bij halte Letzigrund. Trams rijden vaak en de reis duurt iets meer dan 10 minuten. Vanaf Hauptbahnhoff in het centrum van Frankfurt kunt u tram 3 of 14 nemen naar Triemli of Albisrieden. Stap uit bij halte Stauffacher en stap over op tram 2. U kunt ook tram 3 nemen naar Albisriederplatz en vanaf daar 5 tot 10 minuten lopen naar het stadion. Adres: Badenerstrasse 500, 8048 Zürich

Eten, drinken en slapen in de buurt van Letzigrund

De wijk Letzigrund ligt in een woonwijk met wat detailhandel en lichte industrie in de buurt van de spoorlijnen. Hoewel het gebied een paar lokale restaurants en bars heeft, kan het levendig zijn met meer activiteit tijdens het nachtleven. Er zijn veel andere mogelijkheden om te eten en te drinken in de stad dan in het stadion. Het gebied rond de Langstrasse ligt op 20 minuten lopen van het stadion en er zijn ook een paar bars en clubs in het geregenereerde gebied Zã1/4rich-West aan de overkant van de spoorlijnen (15 minuten lopen). Bovendien heeft de oude binnenstad van ZÃ1/4rch vele bars en restaurants. Hotelrecensies zijn online of in lokale tijdschriften te vinden. Actief: Voor alle hotels in de buurt van Letzigrund, klik hier. Voor hotelopties in het centrum van Zã1/4rich kunt u hier de opties verkennen.

FC Zürich Tickets

Tickets voor fc ZÃ1/4rich wedstrijden kunnen online worden gekocht, in de FCZ fan shop op Letzigraben 89 (dicht bij het stadion), of bij een van de Ticketcorner verkooppunten. Tickets kunnen ook op de dag van de wedstrijd aan de poorten van het stadion worden gekocht. Ticketprijzen variëren van CHF 25,00 voor een van de curves tot CHF 60,00 voor een zitplaats op de hoofdtribune. De prijzen worden verhoogd met CHF 10,00 voor een aantal spraakmakende spellen.

Sprinkhaan tickets

Tickets voor Grasshopper-spellen zijn online te koop, bij Eventim-verkooppunten of bij Ticketcorner. Kaarten zijn op de dag van de wedstrijd verkrijgbaar aan de poorten van het stadion. Dit is waarschijnlijk een uitverkoop. Prijzen voor stoelen in de curves variëren van CHF 20,00 tot CHF 50,00, terwijl de hoofdtribune CHF 80,00 kost voor een stoel. Stuur een e-mail naar [email protected] voor meer informatie.

Relevante internetlinks

De officiële website van FC ZÃ1/4rich, de officiële website van Grasshoppers Club ZÃ1/4rich, de officiële website van Stadion Letzigrund en de officiële online reisgids voor ZÃ1/4rich zijn allemaal beschikbaar in het Engels.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Letzigrund
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Letzigrund
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Letzigrund
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Letzigrund

Letzigrund: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het nieuwe stadion heeft een capaciteit van 68.000 toeschouwers en kostte â¬200 miljoen om te bouwen. Het Letzigrund Stadion werd in 2007 gebouwd ter vervanging van het oude Letzigrund stadion dat er sinds 1926 voor in de plaats stond. Het nieuwe stadion heeft een capaciteit van 68.000 toeschouwers en kostte 200 miljoen dollar om te bouwen.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op