Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Generali Arena: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het eerste stadion op de plaats van de huidige Generali Arena werd gebouwd in 1921 en heette Stadion Letná. Het stadion had alleen open terrassen en het was vrij klein.

Letna

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Donderdag, 30.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Stadion Letná, het eerste stadion op de plaats van de huidige Generali Arena, werd gebouwd in 1921. Het bestond uit open terrassen en stond bekend als Stadion Letná. De oude overdekte hoofdtribune brandde in 1934 af, waarna de bouw van een nieuwe hoofdtribune begon. In 1969 onderging het Letnã¡stadion een groot herontwerp dat de capaciteit verhoogde tot bijna 35.880 zitplaatsen. Het stadion onderging uitgebreide renovaties in 1994 en nog een paar in latere jaren. Het stadion werd in 2003 omgedoopt tot Toyota Arena en in 2007 tot AXA Arena. Het heette toen Generali Arena van 2009 tot 2020, maar veranderde zijn naam in het langere Generali ?eská poji?? ovna Arena in 2020. De Generali Arena wordt vaak gebruikt door het Tsjechische nationale team.

Hoe kom je bij de Generali Arena

De Generali Arena ligt in letna gebieden ten noorden van de oude binnenstad van Praag. De wandeling vanaf het Oude Stadsplein duurt ongeveer 20 minuten. Loop naar het noorden over de Parizska-straat, steek de rivier de Moldau over en vervolgens het Letna-park. De wandeling vanaf de Praagse Burcht duurt ongeveer net zo lang. Als alternatief kunt u bus 71 of 72 nemen (die langs de rivier gaan) en uitstappen bij halte Hradcanska. Vanaf daar is het 5 tot 10 minuten lopen. Trams rijden ook vanuit het stadscentrum. Adres: Milady Horákové 1066/98, 170 82 Praha 7 - Letná

Eet, drink en slaap in de buurt van de Generali Arena

Het gebied rond GENERALI Arena is meestal residentieel, en hoewel je misschien een bar of restaurant vindt, is het waarschijnlijk een beter idee om in de oude stad te eten en te drinken en de wandeling naar het stadion te maken voor de wedstrijd. Het aangrenzende Letna Park is leuk op een zomerse dag. Het Prague Art Hotel ligt direct naast de arena en wordt ten zeerste aanbevolen. Het Letna Hotel ligt ook vlakbij, maar heeft lagere beoordelingen. Het Belvedere Hotel en Parkhotel Praha liggen beide op loopafstand, terwijl het Hostel Dakura een budgetoptie is. Ten slotte kan het Hoffmeister Hotel een goede match zijn als je meer geld te besteden hebt. Selecteer alle hotels in de buurt van de Generali Arena en onderzoek verdere opties in de oude binnenstad van Praag.

Sparta Praag Tickets

Kaarten voor Sparta-wedstrijden zijn online te koop, vanaf drie uur voor aanvang van de wedstrijd in het stadion of bij Ticketportal. Ondanks de hoogste toeschouwersaantallen in de Gambrinus Liga, is Sparta er niet in geslaagd om de lokale derby tegen Slavia uit te verkopen. De ticketprijzen zijn in drie categorieën: CZK 170,00 voor een stoel achter het doel, CZK 250,00 tot CZK 290,00 voor zitplaatsen aan een van de zijden, en tussen CZK 350,00 en CZK 590,00 voor stoelen in de duurste categorie.

Foto's van generali arena

Ik moet je telefoon even lenen. Kan ik je telefoon even lenen?

Nuttige internetlinks

Welkom op de website van AC Sparta Praha, en bedankt voor uw bezoek. Onze website geeft informatie over onze club en ons team. We bieden ook een gids voor Praag, evenals informatie over het openbaar vervoer. Als u vragen heeft over Praag of het openbaar vervoer, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bedankt voor uw bezoek en we hopen u snel te zien! Ik ben in augustus met mijn partner naar dit stadion gegaan voor een Europa League-kwalificatiewedstrijd. De tickets waren £ 5 per stuk en het bier was goedkoop. De fans waren vriendelijk en we konden geen Tsjechisch spreken, maar in tegenstelling tot het Verenigd Koninkrijk kun je op de tribune drinken. en mensen waren niet agressief. Ik ben in augustus met mijn partner naar dit stadion gegaan voor een Europa League-kwalificatiewedstrijd. De kaartjes waren vijf dollar per stuk en het bier was goedkoop. De fans waren vriendelijk en we konden geen Tsjechisch spreken, wat het gemakkelijker maakte. Het Verenigd Koninkrijk is daarentegen veel vijandiger als het gaat om het uiten van steun voor sportteams; er zijn bars waar je kunt drinken en er zijn niet veel mensen die agressief zijn. Wojciech schreef: 8 augustus 2014 om 18:39 uur ging ik naar Sparta tegen Malmö spelen in een Champions League-kwalificatiewedstrijd. Tickets kunnen worden gekocht aan de poorten, maar houd er rekening mee dat de wachtrijen vrij groot zijn en probeer vroeg aan te komen. Roken is toegestaan buiten en u kunt genieten van een lokaal biertje. Fans zijn erg gepassioneerd en zingen de hele wedstrijd. De grond ligt in een zeer mooie stad. Ik ging naar Sparta tegen Malmö spelen in een Champions League-kwalificatiewedstrijd. Tickets kunnen gemakkelijk aan de poorten worden gekocht, maar houd er rekening mee dat de wachtrijen vrij groot zijn en probeer vroeg aan te komen. Roken is toegestaan buiten en u kunt genieten van een lokaal biertje. Fans zijn erg gepassioneerd en zingen de hele wedstrijd. De grond is mooi in een leuke stad.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Letna
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Letna
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Letna
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Letna

Generali Arena: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het eerste stadion op de plaats van de huidige Generali Arena werd gebouwd in 1921 en heette Stadion Letná. Het stadion had alleen open terrassen en het was vrij klein.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op